אני משתגעת

אני משתגעת../images/Emo4.gif

בעלי במילואים, אני כמעט בחודש תשיעי והבן שלי מטמטם אותי.הוא מקסים,אבל הוא גם בן שנתיים וחצי. כל דבר נהיה מאבק,לא רוצה, כן רוצה, לא עכשיו,אל תפריעי לי. נימאס לי!אני כל היום מוצאת את עצמי חסרת סבלנות אליו, במקום שיהיה לנו כיף, אנחנו במאבקים בלתי נגמרים. אוף. מותר סתם לקטר כאן?

מותר לקטר אולי נפתח שרשור תמיכה למרד השנתיים

?????????????????????????????.. המצב שלי גם כן גרוע ביותר אני מרגישה קורסת ממנה כל דבר בכח והכל היא לא רוצה,מרביצה המון לאחותה המלאכית. ניסיתי הכל: לדבר לגובה שלה לרמה שלה לדבר ולא לצעוק להסביר יפה נדה כלום לא עוזר היא בשלה הרמתי ידיים והיא קובעת את החוקים בבית
הנה בבוקר היא החליטה שהיא לא רוצה טיטול במאבקי כח לא הצלחתי לשים לה טיטול שלחתי אותה למעון בלי טיטול חזרתי לקחת אותה ב16 ומה אני שומעת???????? היא עשתה באסלה כל היום פיפי בלי טיטול זאת אומרת שהיא התחילה לעצמה גמילה מטיטולים ואני רציתי בפסח להתחיל איתה אבל אמרנו כבר שהיא קובעת?
לפחות יצא טוב מכל סיפור הטיטול... בקיצור הלוואי שיכלתי לייעץ לך רק להזדהות

tomer2007

New member
בטו שמותר - והכי לגיטימי בעולם ../images/Emo24.gif

הייתי בנעליים שלך בדיוק לפני חודשיים.. היום אני עם בן שנתיים ותינוק בן חודשיים... העצה היחידה שלי בשבילך זה - לא להתבייש ולקחת עזרה כמה שאפשר - לארגן את הסבתות והסבים שתחילו להגיע כבר מעכשיו ועוד כל מי שיש לך ואפשר להעזר בו... תנסי בכך זאת לשמור על סבלנות לבן שלך - כל עולמו הולך להשתנות אוטוטו וכדאי להתחיל את זה ברגל ימין... יש הרבה חומר על התמודדות עם בני שנתיים - אבל אין כמעט חומר על התמודדות בחודש תשיעי עם בן שנתיים
אז תנסי לבחור לך את המלחמות - גם בשבילו ובעיקר בשביל עצמך....שלא תגיעי תשושה לחדר לידה
שולחת

olgaer

New member
אומנם איני במצבך (לצערי)..

ויש לי כרגע רק פרחח אחד בבית, אני מזמן החלטתי שאני מפתחת סוג של אדישות למה שלא חשוב לי באמת. "לא רוצה? לא צריך! ביי". ברבה פעמים אני מצליחה להשיג ממנו דברים בנועם אם אני פונה אליו כאל אדם בעל זכות בחירה ורצון. מבקשת יפה, אומרת לו תודה, אומרת לו שהוא עוזר לי (ואגב הוא באמת נהנה לעזור). גם גישה של הפוך על הפוך עוזרת לא מעט. בקטנות. לדוגמא: "יובל, אל תיגע בקציצה, היא לא תהיה טעימה, אני אוכל אותה" משום מה יובל כל כך נעול על הדווקא שמחסל את הקציצה, את המרק ואת האורז. דווקא

למעלה