אני מתבייש...

colling

New member
אני אלוהים

רק שתדע דיסלקטים הם אנשים קצת אבל רק קצת יותר חכמים ממך ובכלל דיסלקט הוא אדם עם IQ גבוה מעל הממוצע כלומר הרבה יותר משלך

ימער

New member
אבל אלוהים מת ..

או שאתה לא קורה את ניטשה ??? כלומר, גאון אלוהי ורב מוח שכמותך ....

alondr

New member
ימער

לפעמים עדיף לשתוק ולהחשב חכם מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שאתה טיפש.... את הדעות שלך תשאיר לעצמך.... זה לא יאה למישהו שנמנה על כוחות המשטרה להביע דעות כאלה בפומבי

yoni la

New member
המשפט האחרון שכתבת, הוא בגדר בולשיט

כי שורה תחתונה, כשבן אדם כותב בפורום, הוא לא נמנה עם שום כוחות המשטרה, הוא אזרח רגיל מן המניין. הוא יכול להשמיע איזו דעה שירצה, להפגין נגד מי שירצה, כל עוד הוא לא עובר על החוק. יש משהו לא מובן ?

colling

New member
אני הביע את דעותי כמה שאני רוצה

גם אם לא נח לך עם זה בגלל זה זו מדינה דמוקרטית לפני שהיא כפיה דתית מה קשור המשטרה שאני במשמרת אני מכבד את כל מי שמולי בתנאי שהוא מכבד אותי כלובש מדים אדם הוא אדם ולא משנה ערבי , דתי , חילוני , הומו וזה מה שאתה לא מבין כנראה אני סולד מכל מה שקשור לדת וזו זכותי מבחינתי אתה יכול לקרוא לי נוצרי מוסלמי בודהיסטי לא משנה לי כלל אני ישראלי וכ ישראלי יש לי בעיה עם הכפיה הדתית שיש במדינה הזו למה אני צריך לפרנס (דרך תשלום המסים) משפחה של 10 נפשות שהאב "לומד תורה" - בקיצור לא עושה כלום כל היום אולי אני שהולך לאוניברסיטה גם יממנו לי את החיים ע"י המדינה לך טוב עם זה תבורך דת היא אם כל המלחמות אנשים מתים בגלל אבן שמשהוא הניח לפני כמה אלפי שנים אני לא צריך מתחזה שיגיד לי מה טוב ומה צריך לעשות יהודים אור "לגוים"??? הגוים ממזמן כבר הרבה יותר מוסריים וטובים מהעם "הנבחר" נראה לי כובש כיפה אחד שמקיים את עשרת הדיברות לא יותר רק את עשרת הדיברות מאחר ואתה גאון הדור יודע הכל אז אתה מבין בטח שאתה יכול לקפו.....תשלים לבד

ימער

New member
כולינג, אתה לא יותר מילד מגודל

אתה הוא זה שכופה את דעתך על החרדים, לא הם. גם אם דתך היא חילון מוחלט, אתה כופה אותו ולכן אתה זה שלא בסדר בסיפור הזה. זכותך לסלוד מהדת, זה אפילו מוצדק מבחינות מסויימות, אבל אתה מדבר וכותב כמו ילד בגיל תיכון. אני כמעט מהמר שאתה כזה. סיסמאות נבובות ותו לא. אז אם אתה רוצה לפרוט את זה לפרוטות, בבקשה: "למה אני צריך לפרנס (דרך תשלום המסים) משפחה של 10 נפשות שהאב "לומד תורה" - בקיצור לא עושה כלום כל היום" - למה החרדי צריך לפרנס את תיאתרון הבימה, ואת קאמרה אובסקורה, ועוד מאות גופים שהוא לא משתמש בהם ושנוגדים את אורחות חייו? כי זה המצב. המיסים מחולקים לפי קריטריונים, והישיבות לא מקבלות הרבה יותר מהתיאטראות ותקציבי "הפקות המקור". אלה החיים. וזה עובד לשני הכיוונים. "דת היא אם כל המלחמות אנשים מתים בגלל אבן שמשהוא הניח לפני כמה אלפי שנים" - אמת, אבל לזה גם קוראים שורשים, והיסטוריה. אחרת, למה אתה בכל בארץ ישראל? למה הצרפתי בצרפת? כי לכל אחד יש שורשים, ושלך נטועים כנראה כאן, באותו מקום בו סב סב סבך שם אבן. האלטרנטיבה של לא-להילחם אינה נובעת מסלידה מדת כי אם מפחדנות ומורך לב באופן כללי. כל השאר זה תירוצים. "אני לא צריך מתחזה שיגיד לי מה טוב ומה צריך לעשות" - הוא לא אומר לך, הוא אומר לבני צאן מרעיתו, וזו זכותו, וזו זכותם. גם לך יש רבי מתחזה, וגם לך יש משיח. הרבי שלך הוא ארנן יקותיאלי ... והמשיח שלך הוא משיח הנאורות המודרנית. אתה אולי לא שם לב, אבל אתה פרימיטיבי לפחות כמו החרדים של מאה שערים. אתה מאמין בשטויות, אתה למעשה בהמה גסה, אתה הולך אחרי הרבנים שלך בצורה דומה ... כך שלא הייתי קובל על הדרך שלהם כל כך מהר. "יהודים אור "לגוים"??? הגוים ממזמן כבר הרבה יותר מוסריים וטובים מהעם "הנבחר" - אתה חושב? נראה אותך מסביר לי למה. "תראה לי כובש כיפה אחד שמקיים את עשרת הדיברות לא יותר רק את עשרת הדיברות" - הנה, בלי להכיר אותו לעומק - קח את איציק. כמוהו יש מיליונים. אחד, רוב אלה שאינם חובשי כיפות גם הם מקיימים תשע מתוך עשר הדיברות. לקיים את זה - זה קל. אפילו משתלם. זה רק יהפוך אותך לאדם טוב יותר, אולי תנסה פעם. "מאחר ואתה גאון הדור יודע הכל אז אתה מבין בטח שאתה יכול לקפו.....תשלים לבד" - כן, כמו שכתבתי, ילד מפגר.

