אני משתגעת כבר..

חסחסה

New member
אני משתגעת כבר..

לא שמעתי ממנו מיום שישי ואני מתחרפנת כבר. אווף, הוא לא מתקשר והמזכירה עונה לי עוד לפניי שאני שומעת צליל חיוג.. אני לא יודעת מה לעשוות,אני מתגעגעת אליו ואני מפחדת.. תעודדו אותי:/

לילי123456

New member
אל תדאגי../images/Emo24.gif

הוא בטח יצא לשטח או משהו כזה.. מקווה שהוא יתקשר מהר

מאורי6

New member
אני מניחה

שזה פשוט חלק מלהיות חברה של חייל.... לדאוג ולדאוג ואולי גם עוד קצת לדאוג. יש אלפי סיבות... -הוא בשטח -נדפק לו הפלאפון ועוד סיבות שאני לא מצליחה לחשוב עליהן כרגע אבל את השתיים העיקריות כתבתי=\ בכל מקרה אני בטוחה שהוא חושב עלייך המון ומתגעגע... ואני בטוחה שבשנייה שהוא יוכל הוא יתקשר אלייך לפני הכל. תעדכני אותנו

חסחסה

New member
תודה לכולן

שבוע לא דיברתי איתו:/ זה בעיה כי יש לי מספר חדש,ואם הנייד התרסק או משו הוא לא ידע את המס'.. ואני לא יודעת אם הוא חוזר או סוגר כי המפקד שלו העניש אותו על איחור, הוא אמר שהוא ידבר עם המפקד וינסה לשכנע אותו,אבל,לא דיברתי איתו מאז אז לא יודעת מה מתוכנן..

איחור=שעות ביציאה, לא שבת.

אם הוא גם התחצף זה כבר סיפור אחר. בכל מקרה בפעם הבאה שהוא חוזר הבייתה תבקשי ממנו את מספר הפלא` של המפקד הישיר שלו כדי שיהיה לך למקרים שאת ממש מודאגת. לחבר שלך אמור להיות המספר ואין בעיה שהוא ימסור לך את המספר ואין בעיה שבמקרים חריגים תתקשרי למפקד. סליחה על ההתערבות בפורום של בנות.. פשוט בתור חייל אני יכול לתת מענה לקצת דברים. שבת שלום!

חסחסה

New member
תפסתי אותו ביום שישי

היה לו שטח משני עד חמישי,והם השאירו את הציוד.. לבחור קשוח- הוא סגר שבת עונש על זה שאיחר אחריי שלקח גימל, לא יודעת למה המפקד נתן לו שבת ולא שעות ביציאה.. ואולי המפקד יתן לו לצאת שבת הזאת,צ'ופר על איך שהשלים פערים לומרות שהוא רוצה[המפקד] שישאר שבת.

למעלה