אני מקרטעת!!!!

yaelma1

New member
אני מקרטעת!!!!

אוףףףףףףף!!!! לא הולך פשוט לא הולך!!!! הייתי היום בעוד אולטראסאונד ובדיקת דם והזקיק היפה בצד שמאל זה שהיה 19 מ"מ ביום שישי הפך ל9 מ"מ היום ובצד ימין יש רק שני זקיקים בגודל של 12 מ"מ ו13 מ"מ והרירית שזה משהו אופטימי קצת היא 13 מ"מ. אז עם הרירית התקדמנו קצת אבל מה יהיה עם הזקיקים? די נמאס. רציתי שזה יצליח אבל זה פשוט לא הולך!!!!
סליחה על הקיטורים אבל ככה אני מרגישה.

ר ו מ י ה

New member
יעל יקרה ../images/Emo201.gif

אני מניחה שברגע שהרופאים הגבירו לך את מינון המנוגון, הם בעצם ויתרו על הזקיק הגדול במטרה להרוויח את השניים הקטנים. השאלה היא כרגע מה הערכים של בדיקות הדם. אל תאמרי נואש, ייתכן ויהיו לך שתי ביציות תקינות שיובילו להפריות איכותיות ומכאן כל שנותר זוהי השתרשות מבורכת ברירית מדהימה ומושלמת

yaelma1

New member
עוברים להזרעה../images/Emo70.gif

אז אחרי שקיטרתי ובכיתי כאן ואחרי שקיטרתי ובכיתי לרומיה בטלפון וגם בבית קיטרתי ובכיתי הרופא התקשר והודיע שהוא רוצה לעשות לי הזרעה כי חבל על הזקיקים שכבר ישנם כי אם לא נטפל בהם הם יהפכו לציסטות ואולי גם למוקדי אנדו' נוספים (זה מה שבאמת חסר לי עוד מוקדים) אז עוברים להזרעה ומקווים שבכל זאת יהיה בסדר. תודה לכולכן על העידוד אתן מקסימות

ר ו מ י ה

New member
להזרעה מנצחת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מקווה שנס גדול יהיה פה ותכנסי לסטטיסטיקה של טיפולים שהחלו עקום, אך הסתיימו בהצלחה רבה

טשומפי

New member
יעל יקרה

אני לא יודעת אם כבר עברת את ההזרעה או לא אבל בכל מקרה אני מקווה שזה יעבור/עבר בקלות והמון הצלחה. מאחלת לך שתכנסי להריון מהזרעה ותוכיחי שהזרעות עובדות גם באנדו' שבת שלום. טשומפי.

למעלה