אני מקווה

shonshon5

New member
הקפצה. בחסות אבי - שרותי טרמפולינה

לא מנתח. מקפיץ. זו תרומתי, זו כפרתי. יאללה, ביי!

st@r

New member
תודה על ההקפצה! אבל זה לא עזר עדיין

אף אחד לא הגיב.....

jean

New member
הי סטאר, הנה כמה מילים

אינני גרפולוג מקצועי, אז אנא קחי דברי בערבון מוגבל, אשמח לכל דבר ביקורת. למרות שאני רואה שאת בת 16, אני אומר כמה מילים, (אני בד"כ מנתח מגיל 17, 18 ומעלה). את מקשרת חזק את האותיות שלך, זה מצביע על פחד מהתנתקות, או יותר כמו חשש מהעתיד. גם השוליים התחתונים הענקיים (עצרת לכתוב אחרי ארבע שורות) מראה על רצון להתכנס בעצמך ובהווה. כתב היד ממש מפחד לרדת למטה להמשך הדף. ויש בכתב היד "יראה" מהאזור התחתון, אני הייתי אומר שזה גם קצת חששות מקשר עם בנים. יש בך היסוס לגבי שינויים שקשורים בשינוי מסגרת, ושינויי חברה. הייתי ממליץ לך לנסות להוסיף חוגים אישיים וחברתיים בנוסף על בית הספר, כדי לפתח מעט יותר אמון באחרים, לקשור קשרים עם אחרים זרים מסביבת בית הספר, ושיהיו בגיל שלך. בהחלט לא לחשוש מבנים. לכי לפי איך שנוח לך ולא איך שאחרים רואים זאת. יש לך תוכניות גדולות, אז אל תפחדו לתכנן אותן. אני בטוח ביכולותיך.

אריק!

New member
שלום סטאר

בלימודים רוצה ומשתדלת אם כי לא תמיד מסתדרת עם הלחץ, ומדביקה קצב, וזה מלחיץ. בלית ברירה משקיעה יותר ולפעמים ´מעגלת פנות´. לא מבינה למה אנשים עושים משטות דבר עקרוני. בזמן עייפות ירידת רכוז ודיוק. חברתית: השתלבות בשיחות ברומו של עולם למרות אדישות מה לכך. עסוקה מחשבתית הרבה במצבים ותרחישים חבריים ומצב עדכני ( מי עם מי, נפרד ממי, מי בא ועד´ ). חשיבות יתירה לתשומת לב ופופולריות אצל בנים. רצון למצוא חן, להיות מחוזרת, מוחנפת וגם חשש לאבד זאת. אי לכך עושה קצת יותר. אולי גם גנדור על פי ´צו האופנה´ ( אם יש כסף ). דמיון מפותח, לפעמים יותר מדי. חשוב לה לומר מה שמרגישה ואח"כ לחשוב ולסנן מתי ואם בכלל. וחוץ מזה צחוקים וחיוכים, התייחסות, נוחות ופשרנות להסתדר עם כמעט כולם. וחוץ מזה נחמדה ופתוחה ומבינה אחרים ורוצה שיבינו אותו, וחוזר חלילה ולהתראות, אריק.

st@r

New member
תודה jean ואריק על הניתוח ../images/Emo24.gif

הרבה דברים ששניכם אמרתם הם נכונים וזה ממש מפחיד אותי כי אני לא מבינה איך אפשר לגלות את כל זה רק מהכתב . תודה לכם!!!!!

למעלה