אני מרגישה איכסה

PhEoNiX FiRe

New member
אני מרגישה איכסה

וזה כלכך נמאס לי אוף חשבתי על להתחיל טיפול מסויים אבל זה מורכב מידי אין לי כוח לזה ואני גם לא מאמינה שזה יעזור. כמו שנאמר מקרה אבוד מקווה שאתם מבלים את החג בנעימים עוף החול

PhEoNiX FiRe

New member
עייפה

שינה טרופה עדיין עייפה ראש מסתובב לב כואב עייפה מחשבות רצות מתרוצצות ריקות עייפה שקט מילה סתם עייפה תשושה שקט שלווה מנוחה עייפה

כנראה את לא באמת רוצה לצאת

מהמצב שבו את נמצאת. אולי הסבל לא היה כואב מספיק? אבל מצד שני, למה לחכות למצב שבו יהיה באמת אבוד? או כמעט בלתי אפשרי? למה לא לחסוך את הדרך הכואבת הזו? אם תאמיני בעצמך, טיפת כוח רצון ואמונה תביא אותך למעלה. החיים יפים, למה שלא גם תהני מהם? לא הכל שחור. יש עוד הרבה צבעים באופק. הרימי את הראש והתמקדי במטרה שתביא לך בעיקר תועלת. רווח שלך, שווה להתאמץ. בהצלחה, עדי
שבת שלום.

PhEoNiX FiRe

New member
את יודעת אומרים

שזוג שמנסה שנים להכנס להריון ולא מצליח יום אחד מפסיק לנסות והופ נכנס להריון. למה זה קורה? כי פשוט הורידו לחץ. הורידו הילוך. וזרם עם הטבע. אולי זה מה שדרוש כאן. פשוט להוריד הילוך לזרום. הראש רוצה להוריד קילוגרמים אבל אולי הגוף לא מוכן משהו חוסם אותו אולי צריך פשוט לזרום עם זה לא לנסות כלכך ואז אולי זה יבוא מעצמו (או שלא) או שפשוט צריך להשלים עם מי שאני? למרות שאני מאוד רוצה לרזות מאוד רוצה להפתר מההתמכרות הזו אבל הגוף חוסם ואני שונאת מאבקים ומלחמות כי במלחמות אפילו "המנצח" מפסיד סתם תהיות לבוקר זה ממני עוף החול

כמו במכון גמילה לסמים -

את יכולה להגמרל מההתמכרות הזו. השאלה איך את עושה את זה, יש דרכים. אחת מובילה למנהרה שחורה ללא אור בסופה, השנייה היא דרך המלך - טיפול מקצועי. הבחירה בידייך!!!

למעלה