ימער

New member
אני מביע מגוון דעות

במגוון נושאים. אם היית ממקד יותר, הייתי יודע על מה אתה מדבר. לרקע כללי - פורומים נועדו בדיוק כדי שלא נשמור את דעותינו לעצמנו ... יש?

אבו שפם

New member
איציק....הפעם אתה צודק

לא נכנס למהות המצעד כן או לא אבל הפעם אתה פשוט צודק במליון אחוז לעניין המצעד... אישית לא חושב שכל אחד צריך לחשוף את זהותו המינית בפני כלל הציבור אין לי שום דבר נגד הקהילה הגאה... נהפוך הוא הם אנשים מאוד חיוביים ויש לי הרבה חברים וחברות מהקהילה הגאה רק בעניין המצעד... לדעתי היו צריכים לקיים את המצעד בשדרות...להראות תמיכה בעיר כך הם גם היו שוברים את הקרח וגם גורמים לאנשים לחבב אותם דעתי האישית בלבד

alondr

New member
אנחנו צריכים ללמוד מחו"ל

שהיו מהומות בלוס אנג'לס ופיזרו אותם בנשק חם - זה נרגע מהר מאוד. גם במהומות אוקטובר לדעתי הגיבו בכוח מאוחר מדי.... כולנו זוכרים את הבושה שכביש 77 צומת המוביל גולני - עורק ראשי בין טבריה וחיפה היה סגור זמן רב... והמשטרה נתנה להם לעשות מה שרצו במקום להכניס צבא למקום ולהכנס בהם ישר בכל הכוח.

benzvie

New member
איציק ההתנהגות בכפפות של משי

היא תוצאה של וועדת אור !!!!!! היום שוטרים עושים (שלא באשמתם אלה כדי להגן על עצמם ומשפחתם) את המינימום היום גם בהפגנות ערבים מתנהגים בכפפות של משי רק כדי שלא יצטרכו לתת תשובות ולאבד את מקור הפרנסה

לא יודע כבר בגלל מה...

ב"ה הייתי בלילה עם צוות יס"מ באזור בני-ברק, (לפטפט ולסיגריה - לא מעבר) הם חיכו שם להתפרעויות של החרדים באזור כביש גהה. כל האזור כמו הקאסבה של שכם, כל מטר פח אשפה בוער, פיצוצים עזים מתוך הפחים, השוטרים קפואים מקור, והם שם צורחים וצוחים ורובם אפילו לא יודעים מה זה הומואים ולסביות. לא יודע מי אשם במצב שבו השוטרים חוששים לעשות את תפקידם כראוי. אבל מישהו צריך וחייב! לתת את הדין על השערוריה הזו. אם זה מני מזוז, שלא מבין לאן הוא נכנס, אם זה המפכ"ל שלא בא שם את המפתחות ואומר עד כאן. לא יודע, בחיי שלא. אבל את יום שישי הזה נעבור עם הרוגים אם וכאשר המצעד צעוד יצעד. - רואים איך זה הולך לקרות ואף אחד לא יכול לעצור את הדם הזה. זה מפחיד ומזעזע כאחד.

למעלה