אני מתביישת בכם~

MichelleLev

New member
אני מתביישת בכם~

לא נעים לי להשמע כמו מורה, אבל אני באמת מתביישת בפורום שלנו! MG, למה הפכנו? ז"א, באה מישהו וכותבת את דעתה, ואתם החלטתם ע"פ השפה שהיא פקצה. (למרות שנראה לי שזה טרול?) סבבה, הילדה פקצה. אבל למה להתחיל לרדת עליה?! זה מעליב!~אם תשימו שתי בנות שאתן קוראות להן 'פקצות' או שני ערסים או שני וונאבי פריקים, [סורי, לא מאמינה בפריקים.] אחד ליד השני, הם יהיו אותו הדבר?! לא! די להכליל ע"פ סטיגמות! די לחשוב שפקצות וערסים זה חרא של דבר וצריך להרוג את כולם. תפסיקו! מה, היא לא בת אדם?! למה לרדת עליה ככה? כי אתכם מכירים בפורום? כי אתם 'ותיקים'? כי אתכם מכבדים? די, תפסיקו עם הסטיגמות המחורבנות האלה!

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif ../images/Emo45.gif את צודקת!!!

זו באמת האישוית של הפורום שלנו, נורא תןקפני לחדשים. זו תכונה שכולנו צריכים לעבוד עלייה. אני מקווה שנלמד להניח את הסטיגמות בצד ונהיה פורום נחמד כמו שאנחנו באמת. (אגב? מה זה טרול??)

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif בטוחה שאני צודקת?

אהמ. טרול זה מישהו פיקטיבי, או סיפור פיקטיבי שמישהו המציא וזה. זה כמו להכנס לפורום סקס לנוער, לומר שחבר שלך נגע לך בציצי ולשאול אם את בהיריון.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifאוי נדמה לי שפעם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

באיזשהו משחק שלחנו מישהי לכתוב הודעה כזו שם
אבל זה היה לפני שהייתי מנהל פורום... עכשיו כשאני מנהל פורום אני מבין כמה זה מציק
אל תעשו דברים כאלה

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif אוך

בגלל זה אמרתי אנחנו. את הוכחת אותי ואת כולנו בסדר?

Lust chan

New member
אנלא יודעת מה עם חדשיםאחרים../images/Emo135.gif

אבל כאן מדובר בטרול, וזה דיי ברור. אני לא חושבת שאנחנו מתנהגים ככה לחדשים, לפחות מקווה.

NoAmItA ChAn

New member
צודקת,

אבל כמובן שהכל בצחוק, ואנחנו לא באמת חושבים שלילדה הזאת אין רגשות, מחשבות ושהיא לא בת אדם. "תגידו יפקאצות". האם היא לא מעליבה אותנו? האם אנחנו לא בני אדם, ואסור לנו להעלב אלא רק לא להעליב? האם ההודעה הזו באמת הייתה מוצרכת? האם היא לא יכלה לנצל"ש, ונניח גם שהיא לא יודעת איך (למרות שפרטים שלה רשום שהיא נרשמה ביוני 2006, כך שיש סיכויים דיי מעטים שהיא לא יודעת מה זה), האם היא באמת הייתה חייבת לכתוב את ההודעה הזאת, ולדבר בכזאת בוטות? אז נכון, היינו לא בסדר, ונכון שצחקנו על השפה שבה היא כתבה, אבל אני בטוחה שכולם פה לא באמת התכוונו לכך (ומי יודע, אולי גם הילדה הזאת לא התכוונה למה שהיא אמרה ברצינות) ואם היא הייתה מתריעה על זה שהיא חדשה ולא סתם הייתה פותחת הודעה מיותרת על ירידות על אינויאשה ועלינו, אז אני משוכנעת שכולם כאן היו מקבלים אותה, בלי קשר לשפה שבה היא כותבת. לא נראה לי שיש פה מישהו שממש מדביק סטיגמות וחושב שמי שהוא זה זה וזה אין לו רגשות, ונכון שהיינו קצת לא בסדר, אבל היי - זה דו צדדי.

Himeka

New member
אני אחת הותיקות בפורום~

כן. בוקר טוב~ זוכרים אותי? 'גברת אינויאשה' 'קאטסוקי', הובכן~ גם אלי מתייחסים שונה~ אולי כי הפורום הזה נהיה לפורום סגור ואפילו כבר דוחה להסתכל בו לפעמים~ ישלי כמה חברות שהיו בפורום הזה וכבר לא בו יותר, כי טוב. תראו אותכם~ Oם; חברה שלי לא מכירה אותם, נכנסת לפה כשהיא אצלי ואומרת "אמג, איזה ילדות טיפשות. XD" אי אפשר להאשים אותה.

ממ..

נורא נחמד שאת משתפת אותנו בדעה שלך. אבל פחות עוקצנות יכול להיות גם טוב. אם אנחנו מתנהגים רע, אז גם את, ברגע זה. אם את חושבת אחרת, תקראי את ההודעה שלך פעם נוספת. אמרתי את דעתי, ואני חושבת שהפורום הזה בסדר גמור. ומישה, אדם הוא אדם, גם בלי התגיות המזדיינות האלו שתקעו בזמן הזה, אבל בתאכלס, ההודעות האלו של המריחות והירידות שיורדים *עלינו* מגיעה לתגובה שווה. עם זאת, בפעם הבאה פשוט אל תגיבו. תעשו טובה, לא צריך לחזור על הודעות נאומים כאלו. פשוט תתנהגו עם אקט. תודה ויום טוב.

NoAmItA ChAn

New member
לא נראה לי שהפורום כ"כ רע כמו שאת

מציגה אותו. אני מסתכלת עלינו ואני לא רואה שום דבר פסול. אנחנו כמו פורום - פותחים הודעות, מתייחסים להודעות אחד של השני. ואם שמת לב, כשמישהו חדש בא ופותח הודעה חדשה להצטרפות אנחנו מקבלים אותו בשמחה (רדי כמה שרשורים למטה). מתייחסים אלייך שונה? איך? אני אישית לא מכירה אותך טוב, אבל אם תספרי לי אני אשמח להקשיב.

למעלה