אני משתגעת!!!

lolo8

New member
אני משתגעת!!!

הי אני מרגישה כאלו תכף אני יוצאת מדעתי. יש לי 3 בנים מקסימים באמת אבל הם לא מדברים אחד עם השני! הם פשוט צועקים אחד על השני כל הזמן,אני חייבת לציין שזה קורה רק איתי ולא כשבעלי נמצא ועוד משהו, אני משדלת כל הזמן לדבר איתם ולהסביר להם שככה אי אפשר. אנחנו( ההורים ) לא צועקים עליהם כל הזמן. אני לא יודעת מה לעשות קשה לי במיוחד בשעות לפני השינה. אנא אולי למישהו יש איזו שהיא עיצה

אסף4יי

New member
פשוט אל תקחי ללב...

אני מניח שהם בגילאי טיפש עשרה. אני נזכר במסכת ההתעללויות שהעברתי על הוריי ואחיותי בגיל הזה וממש נחרד מכמות הרוע והאנוכיות שהיתה בי. הם יתבגרו, ויהפכו לחברים טובים - כי הם מקסימים, לא ?

yalyul

New member
../images/Emo22.gif במקרה כזה...

יש כל כך הרבה סיפורים על מריבות בין אחים... מאז קיין והבל ,יעקב ועשו וכו´.... מי שלא רב עם אחיו כנראה בן יחיד או בפער גילאים כזה שזה כבר לא מעניין. כדי לא להלאות אני יכולה רק להזדהות ולנחם ממה שקורה אצלי בבית... בבית הפרטי שלי 3 בנים שרבים ורבים ורבים - אבל יודעים שלא יזכו לשום התערבות מצידי (אלא במקרים של אלימות פיזית מסוכנת) לא סתם הם רבים לידך ולא ליד בעלך. חכמים הבנים שלך ויודעים למי היבלת לוחצת... (אצלינו היבלת של אישי גדולה יותר) עצתי - כנסי אותם לשיחה והודיעי חגיגית שאת לא מתערבת וברגע שתתחלנה מריבות - את נכנסת לחדר שלך, מדליקה רדיו בפול ווליום ולא יוצאת עד ששליח עם עלה של זית מודיע לך שהושג שלום... כמובן שרק אם הגילאים של בניך מאפשרים את זה.. אם הם צעירים מידי - הדליקי מוסיקה שאת אוהבת והתעלמי מהם הם יסתכלו עליך במין מבט של "יו..אמא השתגעה" ויהפכו לקואליציה אחת. קואליציה אחת = הפסקת מריבה. ליבי איתך -אבל הזמן יסדר הכל

AYELET1

New member
זה יעבור...

אמנם לא כל האחים נוהגים כך, אך לא מעט מהם ... מזדהה גם עם דברי אסף וגם עם דברי יולה. את תראי שבבוא הזמן, 3 האוצרות יתבגרו (או יסיימו להתבגר
) וישנם סיכויים רבים שיהפכו לחברים טובים. עם זאת, צודקת גם יולה , בקש לתגובה המומלצת. יצאתי להווכח, עם 2 צאצאי הבכורים, שברגע שאני הסתלקתי מהשטח, 2 הניצים, שהיו מוחנים לחנוק זה את זה, הפכו לחברים טובים, עתירי רצון טוב (וזו לא הגזמה!).

למעלה