אני מקנאה...=[

juljy

New member
אני מקנאה...=[

אני שונאת את ההרגשה הזאת זה מעצבן אותי.. תגידו אתם שמעתם על דניאל לוי..? הילדה החמודה בת העשר שהייתה בשיר נולד ושרה עם נינט טייב...? אז זהו שהילדה החמודה הזאת מדגמנת עכשיו לקמפיין של קדס קידס בקיץ הזה.. והיא מוציאה אלבום עוד מעט ויש לה כבר קליפ בערוץ 24.. אתם קולטים קליפ. היא כתבה ספר והוא כבר יצא לאור והיא כותבת לעצמה שירים.. ומה שהיא לא כזאת כשרונית היא שרה יפה אבל שי הל קול רגיל לא מיוחד ולא שום דבר.. וגמאני רוצה..שיהיה לי קליפ ואני רוצה לשיר ולרקוד על הבמה ולהראות לכולם מי אני.. אוף.. סליחה על החפירה זה פשט רגע של תסכול..

אממ..

לא יודעת כל כך מה להגיד לך האמת. לדעתי אם את ממש מוכשרת בתחום הזה תלכי לחוגים וכאלה ותנסי להליח, ככה שתעשי את מה שאת אוהבת ותראי מי שאת. ואני לא בטוחה שאת צריכה לקנאות.. להיות מפורסם בגיל כל כך צעיר זה לא בהכרח טוב. מטרידים, מלא קנאים ושונאים, אי אפשר לחיות כרגיל. אבל כל אחד וההחלטה שלו! בכל מקרה בהצלחה בהמשך

ובמה קנאה תעזור לך?אני מבינה

שאי אפשר לשלוט בזה והכל..אין מה לעשות.במקום לקנות,תפרגני. ולכי ותפתחי את התחומים שאת טובה בהם,אם את מרגישה לא מפסיק טובה תעבדי עליהם. חלומות מתגשים,אבל הזדמניות לא נופלות מהשמיים.ברגע שתשקיעי את תראי שכבר יהיו הזדמניות. בהצלחה=]

o0o0GalusH0o0o

New member
../images/Emo10.gifאת לא צריכה לקנא...

גם הזמן שלך יגיע
אבל מי זאת דניאל לוי? חח אני לא מכירה אותה בכלל... יש לך תמונה שלה?

למעלה