אני מרגישה את הסוף ומתה מפחד

mayas

New member
אני מרגישה את הסוף ומתה מפחד

אני חייבת עצה של מישהו שעבר את זה. אני מרגישה שמה יש בינינו נגמר אבל מפחדת לעשות את הצעד שיסגור את זה. אני בת 26 ואנחנו נשואים רק שנתיים. אנחנו רבים כל הזמן עצבניים וחסרי סבלנות ואני לא נמשכת אליו בכלל. אני לא ישנה לילות וכל הזמן חולמת על מה אעשה כשהוא יסתלק מחיי. אבל אני מפחדת שאני עושה טעות... אני ממש נואשת!

mhphkv

New member
את..

לא נמשכת אליו, משהו שחובה בכל מערכת יחסים זאת המשיכה! אתם עצבניים וחסרי סבלנות.. כנראה זה יהיה לטובה אם הקשר בינכם יסתיים! את יכולה להקדים אותו ולהסתלק קודם.. ואת יכולה גם לדבר איתו על המצב.. לפנות ליועץ נישואין! יש פתרונות.. את לא לבד!

אלה_ה

New member
יש הרבה דרכים שאת יכולה לבחור

והדרך הגרועה מכל היא להמשיך ככה. לסבול ללא תקווה לשינוי. את צריכה לעשות חושבים עם עצמך. מה את באמת מרגישה. אם תגיעי למסקנה סופית שאין יותר אהבה אז עדיף לחתוך ולהתחיל מחדש. את הרי צעירה וכל העולם לפנייך. אם תגיעי למסקנה שיש עוד ניצוץ של אהבה אז שווה להילחם עליה. לבדוק מה הבעיות ולנסות לפתור. עם עזרה אם צריך. ותבדקי טוב טוב ממה את מפחדת, מהלהיות לבד? מלאבד אהבה שאולי בקשיים אבל קיימת? שלא תמצאי מישהו אחר? מה תגיד הסביבה? ואם קשה לך לעשות את החושבים לבד לכי ליועץ. הוא/היא יתנו לך את הכלים ויכוונו אותך להחלטה שתהיי שלמה איתה.

מתולתלת

New member
מה עם ילדים?

יש משהו שיכול לעצור את הבריחה? סך הכל התחתנת מאוד צעירה ובטח לא הספקת כל כך "להנות" מהחיים השאלה היא אם יש לכם ילדים הדברים נראים אחרת

למעלה