אני מתבייש

אני מתבייש../images/Emo10.gif

כרגע סיימתי לראות את הכתבה ביומן השבוע על הבחירות לועידת הליכוד, ואני מתבייש. אני מתבייש בזה שלמפלגה שלי נכנסו אנשים עם עבר פלילי. אני מתבייש בזה שלמפלגה שלי נכנסו אנשים שאין ולא היה להם חלק עימה, רק כדי להשיג כח ופריבליגיות. אני מתבייש בזה שהבחירות מתנהלות בשיטה של דילים, בלי דמוקרטיה אמיתית. שלשה תיקונים לחוקה יכולים להפסיק את כל הגועל נפש הזה במחי יד: 1. אדם שהורשע בעבירה שיש עימה קלון לא יורשה להיות חבר ליכוד אלא לאחר 15 שנה מתום ריצוי ענשו. 2. לבחור למוסדות התנועה יוכל רק מי שהוא חבר התנועה שנתיים לפחות. להיבחר יוכל רק מי שהוא חבר התנועה לפחות ארבע שנים. 3. בבחירות לועידה יוכל כל בוחר לבחור עד 10% מהמקומות המוקצים לסניף בלבד.

Charlie

New member
ראיתי את הכתבה וממש צחקתי

הליכוד שנים מספק את ההצגה הטובה בעיר. אלא שפעם גסטון מלכה היה מקסימום גורם נזק לכיסאות אולם ההתכנסות. מקסימום נזק לליכוד כשעדיין נותרה לאזרחי ישראל מפלגת העבודה. ואילו כיום הנזק הוא למדינת ישראל שכן אנשים אלו יסחטו את השרים שנבחרו ע"י המרכז- שישלט ע"י עבריינים, מושחתים, ליצנים וקב´ אינטרס (חרדים, מתנחלים). אני החלטתי עוד טרם הקרקס הזה שלא להצביע הפעם עבור הליכוד. תחילה חשבתי לא להצביע כלל אך בשל התגייסות של 110 אחוז חרדים (כולל המתים שלהם...) אצביע אך לא ל"מחל".

דובי123

New member
השאלה היא האם זה נכון לרדפו בגלל עב

עברו התיקון שאתה מציע של פרק בזמן הוא מינורי - גם היום ישנו פרק זמן אינני חושב שנכון לרדוף אדם בגלל עברו לכל החיים השאלה היא מהו העתיד אבל..... את זה על הבוחרים לקבוע... וכנראה לבוחרי הליכוד אין בעיה עם היותו פושע מדופלם

בדיאבד צדקתי לאורך כל הדרך!

כאשר כתבתי נגד שרון/עומרי,והנורמות הפסולות שהם הביאו איתם לליכוד!! אתה יודע מה-עזוב שחיתות-הם החלישו את הימין,ביזו את עקרונות הליכוד-חיזקו את השמאל-בקיצור,,,,,,זוהמה. רובכם צחקתם ואמרתם שאני "שפוטה של ביבי",,,לבריאות!אני זעקתי נגד עצימת העיניים שלכם מול המציאות אגב-כאשר יצאתי נגד הסכמי אוסלו-גם אז היו שאמרו שאני רואה צל הרים כהרים,,,,,ואחר כך,באו ואמרו שצדקתי והם אלה שישנו,,,, גם לפני שרון היו דילים ומחנות.אך מעולם מעולם לא נכנסו לליכוד סוכנים כפולים כדי להטות בחירות!!!!!!!!! מעולםלא פעלו בליכוד ללא עקרונות אידיאלים ,אפילו הפעילים הזניחים ביותר! אני חוזרת ואומרת-לו שרון מנצח הפעם-מאיזו שהיא סיבה שיקרית-אני ועוד רבים עוזבים! שרון ומחנהו,אינם מייצגים את הליכוד!

ואני חשבתי ששרון הקים את הליכוד...

תגידי, התומכים של ביבי זה החברה בחליפות שדיברו בנימוס והחליפו חיוכים עם תומכי שרון?

t i g e r i s

New member
../images/Emo24.gifברכות

עד עכשו ההודעות שלך היו ארוכות ונעדרות מחשבה תתחדש על ההשתלה!

אתה עושה שירות נהדר לשמאל

שאנשי ימין רואים את ההודעות הנלעגות שלך הם מתביישים. אם אני הייתי ימני באמת שהייתי מתבייש שאתה במחנה שלי. אפילו חלאות כמו אדם קלר מהשמאל הקיצוני יודעות להתנסח ולכתוב לעניין (גם אם הם כותבים שקרים והסתה). כל מה שאתה יודע לעשות זה לכתוב חמשירים נלעגים שמורכבים משגיאות כתיב וקללות. אתה פשוט עלוב ועליבותך מקרינה על המחנה בו אתה תומך. כותבחים כמוך רק מוציאים את אנשי השמאל טוב יותר - כאנשים בוגרים יותר, רהוטים יותר ואינטיליגנטים יותר.

t i g e r i s

New member
תמשיך לזהם אויר

אתה לא תהיה אף פעם ימני כי אתה נעדר תכונות ראויות אנשי השמאל אינם רהוטים כלל אתה הדוגמא להרבה מילים על מאום מחכים לך בחוות החיות ההולכות על ארבע

Charlie

New member
ללא קשר לשרון או לנתניהו

ספק אם הגיוס ההמוני של אחד מהאישים הביא לקרקס העצוב הזה. פשוט מאד, אנשים הבינו שהדרך הקלה ביותר להשגת ג´ובים, הקלה וזירוז אישורים ממשלתיים ו/או "זכיה" במכרז היא להתפקד לליכוד ולהיכנס למרכז. במיוחד כשברור לכל שהליכוד ינצח ובגדול את הבחירות הקרובות. לא אתפלא אם רבים מהליצנים הללו יתפקדו לעבודה בעוד 4 שנים אם יתברר שהליכוד נכשל והסקרים ינבאו מהפך שלטוני. אמת, חלק מהאנשים הגיע לליכוד בעידודם של מחנות שרון ונתניהו אך יש לא מעט שעל דעת עצמם באו לליכוד כדי לקדם את האינטרסים האישיים שלהם.

למעלה