אני מרוסק

רפסודיה

New member
לא נראה לי שההמלצה שלו לוותר על אהבה

אלא לבדוק אם הפגיעה שהכותב כאן וגם אתה במקרה שלך, נובעת מתוך האהבה שאתם חושבים שמרגישים או מתוך האגו הפגוע מאוד. בכל מקרה כשמגיעים למקום כזה של הכתבה של פרידה על ידי הצד השני, כדאי להסתכל אחורה, רחוק יותר בזמן לבדוק מה קרה בקשר מאז התחיל ועד שהגיע למקום ה"פתאומי" הזה- כי אין פתאום, יש שלבים בדרך שאולי לא הבחינו בהם, או רצו שלא להבחין בזה וכן זה תמיד קשור לשני בני הזוג ולדינמיקה ביניהם ולא רק לאחד.

שילה1

New member
מה קורה לשניכם?קודם כל-מיד לעורך דין להתיעץ,

להגיש את המסמכים המתבקשים בבית המשפט. לא לשוחח איתה,כי חבל להכאיב לעצמך. ומכאן-לשיחות יעוץ עבור עצמך. וכמובן-להעביר זמן בחברת הקרובים אליך,חברים ובני משפחה,מבלי חלילה "להשחיר את פניה".היא אם ילדיך! ובעיקר-לפגוש את הבנות באופן סדיר,ולעמוד על כך! גרושין קשים לעיתים,אלא שלעיתים קרובות משם צומחים ומתפתחים!

czar

New member
לא

אני אומר חלילה לוותר על כלום אלא להבין שהכל עכשו מבולבל עם אגו שאתה קורא לזה אהבה. אם היא תחזור אליך האגו יחזור והאהבה תחזור להיות כשהייתה. אני אומר, טפל בעצמך ובאגו, תתעלם מהאהבה כי היא רק מפריעה לך עכשו לחשוב.

השפעה חדשה

כוון עצמך ידידי לחיפוש ריגשי חדש זה מגיע ליך יש ביך עוצמה מחשבתית תישתמש בה קצת יותר עכשו

למעלה