אני משתגעת!!!

אני משתגעת!!!../images/Emo46.gif

הוא נכנס מתי שבא לו, עושה סיבוב בבית, פותח, סוגר, בודק. מזמזם לו שיר, כדי להראות לי שהוא רגוע ושלו. לוקח את הילדים לאכול ארוחת ערב, נשאר עד מאוחר לשחק במחשב, גם כשאני כבר שוכבת לישון. ורק אז הולך. אין לי מושג מתי הוא יבוא שוב, ומתי הוא יעשה לי ביקור פתע שוב. בינתיים זה המצב ואני ממש לא יכולה יותר. כשהוא בבית, כל הקירות כאילו מתכווצים ואני מרגישה כמו שני אנשים שעומדים במעלית ואין לאן לברוח. זהו, שיחררתי קצת זעם, תודה...

Ima Adama

New member
תחמושת שומרים לזמן הנכון...

סיטואציה מוכרת של גברים שיש להם צורך להפגין "בעלות", זו הדרך שלהם להרגיש שהם בשליטה, זה בעיקר מחולשה. אז אם כרגע אין לך מישהו שווה מאוד שמצריך מבחינתך מידה של פרטיות, אני מציעה לך פשוט לתת לו לעשות את זה ולהתעלם ממנו. הוא מרחרח מלחמה ואת יכולה לבחור לתת לו פייט או לא, אני בעד פייט כאשר זה מוצדק. יהיה מי שיגיד שמגיע לך פרטיות וזו חוצפה.. אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד... אני בעד לא לוותר על דברים עקרוניים בזמן הנכון. כל התהליך הוא לא קל לאף צד. מן הסתם הקירבה הפיזית עשויה לעורר ויכוחים או מריבות לידי הילדים, לכן כדאי לך להיות ערה לזה ולא להיגרר.

הפרטיות היחידה שאני זקוקה לה היא

עם עצמי , אין לי אף אחד, ובטח שאם היה לי, לא הייתי מכניסה אותו הבייתה בשלב זה. בנוגע לבעלות, מזל שהוא לא משתין לי בכניסה לבית...

יסמין את בבעיה !!!!

צד אחד את לא יכולה לומר לו ללכת ולא להכנס בגלל הילדים , לא הייתי מציע לך ללכת לבתי מישפט , צד שני את רוצה שהוא לא יכנס מפני שאת מרגישה מחנק כשהוא בבית , צ'טער לא יודע מה לומר לך , צאי לך מהבית עם זה מפריע לך לכי לשכנה, קניות,מספרה,,,,

דניאל , זה בדיוק מה שאני עושה כשהוא

נכנס, אני פשוט יוצאת לשכנה או החוצה. מעצבן אותי שהוא עושה בדק בית ומחטט בדברים. אני לא אומרת לו לא להכנס, אני מודעת לכך שזו זכותו. אבל , הוא עזב את הבית לפני חודשיים וחי במקום אחר, אז לפחות הוא יכול להודיע מתי הוא מגיע.

אין זמנים קבועים?

ואל תלכי. שבי ועשי עבודה מסויימת, פעם תזמיני חברה. אם הוא ממש מגיע מתי שבא לו..תזמיני ידיד שיתנדב לבא לשתות קפה איתך. "הצנחן" יראה שכדאי לו לתאם איתך מראש.

גבולות

גם אצלי הוא היה בא ומתיישב והילדים היו מבולבלים ואני הייתי אובדת עצות. עד שביקשתי שהוא בא שייקח אותם, למען הילדים.. צריך הפרדה. הוא הבין בסוף. בהצלחה

יערית

New member
מבינה לליבך

השאלה באיזה שלה אתם נמצאים?האם זה אחרי הגרושים או בזמן פרידה והוא עדיין מחזיק מפתחות של הבית ולפי ההסכם שנעשה בינכם בעל פה,הוא רשאי להימצא בבית חוץ משינה משותפת? אם לראות אותו לידך מעצבן,תשמחי שזה יגמר מתי שהוא:) אבל,ותמיד אני לוקחת את זה בחשבון ומול עיניי,מול ההתכווצות שלך יש מי שמרוויח זמן חשוב איתו-הילדים. {אגב התכווצויות עוזרים לחיזוק שרירי הבטן חוץ מ
} עוד קצת וזה ייגמר.

