אני מרגישה שבורה...

אמאשלהם

New member
אני מרגישה שבורה...

אני בד"כ לא פותחת הודעות, אבל היום רע במיוחד, אחרי טיפול מאסיבי של 8 מנוגון 4 בבוקר ו-4 בבוקר ועוד דקא קטן..נשאבו 5 ביציות, 3 טובות ו-2 קטנות, שמחתי, לרגע, ההפריות 1 וגם זה מהאיקסי כאשר הזרע היה מעולה 20 מיליון( למרות שלבעלי הייתה דלקת והוא לקח אנטיביוטיקה רק 4 ימים כי רק אז גילינו) המחזורים שלי נהיים קשים מפעם לפעם בגלל התוצאות העלובות, פעם קודמת היו 3 ביציות ורק הפריה אחת...אני מתייאשת ונגמרת..אני עצובה וכואבת מבפנים, אני מאבדת את עצמי בתהליך, והאכזבות..אני מפחדת שהם יישאבו ממני את כל שמחת החיים...מצד אחד אני כבר כל כך רוצה להיות בהריון שאני חושבת על תרומה, מצד שני אני לא כל כך מהר מוכנה לוותר על הגנטיקה שלי, ואני גם מפחדת שאולי בעתיד אצטער...הייתי חייבת לפרוק, מצטערת נועם שביזבזתי הודעה...אבל זה כואב..

Big Mama 1

New member
רגע אחד, לא הבנתי...........

ביצית אחת מופרית. ומה עשו איתה? לא החזירו לך? מה את בעצם אומרת לנו? שלא תביני לא נכון, אני בהחלט מזדהה עם הפחד הצער הכאב ותחושת הייאוש בגלל הציפיות הגבוהות והתוצאות ה"עלובות". אבל..... גם מביצית אחת אפשר להיות אימא לא? תנסי לראות את החצי המלא, ואל תתיאשי כל כך מהר. כולנו מחזיקים לך אצבעות וכולנו איתך.

babywishing

New member
../images/Emo24.gif ענקי וקילו אופטימיות בדרך

אלייך. את מתארת מצב קשה, פיזית ורגשית. ואולי באמת אם את מרגישה ששמחת החיים נעלמת לך לאיטה, אז אולי עדיף לחשוב על הפסקה קטנה. בכל התהליך הזה אנחנו מנסות להגיד לעצמנו כל הזמן, שאנחנו צריכות המון סבלנות, ושחודש הבא יהיה החודש שלנו. אז מה זה בשבילנו עם כל התהליך הקשה והמתיש הזה עוד חודש
(בייבי שמנסה להגיד את המשפט הזה לעצמה כל פעם מחדש) את זה אני כותבת לך אחרי שבכיתי בהתחלה בכל פעם שנכפתה עליי הפסקה של חודש ולפעמים חודשיים, ואח"כ הערכתי כל יום ללא זריקות וללא המתח הזה. ועכשיו לאופטימיות
לפי מה שהבנתי ממה שכתבת, יש לך עוברון אחד מתוק. אם החזירו לך אותו, אז יש לך עוברון קטן וחמוד שמשתרש לו ברחם החמימה שלך. בייבי שמחזיקה אצבעות לאסיפת כוחות מחודשת לאורך תשעת חודשי ההריון

סנונית 1

New member
אמאשלהם ../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוק ענקי, לחזק אותך עד שתמצאי את הכוחות שלך מחדש. הדברים שאת מעלה לדעתי כל כך משותפים פה לכולנו ולא משנה באיזה שלב הם, אז תראי את עצמך מדברת וכואבת בשם כולן (לפחות בשמי). גם אני מרגישה כמוך למרות שאת הרבה יותר אמיצה ממני תאמיני לי, גם אני נשברת ולא פעם, מקללת את כל העולם ואחותו ומנסה כל הצעה שמציעים לי. כל כך טיבעי מה שאת מרגישה כל כך מובן. שולחת לך מיליון חיבוקים כי את תקומי אין לי ספק ותחזרי למרוץ הבאמת מטורף הזה.

נועם@בת

New member
אני מכירה ילד אחד שמלאו לו 3 שנים

לא מזמן. הוא התחיל את חייו כעובר יחיד שהוחזר לאמו. קוראים לו גורגור והוא הבן של גילגיל אם הבנים. יש בפורום הורים אחרי טיפולים כמה אמהות לעוברים בודדים, ולא נראה לי שהילדים שלהם פחות מוצלחים בגלל זה. אז לנשום עמוק ולעזור לעובר שלך להשתרש. כשתתחילי את ההריון, תנסי לקחת טיפול אלטרנטיבי במקביל כדי להחזיר לך את הכוחות. מחזיקה לך אצבעות
נועם

למעלה