אני מרגישה

snoopytush

New member
אני מרגישה

שהיצירתיות שלי והתשוקה שלי וההנאה מהחיים מתו. כבר כמה שנים ככה. האם אפשר לעורר אותם מחדש? ואיך עושים את זה? כי כרגע אני אפילו בקושי נהנית ממוזיקה ופעם נהניתי יותר.

snoopytush

New member
הרחבה

היצירתיות הצורך לחקור זה מה שמניע אנשים. לחפש את עצמם ולי הסקרנות נעלמה ובעיקרון אני סתם מרגישה חיה כאילו אין לזה ממש מטרה כרגע

Simply Miri

New member
snoopytoosh יקרה,

אני לא מטפלת ואין לי שום דרך לאבחן ו/או לתקשר- אבל...סתם עצה ידידותית... לפי העולם הרוחני יש הטוענים שתפקוד לקוי של בלוט התריס מעיד על קשיים בהבעת יצירתיות. מנסיון אישי אני יכולה להגיד לך שזה מאוד מדוייק, ואמנם למרות שעדיין לא טיפלתי בבעיה שהתעוררה אצלי (זה די חדש- הגילוי) אני מוצאת שיש קשר מאוד חזק בין שני הדברים, במשך שנים לא עשיתי שום דבר יצירתי באמת, ("יצרתי" 2 ילדים מקסימים- אבל לא עשיתי בשביל עצמי, בשביל הנפש). וכשאדם מבורך בכשרון אמנותי, אי אפשר להתעלם ממנו (אמא שלי תמיד אמרה לי שכשרון אמנותי יכול להיות מבורך ו...מקולל...הכל בידיים שלנו). רק אתמול דיברתי עם מישהי עם בעייה דומה לשלי שאמרה לי שמאז שהבעייה טופלה היא מצאה את קולה מחדש והתחילה לדבר, והרי גם כושר הבעה זה יצירתיות- לא? תראי- זה סתם נסיון עלוב שלי לזרוק לך חומר למחשבה. אני מקווה שהכל תקין ושזו רק תקופה, אבל חושבת שהעניין שוה בדיקה, בסה"כ בדיקת דם פשוטה אצל רופא המשפחה (בנוסף- בעיות בבלוטת התריס די נפוצות, בעיקר אצל נשים, כך שהנה נתתי לך עוד סיבה לבדוק). בכל אופן- מאחלת לך סקרנות, השראה ופוריות יצירתית בקרוב מאוד- בהצלחה
מירי.

זוהר218

New member
סנופי שלום

לדעתי אין צורך להחזיר תחושות ישנות כי זה גלגל סובב. תחושות ישנות ומעשים ישנים יביאו אותך בחזרה למקום שאת נמצאת בו היום. יש צורך לעבוד על תחושות חדשות ומעשים חדשים וכפועל יוצא להגיע למקום חדש. כשלב ראשון הייתי מנסה לברר את הבסיס לתחושה כיום ועליו לבנות משהו לעתיד. נראה לי יותר שלא הסקרנות נעלמה אלא הבילבול הופיע. סנופי - הכלב הרחרחן שמסתבך בצרות בגלל סקרנות. בילבול - שלחת הודעה ומייד אחרי זה שלחת הרחבה (יש לך קשר לנדל"ן ?) השם של הלוחש לכלבים (סנופי??) הוא סיזר מילאן ולא כפי שמופיע בחתימה. "גם דרך צלחה מתחילה בצעד הראשון" (ז.בכר 2010) בהצלחה

רותי 11

New member
סנופי יקרה

השאלה היא בעצם האם את ניסית לעורר אצלך א תהסקרנות? האם ניסית לעשות משהו בנידון או שחתמת על עצמך את הדין? לדוגמא : "אין לי חשק לעשות את זה" אז את לא עושה את זה את לא בדקת עם עצמך למה זה קרה? קיבלת את זה התרגלת לזה והרדמת את הסקרנות אצלך את הובלת את עצמך לשם בלי לשים לב לכך. מה שעלייך לעשות זה באמת להתחדש, לעשות דברים שלא היית רגילה אליהם, לעשות ספורט זה בהחלט מחדש ומרענן, להתחיל לשנות מצבים וצורת חשיבה תתחילי לגרות את עצמך לגרות את המוח שלך, הוא פשוט נרדם זה הכל. שיעמום וחוסר חשק באמת מובילים לסוג של אפטיות, לכן כדי לצאת משם את חייבת לעשות פעולה - אבל פעולה ממשית

snoopytush

New member
ככה חשבתי

אבל למה העיניין במוזיקה נעלם.... כדי להנות ממוזיקה לא חייבים לפצוח בריקוד

רותי 11

New member
נכון שלא צריך לפצוח בריקוד

אבל כאשר את מבחינה אנרגטית למטה את לא נהנית מכלום, לכן חשוב להתחיל לבצע פעולות כדי לנער כדי לשנות מצב קיים

ענבל164

New member
שירה זה לא מדויק

את נהנית לבוא לכאן ולפגוש כאן אנשים מקסימים
לדעתי זה אומר שאת צריכה לחשוב איך את עוד מתפתחת רוחנית ומכניסה עוד קצת אקשן מהסוג הזה

למעלה