אני מתאבד.

hofshi

New member
אני מתאבד.

אני מתאבד. אני לא צוחק. זאת ההודעה האחרונה שתראו ממני כאן.

begone

New member
אל תתאבד!

"אני מתאבד" בבקשה אל תעשה את זה. אני מתחנן. "אני לא צוחק" זה כבר בסדר. גם אני לא צוחק לפעמים. "זאת ההודעה האחרונה שתראו ממני כאן" האם נראה ממך הודעות בפורומים אחרים?

אולי אני אתן לך כמה סיבות למה לא..

1) שום דבר לא מצדיק התאבדות! 2) אין דבר המצדיק התאבדות 3)כאשר נמצא דבר המצדיק התאבדות סעיפים 1 ו-2 נכנסים לתוקף! חוץ מזה למה לך להתאבד? תחשוב על זה ככה... אתה יודע איזה דברים טובים אתה מפספס בעתיד? מי יודע אולי מצפים לך חיים מלאי אושר ועושר אתה יודע.. צריך רק קצת מזל! ומה הסיבה שאתה כלכך רוצה להתאבד? בחורות? נו באמת! זה כמו אוטובוס! אל תרוץ אחרי זאת שבורחת.. עוד 10 דקות תבוא אחת אחרת חברים? אין? אולי פשוט לא חיפשת במקום הנכון אתה חושב שאתה כישלון? תחשוב שוב כי יש לבן אדם נטיעה לחשוב רק על מה שהוא לא מצליח לעשות כי כשהוא מצליח הכל טוב ויפה והוא בדרך כלל לא שם לב אבל כשמשהו משתבש... אז אי אפשר להתעלם מזה לכן תחשוב טוב טוב על הדברים שכן הצלחת לעומת אלו שלא... אני בטוח שהצלחת יותר ממה שנכשלת! טוב אני חושב שזה בערך מכסה כל אפשרות למניע... אני מקווה שזה יעזור לך... ואם אתה רוצה לדבר איתי אני אתן לך את האיי סיי קיו שלי... (תגידו אנשים... אני היחיד שלוקח אותו ברצינות??? תתבישו לכם!)

notafish

New member
Suicide is painless../images/Emo19.gif

(שיר הנושא של הסרט MASH - אם כבר, אז זו המנגינה המתאימה לנגן ברקע) Through early morning fog I see Visions of the things to be, The pains that are withheld for me, I realize and I can see... That suicide is painless, It brings on many changes And I can take or leave it if I please. The game of life is hard to play, I´m going to loose it anyway, The loosin´ card I´ll someday lay; So this is all I have to say... That suicide is painless, It brings on many changes And I can take or leave it if I please. The only way to win is cheat And lay it down before I´m beat And to another give my seat For that´s the only painless feat. That suicide is painless, It brings on many changes And I can take or leave it if I please. And you can do the same thing if you please. Copyright (C) 1970 by Twentieth Century-Fox Music Corporation, 8544 Sunset Blvd., Los Angeles, CA 90069 Twentieth Century-Fox Music Corp. Ltd., London W1, England International Copyright Secured Made in U.S.A. All Rights Reserved AJS

למעלה