אני משתגעעעת!

אני משתגעעעת!

אז נכון סיפרתי לכם שפגשתי אתמול מישו סבבה?! הבנתי שהוא נהנה ממש... ככה הגיע לאוזני... פירגן וכו.. הבעיה שהיה אמור להתקשר ועד עכשיו לא מתקשר‎‏ ‏:-/ כן.. אני כמו כל הנשים המתוסבכות..אוהבות קשיחות ורוצות קירבה..אז מה יהיה? מה יכול להיות????? ‎

Cyndi

New member
מתוסבכות. בדיוק.

את רוצה לדבר איתו? ת-ת-ק-ש-ר-י! את טוענת שהיה לך סבבה, את טוענת ששמעת שגם הוא נהנה, אז למה את צריכה להתעסק בבולשיט הזה? את מודעת למספר הסיבות האפשריות שהוא לא התקשר עדיין? יש עשרות כאלו! במקום לטחון ת'מוח בזה, עשי מה שעושה לך טוב.

אמממ

אולי זו בעיה נשית בכלל,אולי בעיה אישית שלי אבל אניפוחדת ליזום.. סהכ זה בידיים שלו ישלו תמס הכל פתוח ומובן..אםלא מתקשר אניחוששת שזו סיבה יותר מסתם `עסוק`... לא באלי לפדח תצמי! זהו!

haley

New member
לא! אל תתקשרי..!!

ברור שאל תתקשרי, אם הוא מעוניין הוא יתקשר, אם לא, לא צריך. אל תהיי זאת שרודפת, תני לו להראות לך שהוא מעוניין. ומה פתאום את משתגעת, תמשיכי בחיים הרגילים שלך, אל תעיזי להסתובב בבית עצבנית ולתהות למה הוא לא מתקשר. בד"כ הם לא מתקשרים מייד אחרי הדייט, גם אם הוא היה מוצלח והם מאוד נהנו, פשוט כי הם לא רוצים להראות נלהבים מדיי/נואשים- בדיוק כמו שאנחנו חוששות לצאת! אם הוא נהנה, הוא מן הסתם יתקשר, וכשהוא יעשה את זה ותעני לו, אל תפגיני אפילו טיפה אחת של דאגה או עצבנות מזה שהוא לא התקשר! ובאמת תתנהגי ככה..בן זוג ויחסים זה משהו שאמור לגרום לנו להרגיש טוב יותר, לא על סף התמוטטות עצבים, אז קחי את זה ככה, בכיף ובקלות, ותסמכי עליו שאם הוא נהנה הוא ירצה עוד!בהצלחה

עכשיו

הכנסת מילים מתאימות!! נכנסתי למיטה שבוזה ועייפה ועשית לי טוב עם התגובה.. תודה‎;-)‎

haley

New member
בכיף מותק, אני יודעת

שזה קשה, אבל כל מקרה כזה גם מחשל, עד שמתמודדים עם זה ככה באופן טבעי, אז אל תוותרי לעצמך!זה משתלם. מניסיון

תודה נשמה..

פשוט אנירגילה לאנשים שמחפשים הזדמנות להתקשר.. להרוויח עוד דקה בשיחת טל` עם בחורה..ופיתום בנאדם אולי מתון וחושב יותר אז התבלבלתי...מה גם שאינלי מושג אם באמת זה הבנאדם אז חוסר הוודאות גורם לעצבים ומתח...

oferyosi

New member
אל תשתגעי...התקשרי../images/Emo13.gif

עזבי משחקי "פיפי קקי" - מי יתקשר ראשון וכאלה. אולי הוא ביישן (כמוני) ?? אולי 1000 סיבות אחרות.. נשים עם קשה - כבר אמרנו???

למעלה