אני משנה דמות

mayasigalush

New member
אני משנה דמות

אין לי כוח לפיצול אישיות!!!!! אז ככה....... אני משנה את השם שלי לאנג'לה!!!!! וככה : כשהייתי קטנה מאוד כל המשפחה שלי נרצחה שלא הייתי בבית.... נשלחתי לבית יתומים שם כולם שנאו אותי והחלטתי לברוח!!!! ברחוב גיליתי שאני מוטציה אחרי שהפכתי בלי כוונה לחתול והתחלתי לשפר את ההשתנויות שלי לכל בע"ח שחשבתי עליו.... יום אחד ראיתי ילד מוטנטי אחד שהמון נורמלים מרביצים לו ומקללים אותו, הפכתי לנמרה ותקפתי את כולם אבל הילד היה פצוע אנושות והוא מת אחר כמה זמן... אחרי כמה חודשים גיליתי גם שיש לי חושים נורא מחודדים גם בלי לשנות את הצורה שלי.... החלטתי לשמור על הכוחות שלי בסוד!!! אחרי כמה זמן המשטרה תפסה אותי ושלחו אותי למשפחה אומנת שם היה ילד קטן ומבחיל שלא סבל אותי וכל פעם הוא הציק לי ועיצבן אותי. אז ברחתי!!!!! אני שוטטתי ברחוב כמה חודשים ואחרי כמה זמן פגשתי את קווין ברחוב הוא לקח אותי לבית שלו ושם הוא טיפל בי קצת ולמדתי באותו זמן קצת אומנות לחימה, ואני לא סיפרתי לאף אחד שאני מוטציה או מה אני יכולה לעשות!!! אמ...... עכשיו אני נורא עצמאית ויש לי אפילו דירת נופש קטנה שאני הולכת אליה כל כמה זמן (קניתי אותה מהכסף שהרווחתי), אף אחד לא יודע עליה גם והיא נמצאת עמוק ביער סמוך.... אממממממממ....... מראה: כמו מקודם!!! שיער שחור חום עד הגב התחתון, עיינים כחולות עמוקות וגוף רזה שרירי גמיש.... אה כן כשאני משתנה לחיה העיניים שלי מקבלות קצת צבע שמתאים לצבע העיניים של אותה חיה אבל הרוב כחול!!!

mayasigalush

New member
תיקון!!!

א. אני בת 16 שכחתי לומר!!! ב. כשהייתי במשפחה האומנת לא היה שם ילד קטן ומבחיל היה שם ילד שהיה טיפה גדול ממני, שלא סבלתי אותו והוא לא סבל אותי, ומבחיל!!! והוא כל הזמן נראה כאילו הוא מחביא משהו בגלל זה ההורים שלו אימצו אותי כדי שאני אהיה איתו ושהוא יפתח קצת, ולפעמים כשהיינו רבים היו מתפוצצים דברים מסביבי,ובגלל שהוא היה כזה קרציה והוא כזה שנא אותי ברחתי!!! אמ.... נראה לי שזהו!!!

mayasigalush

New member
לא נכון!!!!!!!!!!!!1

ניר היה יותר קרציה!!!!!!!!!!!!!!! הוא גם פוצץ לי דובי חמוד שאמא שלו נתנה לי!!!!!!! ןכל פעם שרציתי לשחק במשחק שלו הוא לקח לי אותו או פיצפץ אותו!!!!!!

חחחחח אף אחד....

לא אוהב אותך אז למה שיביאו לך דובי??? אם כבר חומני (בדיחה אישית) חחחח לא סתם

mayasigalush

New member
מה לא

אוהבים????????????
אתה היחיד שלא אהב אותי!!!!!!!!
עובדה ההורים שלך אימצו אותי ופינקו אותי
.... נ.ב. מה שלום המתקפה ? התחילה כבר? הם באו לנקום בך על ששרפת את החבר שלהם!!!! ר-ו-צ-ח!!!!!!!!

אנדרו15

New member
תגידו מישו מיכם בקבוצה?

ועם לא אז שמישו מיכם יגיד לי כי יש לי תפקיד בשבילו ומה עם הקבוצה ביכלל? החלטתם על שם? מנהיג?(לא חייב אבל רצוי שיהיה מישו כמו אקסוויר שידאג לכם וכל זה) מנהיג בקרב? מנהיג משנה(גם בקרב וגם בכלליות)?

Hellbeast666

New member
אוקיי הדמות הסופית שלי...

שם:לי-קוואן-יונג כינוי:סייפר צבע עניים: חום דבש (לאחר גילוי האנרגיה עיניו נהפכו למין כסף אדמדם) מראה: גופו צר גבוה ושרירי מאוד, שיער שחור עם צמה, 1.80 גיל:27 כוחות:מהיר במיוחד,מכות אנרגיה קטלניות כמובן ההתמחות האדירה באומניות לחימה ביוגרפיה: גדל בקוריאה (במנזר קוקיוואן)כל חייו,התאמן 10 שעות ביום, כאשר שם למד אומניות לחימה קוראניות(טאקוונדו,קוקסול ועוד...) מהמסטר שלו קיטו- סאן. לי היה אלוף העולם שלוש פעמים ברציפות בקרבות חופשיים כבר בגיל 15 (!) בגיל 16 קיבל מהמסאסטר שלו חרב דובר את כל שפות המזרח הרחוק . בגיל 17 כאשר גילה את יכולות האנרגיה המפלצתיות שלו אמר יפה שלום ועזב את המנזר מסיבות נוספות אשר לא יפורטו בשלב זה. לאחר שעזב את המנזר עבר לויטנאם שם מצא את שלוותו באימון קבוצות נוער ורכש שם ידע בעוד מספר אומניות לחימה וכלי נשק. בזמנו הפנוי משחק Tekken 4 בפלייסטיישן 2 שרכש לא מזמן חיי פנאי אין לו יותר מדי מכיוון שמהנזר לימד אותו כך ויקח לו זמן להסתגל לעולם החיצוני חשוב לציין שבשנים הרבות לי התחבר לצד הרוחני שלו בצורה מדהימה שהוא מסוגל להיות במקום אחד אבל במוחו הוא בעצם במקום אחר לגמרי . מעולם לא פגש את הוריו או כל קרוב משפחה אחר שלו,כרגע לא ידוע כלום על משפחתו. הוא מסוגל לספוג אנרגיה (לדוגמא יריית לייזר ) ומחזיר אותה פי שלוש מחוזקה המקורי. כאשר האנרגיה שלו טעונה במלואה מסוגל ליקוואןיונג לפוצץ מבנים ועצמים ענקיים כגון :בניין עזריאלי,או מטוס הרקולס.

