אני משחרר אותך

gr8guy

New member
אני משחרר אותך

מעניין, מעניין איך זה ירגיש ללכת ברחוב ולא לאבד את הנשימה כשאני נתקל בך, איתו, משולבים יד ביד. מעניין מתי החנק בגרון יעבור כל פעם שאני צריך לדבר איתך. כבר זמן מה שזה לא אנחנו, זה אתה ואני. אתה המשכת הלאה, או יותר נכון חזרת אחורה ואני? אני הודעתי שאני ממשיך הלאה, אבל עדיין קיוויתי שבוקר אחד תתעורר ותבין שאתה לא יכול בלעדי וכל מה שאתה רוצה זה שאבוא ונישן מחובקים כל הלילה. רק משהו אחד אני לא מצליח להבין, עברה כבר יותר משנה ואתה עדיין מסתכל עלי עם המבט המעריץ, מחבק אותי חזק חזק ושולח לי מסרים סמויים מתחת לשפה. אז אלון, שהיית אהבת חיי, הגיע הזמן שאפנה את האנרגיות שלי למקום חדש, בריא יותר ועם עתיד יותר מבטיח. תמיד אשמור לך פינה חמה בלב, אבל מגיע לי להיות מאושר, מגיע לי שמישהו יעריץ אותי וירצה אותי כמו שרציתי אותך. ששאלתי את עצמי בזמנו, איך זה מתאפשר שהעולם ממשיך להסתובב והחיים ממשיכים בזמן שהלב שלי קרוע, לא הייתה לי תשובה. היום, אני מבין שלמרות כל מה שקורה, השמש ממשיכה לזרוח, הגלים נשפכים אל החוף וכמו שחווה אלברשטיין שרה "החיטה צומחת שוב". עם ראש מורם ואולי קצת מאוחר מידי, אני משחרר אותך מעלי ומתייק אותך בספר הזכרונות שלי. לחיי האהבות שבדרך, גיא.

וואו...

רק להחליף את השם שלך בשלי וזה הכי אני לפני כמה שנים טובות. אני ופודינג שלי. טוב מה אוסיף ומה אגיד? ברוך הבא לפורום!

בופיק

New member
היי גיא...

ברוכים הבאים... מה אפשר להציע לך? עוגיות ? קפה? תה? סתם מיץ תפוזים סחוט? אני יודעת שזה לא קל לשחרר, זה קשה וכואב... וזה באמת נשמע שזה כואב לך, שזה לא פשוט כלל... אני פה מאחוריך, וכך כל החברים כאן... יש פה אחלה משפחה, באמת משפחה מקסימה ותומכת... חיבוק ענק ממני בופיק

tomeriko t

New member
גיא:)

מוכר, כואב, הבעת את זה היטב. קודם כל ברוך הבא לפורום שלנו! לפעמים קשה לדעת לשחרר... גם החבר לשעבר שלי שהייתי איתו בקשר שנתיים וחצי ביקש ממני להישאר בחיים שלו, שאני החבר הכי טוב שלו וברוב טיפשותי הסכמתי והיינו "ידידים" שנה אחרי הפרידה. זה לא עובד, זה קשה, זה תוקע אותך מלהמשיך הלאה. התקווה הזאת שהוא כאן קרוב אלייך ובכל רגע נתון הוא יכול להגיד שהוא רוצה לחזור אליך. אני שמח שהחלטת לשחרר את זה.. זה כואב, זה יכאב אבל בסוף זה יסתדר! שיהיה בהצלחה!!! אני וחבריי הפורום כאן בשבילך !!
תומריקו...

yosef 30

New member
ברוך הבא גיא ../images/Emo140.gif

היי ידידי הייקר והוותיק. כמה שאני שמח שהצטרפת אלינו. אני רואה שבופיק כבר דאגה לקלוריות אז אני אחסוך ממך, לא שאני אומר שצריך
. מאוד התחברתי לרגשות ולהחלטות שלך. אני מתאר לעצמי שעברת בדרך הרבה דברים שלימדו אותך על זכותך להיות מאושר כמו שאתה אומר. ואני מקווה שתמשיך ללמוד במסעך בחיים האלה - כל רגע הוא זמן לצמיחה וגדילה. אני שומע הרבה בגרות במילים שלך, בהחלטה שלך להתמודד עם רגשות חזקים מאוד. בלדעת את המחיר ולראות את הרווח שאתה מקבל מההחלטה הזו. אני מחזק את ידייך, וכאן תמיד בשביל להקשיב, לתמוך ולעודד. בהצלחה בדרך, גם בעליות וגם במורדות. החשוב הוא להמשיך להיות בדרך... באהבה גדולה יוסף.

allthings

New member
יש לי הרגשה ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שקראת את הספר של לואיז ל' היי, אבל גם אם לא, זה ממש לא משנה. מה שמשנה הוא שמצאת בך את הכח לאהוב את עצמך ולהבין שגם אתה ראוי לחיים מאושרים,לאהבה ולמישהו שבאמת ידע להעריך ולאהוב את מה שאתה.. איחוליי והמון הצלחה בדרך אל האושר האמיתי !!!!!!!!

צ פ ע

New member
בהחלט ואוו...

איזו הקלה יש בהחלטה שקיבלת. באמת הגיע הזמן שתפנה אל העתיד המבטיח שלך, והרי אין כמו תחושת שחרור אמיתית, שבאה מפנים ומביאה להכרה ולהבנה - שמגיע לך. מגיע גם לך גיא, להיות מאושר, אוהב ונאהב. בלי חיפוש מסריים סמויים, בלי שאלות של כן או לא, בלי הודעות מסתתרות.
לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב לשיר אותו בכח, לשיר אותו בכאב לשמוע חלילים ברוח החופשית ולהתחיל מבראשית.
בהצלחה

למעלה