אני משועממת רצח

אני משועממת רצח

צריכה סקס והחבר שלי ישן ואני לא יכולה יותר אחרי שבוע שלם של מחזור ובדיוק היום זה הסוף ומחר אני מקווה שהחבר יבוא אליי מהר ונספיק לעשות איזה כמה שעות טובות של סקס ללא הפסקה כי אני חייבת כבר לא יכולה יותר מה אני עז אם צובטים אותי אני לא צועקת ואם אני עושה סקס אני לא נאנחת מרוב עונג אהה תסבירו לי?? אני עוד יעשה עיקור רק בשביל לעשות סקס 24 שעות ביממה מבלי שהמחזור יפריע לעזאזל אין למישהו רחמים?!?!?!?!?!?!!?!?!?

דור 103

New member
יפעת שלום...

אני מבין את מצוקתך...אחריי שבוע את בטח ממש לוהטת כמו לביבה שהוציאו מהמחבת ,יש משפט נדוש שאומר"בהעדר אשתך לידך תן לידך להיות אישתך"אז את יכולה לאמץ אותו ביינתיים אז יאאלה תהני לך...ביי סקסית ממני דור

gedalia

New member
אפשר גם לעשות ביד

ליפעת החמודה בת כמה את? קראתי את מה שכתבת ואשמח לשוחח איתך על הנושא בהרחבה. תני לי אות שאת מוכנה להקשיב. ביי.

vmax*

New member
באדיבות...

ידך הימנית הורידי לו תנועת כאפה למען יתעורר...ויבוא מהר לכבות את האש ובידך השמאלית...תחממי לו את " האוכל "

batman

New member
אם תפסיקי להתרוצץ....

איך את משועממת אם את כותבת לחמישה פורומים במקביל (אהבתי את השיר ב"סקס אחר"). עיצרי, עמדי מול הראי (בשלב זה אני ממליץ לשלוף את הויברטור מהמחבוא) שבי על כסא עם משענת גבוהה ותני לחרמנות שלך לקחת אותך הלאה אם החבר יפתיע אותך באקט עצמו? ובכן, אני משער שהוא רק ירוויח יאללה לעבודה העטלף

ROZELESS

New member
מתי בדיוק ?????

מתי נעשה סקס ???? בין הסידורים של האוטו , הקניות לפיקניק בפארק הלאומי עם גולן ולילי וכולם ??? מתי ??? בלילה מאוחר ??? את הרי לא יושנת אצלי הפעם .... אבל אולי נספיק לדחוף איזה מספרון איכשהו ..... נראה כבר מחר ........

אור_2

New member
אם אין מין יש את יד ימין ../images/Emo36.gif

ואם את שמאלית אז שמאל אבל אז לא היה יוצא חרוז

למעלה