אני משתגעת....הצילו

ziziub

New member
אני משתגעת....הצילו

היי בנות יקרות, נועם
שאני פותחת הודעה אך, אם היתי משרשרת לא הייתן רואות (ההודעה האחרונה שלי נמצאת בעמ´ 3). שלושה שבועות מאז הפסקת הטיפול, 13 יום איחור בווסת, אתמול עשיתי בדיקת דם והתשובה שלילית (פחות מ-3) מה ז"א? אני תוהה, האם בנוסף לכל צרותי, גם זו נפלה עלי? מה קורה עם הווסת, אני מחכה בכיליון עיניים לטיפול הבא והוא נדחה יותר ויותר, עם האיחור. דיברתי עם האחות, והיא הודיעה לי שאני צריכה לקבוע תור לרופא שיתן לי כדורים להסדיר את המחזור, ז"א לחכות עוד שבוע-שבועיים ורק אז אולי. בקיצור בנות, מה שהמנוגון והמדכא לא עשו לי (עצבים, מתח), עושה האיחור המח... בנתיים בעלי סופג הכל, עד שגם הוא יתפוצץ. עזרה בנות, רק אתכן יש לי לעיצה ותמיכה. תודה שבת שלום - סיגלי

שריתית

New member
חומד!!!../images/Emo42.gif

אני לא יודעת מה לייעץ לך בקשר לטיפול אבל אל תוציאי את התיסכול על בעלך הוא העמוד שידרה שלך ממי והוא זה שאוהב באמת תחשבי על זה!!! ושיהיה לכם שבת שלום באהבה שרית

מיכל25אב

New member
האיחור המח....הוא בגלל

המנוגון והמדכא ולא בגלל בעלך..... מה לעשות ככה זה כשמחכים להריון המחזור בא כמו גדול אבל כשמחכים לטיפול יש לו זמן... ןאגב חביבתי יש תור!!אני באיחור של ח-ו-ד-ש-י-י-ם....וכבר אחרי הכדורים.. אין מה לעשות-חוץ מלחכות בסבלנות...שזלה לא יהרוס לך את השבת וחלילה לא את הבעל...

מיליקי

New member
סיגלי, אי אפשר כבר לסמוך אפילו

על מכשפות
וההמתנה הזו באמת מעצבנת. רק תזכרי שהגוף מלא בהורמונים שאולי קצת שיבשו את פעולתו הרגילה. אז תנסי להרגע - קחי ספר מותח, או סרט וידאו רומנטי או מצחיק עד דמעות, או תעשי כל דבר שיכול קצת להרגיע ולהעלות את מצב הרוח. לי תמיד עוזר גם שוקולד
מילי

נוג

New member
סיגלי ../images/Emo20.gif

היי, האיחור הוא כנראה מהדיכוי, לפעמים אחרי דיכוי המכשפה שוכחת להגיע לפעמים לאקח לה להזכר בתפקידה גם 60 יום. אז כדי להתחיל עוד טיפול תקבעי תור ללין שם יעשו לך אולטרסאונד יתנו לך ארגסט ל 5 ימים ותוך כ 10 ימים תקבלי מחזור. לאז לא להיות כך כך במתח זה לא שווה להכניס רעש מיותר למערכת היחסים בבית.
נוג

hagk

New member
אל יאוש

חמודה גם עם בטא 6 ובטא 3 יש להמשיך ולבדוק. לנו היתה בטא 6 אמרו לנו שלילי, והנה בקרבי יש עובר עם דופק, הייתי מציעה לעשות בדיקה נוספת לפני שלוקחים כדורים. צר לי אני בשלב זה קשה לי להגיד למשהי בלב שלם לקחת כדורים, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם הייתי מתחילה טיפול חגית

ziziub

New member
מתי כדאי לעשות בדיקה נוספת?

והאם באולטראסאונד, יכולים לראות משהו? תודה מתוקה והמשך הריון בריא ומאושר. סיגלי

hagk

New member
תודה

אני הייתי בודקת אחרי יומיים שוב, ובאולטסאונד כן רואים חגית

ziziub

New member
בולה,נועם, הרמוניה,יוספינה, בנות ..

תודה על תגובותיכן, שאלה: נאמר פה שאולי יתנו לי ארגסט להחזיר את הווסת, מה זה בדיוק ארגסט (גלולות, זריקות)? בולה, יקירתי מה קורה אני מחכה לבשורה משמחת ממך, תודיעי לי בכל מקרה
. נועם - נסיעה טובה, הנאה רבה וחזרה עם כוחות חדשים
. הרמוניה - יום הולדת שמח, שתתגשמנה כל משאלותייך, אמן
. יוספינה - שתעברי 9 חוד´ בריאים ומאושרים, מזל טוב
. יום טוב - סיגלי

ארגסט הם כדורים שמכילים

פרוגסטרון. בדר"כ לוקחים במשך 10 ימים, והמחזור צריך להגיע כ-3 ימים אחרי שמסיימים לקחת אותם.
מרב

סיגלי, מקווה רק לטוב...עצות אין לי

אבל תמיכה אתן כמה שאת רק צריכה.... קבלי ממני כתף וגם
ענק ואם את צריכה עוד אשמח מאוד... העיקר שתרגישי טוב ושהכל יסתדר לך עם המחזור... ותלכי לתת לבעל
גדולה...לאחר כל מה שספג...

למעלה