אני משלה את עצמי?

toltolit

New member
אני משלה את עצמי?

יש לי בעיה וקיוויתי שתוכלו לעזור לי...... הייתי בקשר עם מישהו ששנינו היינו מטורפים אחד על השני אבל עקב סיבות (לא מבחירתנו וממש נגד רצוננו) היינו חייבים להיפרד. באותו רגע גם נותק הקשר אך שנינו חשבנו והתעניינו אחד בשניה (שאלנו חברים וחקרנו). אחרי זמן מה פגשתי אותו במקרה ואז חודש הקשר אבל בכלל לא למה שהייה ולתקופה ממש ממש קצרה (בסביבות החודש ופחות). שנינו כבר עברנו דברים וזה לא היה אותו דבר. אני השלתי את עצמי שזה אותו דבר ואז התברר לי שהוא התחיל עם חברה (רחוקה) שלי. אני נורא כעסתי ואז נפגשנו, דיברנו, צעקנו קצת ואז זה נגמר (מאוד יפה). היו מספר חודשים של ניתוק (חוץ משיחות פעם ב..), ואז יום אחד עברתי ליד הבית שלו והוא יצא החוצה והתחיל לדבר איתי, ישבנו דיברנו (באותה תקופה לשנינו היו בני זוג) ואחרי השיחה הוא אמר לי שהוא החליט להיפרד מחברה שלו (זו הייתה שיחה ידידותית ולא היה בה שום רעיון של חזרה אחד לשניה). לאחר מכן הוא הציע לי לבוא איתו בתור "ידידים" לסרט כי "יש לו כרטיסים"..... מאותו יום דיברנו פעמיים בשבוע בערך, למשך כמה שבועות, עד שהיתי במשבר יום אחד, באתי אליו, דיברנו והגענו לרמת קירבה ואנטימיות מאוד גדולה והתנשקנו (הוא כבר נפרד מחברה שלו-אני עדיין לא). אחרי זה החלטנו שאנחנו חוזרים אני נפרדתי מחבר שלי והכל היה טוב ויפה. אחרי הרקע הארוך (אני מתנצלת) אני אסביר את הבעיה: אני מרגישה כאילו אני היחידה שאכפת לה. כשאנחנו נפגשים אז באמת שהוא נפלא ומקסים, הוא מראה לי אהבה והכל טוב ויפה. אבל כשאנחנו מדברים בטלפון או מנסים לקבוע פגישה זה כאילו הוא לא יכול לוותר על כלום בשבילי. הסדר עדיפויות ממש שונה משלי ואני לא מבינה.... זה מבלבל אותי ואני משתגעת מזה. עד שאתמול אמרתי לו את זה (בקצרה-לא הסברתי לו הכל) והנוא אמר שאלה דברים שהוא באמת לא יכול לוותר עליהם ושאם הוא לא היה רוצה להיפגש הוא היה אומר שלא בא לו להיפגש. אני מפחדת גם שאולי זה כמו הפעם שעברה ואני סתם משלה את עצמי והוא בכלל משקר לי וקונה אותי במילים יפות כשהוא הולך ומתחיל עם בחורות..... מה אני צריכה לחשוב? אני צריכה לדבר איתו? אם כן, באיזה גישה לבוא? בבקשה בבקשה תעזרו לי, אני ממש לא יודעת מה לעשות וזה גורם לי להיות מאוד עצובה ומתוסכלת. תודה מראש לכולם נ.ב אני ממש מצטערת על האורך....

saron 2

New member
לדעתי

פשוט תנסי להראות לו כמה זה מפריע לך וכמה לפעמים היית רוצה לדעת שגם הוא מתאמץ בשבילך....כמו שאת מתאמצת בשבילו, תנסי להבהיר לו שהסדר עדיפויות שלו נראה לך קצת לא נכון בלי ללחוץ עליו יותר מדי, ושאת יודעת שאלו דברים שחשובים לו אך את יודעת שגם את חשובה. בעיקרון הוא צודק, אם הוא לא היה רוצה הוא לא היה נפגש איתך אבל אולי כדאי לדבר על זה בשביל שתרגישי יותר טוב עם הסדרי עדיפויות שלו...... בהצלחה....

toltolit

New member
תודה : )

אז זה מה שעשיתי......בעזרת עצתך (תודה רבה רבה) החלטתי לדבר איתו אז התקשרתי אליו בצהרים והוא רצה להיפגש הערב אך לא יכולתי ונראה כאילו באמת אכפת לו שניפגש (כנראה מה שאמרתי לו אתמול השפיע מעט) ואנחנו ניפגש מחר ואני אסביר לו הכל-אני ממש רוצה שהפעם יסתדר לנו. אני מבטיחה לעדכן איך היה (אני גם בטח אצטרך ניתוח של הדברים....)

adam33

New member
מהר מהר.

לא לחכות שניה.. אדם כזה יעדיף תמיד את טובתו וכשתרצי למסד ולהעמיד דברים שחשובים לך ביחסים בנכם הוא שוב פעם יברח לכמה זמן חכי להדדיות אם לא תראי הדדיות תתנחמי שלפחות לא נפגעת יתר על המידה באהבה יש שניים עדיף לראות את הסמנים ולפעול לאורם מאשר להיות סומים ואחר כך לומר למה הוא כזה וכזה כשיהיה קשה לעזוב אותו.. תחיי כאילו הוא אינו ..תני לו גם לרדוף אחרייך..

משלה את עצמך

אני לא חושבת שזה הדדי יותר מידי פעמים נפגשתם ונפרדתם נראה לי שהבחור מרוצה מהמצב כמות שהוא, אם מתאים לך קשר אירעי ואינך חושבת על מיסוד קשר "חברות" אז בסדר. לדעתי שוחחי איתו ישירות שאלי אותו בצורה הברורה ביותר מה הוא חושב ומה הוא רוצה אם זה יתאים לך ויספק אותך בסדר, אם לא אז פשוט קבלי את המצב כמו שהוא הרפי והמשיכי את חייך בלעדיו.

seeyou

New member
סדר עדיפויות שלו-../images/Emo108.gif-שונה משלי!

לטנגו צריגים 2 שמתאימים! בריקוד טרנס-אין חשיבות עם מי-או כמה קופצים-סליחה רוקדים אני מניח שאת כן אוהבת אותו אבל הוא...רק מחבב אותך! A friend is someone who dances with you in the sunlight and walks beside you in the shadows האם המצב מספק אותך? קחי בחשבון שלא ניתן לשנות טבעו של אדם! A good way to change somebody's attitude is to change your own. . .

סף

New member
תרגעי

אל תתני לו להרגיש את הלחץ שלך ת ר ג ע י

למעלה