אני משתגעת.

Charmed Galia

New member
אני משתגעת.../images/Emo11.gif

היו לי כמה ניסיונות עם רוחות וכאלה...כל מיני דברים לא מוסברים... אני אתן דוגמא אחת,פעם ישבתי בחדר ופתאום הידית של הדלת נפתחת מעצמה[ולא בא משב רוח משום מקום וכאלה...כל החלונות סגורים] אבל למשל עכשיו יש מן הרגשה מוזרה של נוכחות,כאילו מישהו צופה בי,מישהו איתי בחדר בהתחלה הרגשתי משב רוח בעצם הבולטת שמחברת בין הגב לצוואר כאילו משהו "מלטף" אותי זה משגע אותי ומפחיד אותי,הנוכחות הזאת גורמת לי פאניקה.
 

Charmed Galia

New member
ולמשל עכשיו...../images/Emo11.gif

קמתי למטבח והרגשתי ליטוף לאורך עמוד השדרה זה פעם ראשונה שאני מרגישה מגע לא מוסבר בד"כ זה רק הרגשות של נוכחות ולפעמים משב רוח
 

IamTheMan

New member
היי

מקווה שאני לא הולך להרוס או ליגרום לוויכוח ודברים כאלה.:) הליטוף לאורך עמו ד השידרה ... את מעדיפה שזו תהיה רוח כמו שאורמים או... רוח כמו שמרגישים? יש המון המון המון תופעות שניתן להסביר אותם בדרכים מאוד רציונאליות ואם אנשים בוחרים ליבחור בתופעה כמו רוח נפש נשמה אחת ויחידה איך שלא ניקרא לזה שביצעו את המעסה אז אתם יכולים רק ליצפות להמשך התופעות כי את כבר מכוונת לעובדה שזו הייתה רוח. ולהתחיל לפתח מחשבות של רדיפה .. מאוד לא מומלץ . אני מקווה שאת לא מגיבה לתופעות שקורות לך בדרמטיות מידי טוב... אם טעיתי אני מצטער ואם זו רוח אז.... וואוו (בלי ציניות) לילה טוב
 

Charmed Galia

New member
מה זה משנה מה אני מעדיפה?../images/Emo11.gif

כל התריסים\חלונות בבית וכל המקומות שמהם יכול לבוא משב מחוץ לבית היו סגורים לגמרי אני לא מגיבה לזה בדרמטיות אבל זה ממש מלחיץ במיוחד כשזה תופעות שחוזרות על עצמן,זה לא פעם ראשונה שיש לי הרגשה כזאת של נוכחות משהו ש"מלווה" אותי כל הזמן,וזה ממש מבהיל.
 
האם היו עוד תופעות שחווית בבית?

כי זה לבד, לא מוכיח בהכרח כי זו הייתה רוח, ידית של דלת יכולה לאבד אחיזה, יש לי דלת סוררת כזו בחדר השינה, לגבי המגע שאת חשה אני לא יודעת לומר לך בדיוק מה זה, אבל אני יכולה להמליץ לך שאם אכן קרו עוד תופעות מעין אלה פשוט תנסי לראות מה הרוח רוצה ממך, אין לך מה להשתגע או להבהל, כי זה סוג של תקשורת שכנראה הרוח רוצה עזרה או לומר לך משהו, אני יכולה להציע לך לבדוק את עניין התקשור במדיטציה שאלתית, משמע לעשות נשימות עמוקות ושלוות ולחשוב או לשאול בראש, מה את (הרוח) רוצה ממני? בממידה ותקבלי תובות ברורות בראש.. התשובה הכי משמעותית, ברורה וחזקה שעולה לך בראש, היא הנכונה... ספרי לי מה היה...
לינוי
 

Charmed Galia

New member
תודה על התשובה../images/Emo140.gif../images/Emo11.gif

אני לא יודעת איך להסביר בקשר לידית אבל זה היה נראה כאילו מישהו ממש אוחז בה ומושך אותה למטה[ואחרי זה היא לא נפתחה לגמרי,ז"א...הידית פשוט ירדה למטה והדלת נפתחה בערך 2 סנטימטר] ולמשל היום בבוקר בשעה 8 התעוררתי בתחושה כזאת של נוכחות שוב,כאילו מישהו מביט עליי,מישהו שוכב\נמצא לידי ולא מניח לי לישון בשקט. ולא הצלחתי להירדם חזרה,ניסיתי להדליק טלויזיה[אני לא יודעת למה אבל תמיד כשאני לבד ואני מפחדת או משהו כזה אני מדליקה ואז ההרגשת נוכחות עוברת-אבל הפעם זה לא עזר] ניסיתי גם להסיט את הוילונות אבל האור הפריע לי אז פשוט ויתרתי וקמתי,אחרי כמה דקות שהייתי ערה וצפיתי בטלויזיה ההרגשה הזאת עברה,כאילו היא "הלכה" או "ויתרה".
 
גם זה לא ממש מעיד על כך שיש רוח

בביתך, נסי לעשות מה שאמרתי לך ונראה מה יהיה...
לינוי
 
לגליה

אינני יודעת מהו גילך, אך אני מתארת לי שאת נמצאת בסביבות גיל ההתבגרות- אז התופעה של תחושת נוכחות היא הכי נפוצה. אינני מזלזלת חלילה, וייתכן מאוד שתחושת הנוכחות שאת חשה מוצדקת ואמיתית. אך ציינת שכשאת פוחדת בחדר וחשה בנוכחות- כשאת מדליקה טלוויזיה זה בד"כ עובר, כלומר- כשאת עושה פעולה להפסיק את הפחד שלך, התחושה הנילוות של הנוכחות נעלמת איתה. משמע- ייתכן ותחושת הנוכחות היא בעצם נגזרת מתחושת הפחד, ולא באמת תחושה אמיתית. בקשר לידית הדלת- לפעמים בגלל לחץ בבניין יש תופעות כמו דלתות נפתחות וחלונות נטרקים- גם כשאין משב רוח. ולעיתים ידיות זזות מעט כשהשן של הידית מתחככת במשקוף כשהדלת נפתחת, במיוחד אם היא נפתחת לאט. גם לגבי התחושה בגב, ועוד בדיוק בנקודה שתיארת- שהיא נקודה שיש בה אלפי עצבים רגישים במיוחד- לעיתים חשים בנקודה זו מעין דגדוג מציק שיכול להימשך גם זמן מה. אינני פוסלת את תחושותייך, פשוט הדברים שתיארת יכולים להיות גם בעלי משמעות אחרת, ולא דווקא רוח רפאים. ייתכן שנכנסת למעגל שחוזר על עצמו- מכיוון שאת כל כך חוששת מהנוכחות שאת חשה, את מצפה לה כל הזמן, ואז נדמה לך שאת חשה בה- נבהלת והמעגל חוזר על עצמו. לדעתי בנוסף לשיטות והטיפים שניתנו לך כאן, נסי גם בפעם הבאה להירגע, לנשום עמוק ולהזכיר לעצמך שזה דמיונך, וייתכן כי התופעה תעבור עם הזמן... שווה לנסות.
 
למעלה