שחר חדש1

New member
רק מנסיון אישי

ברגע שהוא עזב את הבית ומצא לו בית אחר הוא יותר לא גר בבית שלך. ואם הוא לא גר בבית שלך אז אין סיבה שיבוא מתי שבא לו,יחטט בארונות ו"ינהל" לך את החיים. הסיבה היחידה שהוא פועל כך היא שאת מאפשרת זאת. יתרה מזאת למען בטחונם העצמי של הילדים עדיף שהגבולות יהיו ברורים ומובנים ועצם זה שהם יודעים שאבא לא גר כאן יותר אז הוא לא גר כאן יותר. אין חצי הריון !!!!!!

אני משתגעת

אני משתגעת רק תומר שלום אני כבר רוצה ללכת לישון כשאתה חוזר זה ממש גיהנום אז תלך מפה בלי לומר שלום אם תישאר זה יהיה מדכא נורא אז צה לי כבר מהנשמה ואל תבוא יותר בלי התראה

במקום להשתגע....

תגידי לו 'יופי שאתה פה, תעשה ביביסיטר קבעתי עם חבר ותלכי' אחרי פעם פעמיים הוא כבר יוריד לך אותם בכניסה ויצפצף.

מיKה

New member
אל הבית שלי

אף אחד לא יכנס מתי שבא לו. בבית שלי...הקירות לעולם לא ירגישו מכווצים. קודש קודשים. למה את מרשה את כל זה בקודש הקודשים שלך? יש מה שנקרא להציב גבולות. תנסי את זה. בהתחלה, מרגישים קצת פרפרים בבטן אבל אח"כ הם חולפים. וזה עובד נפלא. ולא מבינה את "בינתיים". בינתיים זה זמן ארוך ובלתי מוגבל. ומה בינתיים? (איתך?) זו את ששמת עצמך בסוגריים לא אני. אני רק מנסה להבין. מקווה שהתשובה שלך לא תהיה "למען הילדים"...

קודש קודשים!

אכן! הכיצד? מי יכול להבנס כך לפרטיות של אחר? ולמה? אני לא מצליחה להבין את משמעות המילה זכותו! ממש לא זכותו! כשהגוף שלך מחריש בתוכו פנימה הניצחון הוא לתאוות השיגעון(שלו במקרה הזה
.) נסיון השתלטות דוחה. המומה מהחיטוטים! מראה שחושבת שעליך לעשות מעשה!

Rinattt

New member
נו? ולמה להתעצבן?

פשוט אומרים "לא!" החלטי וזהו סטו פיניש ונגמר! אצלי הוא נכנס הבייתה בשיא השאננות מתפלסף עליי "למה שיש כזה?" "זה מעץ מלא?" "למה לא עשית ככה?" וכו' עץ מלא לא מלא, הבנות נכנסו לחדר ואני אמרתי חד משמעית
עוד פעם אחת ולא משטרה תטפל בך אלא אבא שלי
היום הוא בא, מתיישב, כי אני מאפשרת לו בגלל הבנות, אבל אין התנחלות, ואין את הפלספנות שלו עליי יותר! ביתך = מבצרך, ואם את לא מרגישה כך אז מה זה שווה? בהצלחה

חברים שלי, כנראה שפתחתי פה לשטן...

אתמול , תקיפה
, משטרה
, בכי
, חקירה
, הרחקה
. לא יכולה להוסיף יותר מזה בשלב זה. אבל אשמח לקבל עידוד... אוהבת את כולכם, יסמין

גבולות, גבולות גבולות

זאת הטריטוריה שלך, וככה הוא צריך להבין את זה. כמובן שצריך להסביר לו בנחמדות ועדינות סבירה.

jasmine 33

New member
ואם תדברי איתו?

אני מניחה שהפרידה היא בהסכמה - אז אין סיכוי שהוא יבין את חוסר הנוחות שאת מרגישה? הרי ההגיון שעומד מאחורי פרידה (ותמיד היא זמנית עד שחוזרים או מתגרשים) הוא לחיות בניפרד על כל המשתמע מכך - לבחון את המצב כשנימצאים לבד. אם הוא נימצא מתי שבא לו אז אתם לא לבד... אולי תנסי לדבר איתו? מאוד מבינה את מצבך ומזה אני פחדתי כשאני ניפרדתי. אבל הדברים מאוד ברורים. הוא לא בא בלי הסכמתי ושנינו מבינים את זה וכך זה צריך להיות עד שניתגרש סופית.

למעלה