אני מרגישה עכשיו...

ZAHAV2006

New member
אני מרגישה עכשיו...

מועקה נפשית וכאילו אני בכלא! ובא לי לברוח,אבל אני לא יכולה... אני נמצאת בתוך חלום רע! אלוהים מתי אני יהיה במציאות טובה יותר??? וזה לא שאני לא עושה כלום...אני התחלתי לעסוק בחיפוש עבודה. אבל קשה לי,כל כך קשה לי! אני רוצה שיהיה לי טוב כבר...להרגיש אנרגיות חיוביות וטובות לצחוק ולחייך,במקום להיות עם פרצוף תשעה באב...

זהב יקר שלי../images/Emo24.gif

כשרע לך, רע לאחרים, איפה בן-זוגך בכל הסיפור הזה? מה את משדרת לו כשאת תמיד עצובה? אולי גם לו קשה, לראות אותך כך במצב כזה. תתחילי לחייך נשמה, יש מי שאיתך, תומך עוזר, אוהב. אל תפגעי בסובבים אותך ואל תתני להם לפגוע בך. את חייבת להאמין שיהיה טוב יותר, האמיני ותראי שיש הרבה ורוד בחייך.

ZAHAV2006

New member
הי רחל...

מה אני יכולה לעשות שבאמת רע לי,ושאני לא רואה ממש את "הורוד" שדיברת עליו? אני יודעת שעליי לחפש את הטוב בחיי,ולנסות לחייך כי יש דברים גרועים יותר...אבל כרגע אני נמצאת בתהום,ולכן הגישה השלילית הזו. אני בטוחה שלבעלי לא טוב לראות שלא טוב לי!אבל מה לעשות?זה מה שאני עוברת בחיי...הלא כל כך קלים משהו... תאמיני לי,שיש לי הרבה סיבות להגיד את זה...בריאות למשל:שני הוריי חולים(אמא שלי בסרטן השד,ואבא שלי בסוכרת)והוריו של בעלי חולים גם כן( בעיקר האבא)ואנחנו חיים איתם וחווים את כל החולי הזה... כמו כן,עניין החוסר סיפוק בעבודה אחרי כל כך הרבה שנים שעברתי מעבודה אחת לשניה...ולא מצאתי את עצמי! אני כל כך רוצה כבר להיות במקום הזה שהוא "אני" ולעסוק במה שמתאים לי,לאופי שלי! אני ממש כמו פרח נובל...כל עוד אני נמצאת במקומות שלא בריאים לי! בקיצור,יש עוד סיבות לדיכאון הזה שיש לי,ולראיית השחורות אם תרצי,אשמח לשתף אותך,גם במייל שיהיה המשך אחר הצהריים טוב ועוד שעה וחצי אני עפה מפה סוף סוף בי בי

זהב יקרה שלי

אין לי שום בעיה, בכייף את יכולה לשתף אותי במייל. אני בהחלט מבינה אותך, מה עובר עלייך. אני עוברת תקופה מאד לא קלה עכשיו, אבל אני לא שוכחת לרגע להפריד בין הדברים, ואחד מהם זה המשפחה שלי, עם כל זה שקשה לי לא אזניח אותם אפילו לרגע, כשאני איתם בבית אני מוציאה ממני את כל המחשבות הרעות ונמצאת רק איתם. כשאני במקום אחר אני רק בזה מרוכזת ולא בבית. כך הכי טוב. כי אם מערבים הכל ביחד זה מה שגורם לנו את כל ההרגשה הזיפטית הזאת, שפתאום הכל רע. פתרי בחייך כל דבר לחוד. בבית רע, טפלי מה שבבית. בעבודה רע, טפלי מה שבעבודה. תראי שיהיה לך הרבה יותר קל. ויחד עם זה הבעל, יציאות לבית קפה, בילוי, משפחה, חברות. שלב שלב נשמה.

ZAHAV2006

New member
אבל אם אני לא יודעת איך לטפל???

לא לכולנו יש את התשובות והכלים לפתור כל בעיה... זה רעיון טוב להפריד ואני בהחלט אשתדל להשתמש בכך... לגבי הבתי קפה וכו'...אנחנו לא מרבים לצערי הרב לעשות זאת כי כל הזמן יש את החוסר הזה של הכסף,ורק פעם ב...אנחנו מבלים! ממש לעיתים רחוקות,וזה משפיע על הנשמה...כי אני רואה איך זה גורם לי לפרוח ולזהור שאנחנו מבלים ונהנים מהחיים ושוכחים את הצרות שלנו לכמה שעות... את בכל אופן,נשמעת לי מיוחדת! ערב נעים וסוף שבוע מקסים

תודה זהב../images/Emo24.gif

גם לך, שיעבור הכל בשלום. ודעי גם שהרבה יציאות שלי עם בן זוגי לא כוללות הוצאה כלכלית כלל. רק להיות ביחד, זה עם זה, לדבר, להבין. שיהיה לך אחלה סוף שבוע.

tutit1005

New member
זהב יקירה

לא צריך כסף כדי להנות מהחיים עצב האהבה שיש לך עם בעלך לפעמים לשבת בבית עם כוס קפה והלרעיף אהבה אחד על השני.. שיחת טלפון באמצע הי אם ים של מילות אהבה.. ארוחת ערב בבית משותפת או סתם דברים פשוטים שעושים ביחד יכולים לשנות במעט את ההרגשה.. סוף שבוע חמים ונעים תהני יקירה תותית.

ZAHAV2006

New member
הכל נשמע רומנטי ../images/Emo23.gifויפיפה..אבל...

חסר דבר אחד! בית משלנו עם פרטיות משלנו לעשות כך... אנחנו חיים במטר על מטר עם ההורים שלו,וזה דיי קשה להיות כאלו רומנטיים ,כי כל הזמן שומעים ברקע את חמותי שצועקת על בעלה מכל מיני סיבות,וכל הזמן מתח ומתח ומתח...אז כמו שאת מבינה קשה להיות רומנטיים באוירה כזו. הפיתרון הוא רק לצאת החוצה,הרחק מהם...ולהיות לבד,פשוט שנינו לבד! גם לך סוף שבוע נעים וחמים מחכה לספר חוויות מהטיול לצפון...

למעלה