אני מתאבד....

אני מתאבד....

פחספסתי בפעם הראשונה את הפרק!!!! אתם קולטים מה זה? טוב נו לא נורא אני יראה את השידור החוזר מחר.....אין לי כוח לחכות תגלו לי מה היההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. אלי.

ללללללללללללללללאאאאאאאאאאא@@@

אל תתאבד, אני אספר לך הכל. אז ככה רונה והמזכירה של זה עם השיער הלבן דיברו והתינוק מיונתן, דורון ומאיה התקרבו, עמרם לטובת גלית, ואמא של יונתן מנסה לשכנע את אבא שלו שהוא לא עשה כלום כמובן שאתי המעצבנת חייבת להתערב לכולם בחיים, אז היא הלכה ליונתן וניסתה להוציא ממנו מה קרה, והוא מסכן שבור כולו סיפר לה הכל בציניות והכניס לה!!!!

lehayey aava

New member
לא היה משהו רציני..

חוץ מזה שגידי התוודה לפני אבא שלו על כל העניין עם אלי מרקו... סמדר התלהבה מזה שיהיה לה ילד התחילה לדבר על צבע החדר, שם לילד שאלה את דורון עם רוצה בן או בת... כמובן שדורון ענה שלא אכפת לו.. ואיך שדורון עוזב ת´שולחן היא מתחילה להגיד למאיה רצית שאני לא יהיה פה? דמיינת כבר אותך ואת רונה מבלות כל היום וכו´... כל מיני שטויות לא היה כל כך מעניין... אלי מרקו בא לגידי הבייתה והחזיר ת´כסף בנתיים הם דיברו על כל מיני דברים על איך שאלי התעלל בגידי וכו´... וכלנית באה לגידי הבייתה והתחילה לבכות לו על זה שהיא חושבת עליו ושהיא חושבת עליו ועל מאיה... והמתח היה: מאיה שואלת את סמדר מה באמת קרה בלילה שבו אמא שלה מתה (גם כן מתח..) מקווה שעזרתייייייי

casperit

New member
היה קטע גדול עם אתי ויונתן

יש ציטוט שמישהו כתב למטה! יעל

למעלה