מה הקשר? יש לך כוח....

כמו לדמות שלי. לדמות שלי יש כוח פיצוץ ולך יש כוח אנרגיה שאיתה את מפוצץ דברים בול אותו הדבר שנה את הכוח שלך.....

אנדרו15

New member
לא נכון

זה שני כוחות שונים אתה מאיץ את המולקולות של היצור/חפץ/זמן והוא מסוגל ליספוג אנרגיה (כמו יריאה של סקוט) ולהגביר את הכוח שלה (בכמה אני לא זוכר) ואז לאחזיר את זה משו כמו בישופ וזה שיש מפוצץ אחד זה לא אומר שלא שאין עוד אחד זה כמו מיסטיק מה היא משנת הצורה היחידה? לא גם מורף משנה צורה

Hellbeast666

New member
בשל הבכיינות של הילדה בת ה7 ...

הנה קורות חיים משופצים ושונים שם:לי-קוואן-יונג כינוי:סייפר צבע עניים: חום דבש (לאחר גילוי האנרגיה עיניו נהפכו למין כסף אדמדם) מראה: גופו צר גבוה ושרירי במיוחד, שיער שחור, 1.80 גיל:27 כוחות:מהיר במיוחד,חרב הקיטאנה הקסומה שלו,ידיו המכניות . ביוגרפיה: גדל בקוריאה (במנזר קוקיוואן)כל חייו,התאמן 10 שעות ביום, כאשר שם למד אומניות לחימה קוראניות(טאקוונדו,קוקסול ועוד...) מהמסטר שלו קיטו- סאן. לי היה אלוף העולם שלוש פעמים ברציפות בקרבות חופשיים כבר בגיל 15 (!)לאחר שחזר מאסטר קיטו מטיול באיזורי יפם הפיאודלית של פעם מצא את חרב מיסתורית באתר עתיקות לקח אותה איתו והפקיד אותה לתלמידו הנאמן ליקוואןיונג בגיל 16 קיבל לי את החרב וגילה את היכולות המיסטיות שלה היא מסוגלת לחתוך פלדה כמו חמאה והיא לא נתנת להשמדה .כשנתיים לאחר קבלת החרב נפצע לי קשות בשני ידיו ונאלצו להוריד לו אותן ובמקומן הותקנו לו זוז ידיים מכניות חזקות במיוחד ומהירות פי כמה מאשר ידיו הקודמות . לאחר שעזב את המנזר בגיל 20 מסיבות לא ידועות, עבר לויטנאם שם מצא את שלוותו באימון קבוצות נוער והעברת הידע שלו לחניכיו ורכש שם ידע בעוד מספר אומניות לחימה וכלי נשק. בזמנו הפנוי משחק Tekken 4 בפלייסטיישן 2 שרכש לא מזמן חיי פנאי אין לו יותר מדי מכיוון שמהנזר לימד אותו כך ויקח לו זמן להסתגל לעולם החיצוני חשוב לציין שבשנים הרבות לי התחבר לצד הרוחני שלו בצורה מדהימה שהוא מסוגל להיות במקום אחד אבל במוחו הוא בעצם במקום אחר לגמרי . סגולות המהירות של לי מסוגולות להגיע לכך הוא יכול להתחמק מכדורי אקדח ולרוץ עד 80 קמ"ש(!) מעולם לא פגש את הוריו או כל קרוב משפחה אחר שלו,כרגע לא ידוע כלום על משפחתו. הוא מסוגל לספוג אנרגיה (לדוגמא יריית לייזר ) ומחזיר אותה פי שלוש מחוזקה המקורי. עוד נקודה חשובה שלמרות עיסוקיו של לי הוא מתאמן מינימום 5 שעות ביום על מנת לשמור על היכולות שלו ועל כושרו. מרוצה עכשיו?!

אנדרו15

New member
לא ההיתה חייב

הסברתי לו מה השוני בין הכוחות ועכשיו הוא הבין אתה יכל להישאר עם הדמות הזאת אין לי בעייה רק אני לא ממליץ לך לקרב את הנשק והידיים שלך עלי כי משו לא נעים יקרה אז

אנדרו15

New member
ועם זה כוח כמו שלי בישופ זה ביכלל

לא פיצוץ כי הוא סופג אנרגיה ואז מחזיר אותה כמו קרן יריה או משו כזה בדרך כלל ככה שזה ביכלל לא פיצוץ והוא אמר שרק עם הוא טעון אז הוא יכל לפוצץ דברים גדולים

Hellbeast666

New member
אמרתי משהו כמו של בישוף

אבל לא משנה כבר שיניתי את זה אומנם פחות יפה אבל ניסתדר

אמרתי לו כבר מזמן באיסיקיו שאין לי

בעיה עם הכוחות שלו זה שהוא לא מקשיב בעיה שלו!

למעלה