אני לא מורה למתמטיקה
אלא סטטיסטיקאית ובעלת ידע בSPSS ותוכנות אופיס שהוא לא נחלת הכלל. אתה צודק יש עניין של היצע וביקוש אבל יש עיניין של להיות פיקאסו או אלון גךל או מיכל נגרין - ראית את המחירים ששהשנםם האחרונים גובים? ראיתי את התוכניות של אלון, אין לו שום סודות, בכלכלה כמו בדיאטה צריך לאזן בין הוצאות להכנסות אחרת יש מינוס (בחשבון הבנק) או עודף (משקל). את התכשיטים של מיכל ראית? יציקות מתכל (לא אצילה אפילו( משובצות אבני חן (לא כולם קריסטליים של סברובסקי) שמכרים במאות שקליםן - אין שום סיבה למחירים הללו ובכל זאת היא גובה אותם וכבר פתחה חנויות בכל העולם ואנשים קונים. בתחום שלי אני בהחלט תותח על אבל מכיוון שמשלמים אצלנו על שעות ולא על הספק אז היותי תותח על זה טוב לבוס כי אני עושה בשעה משהו שמישהו אחר עושה בשלוש אבל זה רע עבורי כי זה לא שאני עובדת 3 שעות וגולשת 6 בזמן העבודה אלא אני אחראית ל3 פרוייקטים בזמן שאחרים מטפלים ב 1. פעם מורה פרטי למתמטיקה/ מחשבים היה מותרות, הרבה סטודנטים נכנסו לתחום והמחירם ירדו. קואציר גובה בין 200 ל 400 ש"ח לפגישה אבל אם כולם ימשיכו לנסות להיות קואצירים המחירים ירדו כי יהיו ויותר מאמנים ממתאמנים. אני ביצועיסטית טובה (ולא משנה מה אני עושה, סטטיסטיקות, תכשיטים או עוגות ויטרינה) אני לא יודעת לשווק את עצמי, ואת זה אני מקווה שקואציר ילמד אותי. הקואצ'ר שאתה מפקפק ביכולתו לא הצליח להניע אותי בכיוון הזה ולכן אני מחליפה אותו. בעוד 4 שעות נראה אם החדשה תיתן לי כיוון טוב יותר. הסביה שכולם רוצים להיות קואצ'רים זה שהם לא מתחייבים לתוצאות, אף קואציר לא אומר אם תעשה בדיוק מה שאני אומר לך תגיע למטרה שלך. ולכן אני חושבת שיחס עלות תועלת בנושא הוא די גרוע. הייתי כבר אצל שני מאמנים שונים ולא השגתי את התוצאה הרצויה אצל הקודמת זה היה נורא כי גם התמוטטתי נפשית תוך כדי תקופת האימון. אני מתחילה היום ניסיון שלישי ואחרון אם גם הוא לא יצלח אז במקום להשיקע בקואציר (שזה די כיף אבל לא יעיל) אני אשקיע במישהו שיבנה לי אתר אינטרנט (אין לי סבלנות לעשות את זה לבד) בבית דפוס טוב שידפיס לי עלונים וכרטיסי ביקור ובילדים שיעשו את ההפצה. השגי המאמן שלי בכלל לא מעוררים תמיהה. אדם שדורש ומקבל בין 200 ל 400 ש"ח לשעה וולא מעביר סחורה ממקום למקום אלא מוכר שוב ושוב את אותו הידע שכבר רכש, יכול ע"י מכירה של כ100 שעות אימון בחודש להגיע להכנסה של בין 20 ל 40 אלף ש"ח. אם הוא חי על 10,000 (שזה לא רע לגרוש שחי לבד) ואת שאר הכסף משקיע בנד"ן או בכל השקעה מניבה אחרת אז יש לו הכנסה פאסיבית ממנה קונים עוד נדל"ן וכך אפשר להגיע די בקלות למצב שבו לא עובדים בכלל ובכל זאת יש מספיק כסף לכל מה שרוצים לעשות בשביל כיף. כל ילד יודע שלעשות את המליון הראשון זה הכי קשה, האחרים מגיעים מעצמם. אם לא קראת את אבא עשיר אבא עני אז הוא מומלץ, רק שלדעתי בישראל הרבה יותר קשה לצאת ממרוץ העכברים, חוקי הנדל"ן כאן קשים, המיסוי מטורף. ואם בגיל 37 אני עדיין חיה שכר דירה אז לא ברור לי איך אני הופכת לבעלת נכסים שיכניסו לי כסף בלי לקום כל בוקר למשרד שאני מאוד אוהבת את מה שאני עושה שם אבל כמות השעות מוגזמת בעיני. אני לא צריכה יותר מדי, אני רק צריכה לדעת איך אני מייצרת הכנסה עודפת של 5000 ש"ח בחודש על בסיס קבוע. ברגע שיהיה לי את זה אשכנע את מנהל הבנק לתת לי משכנתא ועוד אחת ועוד אחת ושכ"ד הדירה של כל הדירות ישלם את המשכנתא. וכשהמשכנתאות יסתיימו אכניס את הכסף לכיסי. כמו שאמרתי רק ההתחלה קשה אחר כך זה ממש פשוט.