אני מקווה...

אני מקווה...

להתקבל לפורום בהצלחה (חברתית) ולחרוש על נושאים שקשורים להארי פוטר. אז תרשמו לי משהו שאני ידע שאתם חיים. דרך אגב סימן ההיכר שלי זה B-) עידו.

הי עידו. WELCOME .

אנחנו חיים, אבל באמת לפעמים אני חושבת שאולי היה עדיף שלא... לא, סתם!, נחה עלי המוזה. עוד אחד מרגעי האי שפיות הזמני שלי. בד``כ אני בסדר, אל תשפוט. שמור על עצמך. ממני, דנה - זו שאינה יודעת לשאול...

LuNaTiC

New member
היה עדיף שלא.

i`m running out of time my mother say i`m fine a teenage suicide -ענבל בדיכאון זמני (מקווה)-

MadonnaFan

New member
איך אתה יודע שאנחנו חיים?!

מה אתה יודע אולי בלילה אנחנו יוצאים מהקבר ומשוטטים בעיר ומפחידים אנשים וצורחים וחוטפים ילדים קטנים וצורחים ברחוב ובכל מקום ומשתוללים ומכינים מרק-ילדים ואוספים גולגלות ורואים לגעת באושר? מואהווהאה ^מעין חצי-עלף^

פגעסוס

Well-known member
הנה רשמתי לך משהו...

על מנת שתדע שאנו חיים! מה פירוש - חיים? - חיים - פירושם: להדוף מעליך בלי הרף משהו שמבקש למות; חיים - פירושם: לנהוג אכזריות ואי רחמים בכל מה שנהיה בנו, ולא רק בנו, חלש וזקן. חיים - פירושם אפוא: לא לתת יראת כבוד לגוועים, למסכנים ולישישים? להיות כל הזמן רוצח? - והלא משה הזקן אמר: ``לא תרצח!``. (ניטשה - המדע העליז) אל תאשימו אותי, התחלתי לקרוא קצת פילוסופיה...

PopPy

New member
היי פגעסוס,

גם חלק מההתפלספויות שלך כבר קראתי, קצת מוזר אבל אני אוהבת אנשים עם עומק :) |S| פופי |S| נ.ב המשמעות שלי לחיים זה יצור שיודע להנות :) - אני אוהבת התפלספויות, אבל רק של אחרים ;)

פגעסוס

Well-known member
רק אל תקחי את מה שאמרתי...

כאילו אני מאמין בזה. אני פשוט קורא עכשיו את ``ניטשה - מסה ומבחר מכתביו`` וזה מה שהוא טוען. הפילוסופיה שלי לגבי החייםהיא שהחיים הם סתם!!! אין שום מטרה לחיים מלבד לחיות אותם ולנסות להרגיש טוב כשאפשר... גם ניטשה טוען דבר דומה אבל הוא לקח את זה קצת רחוק מדי לטעמי.....

Vilia©

New member
לדעתי....

החיים הם הצגה, אנחנו השקנים, ואין לי מושג על מה אני מדברת! אני חושבת שאנחנו חיים כדי להרוס ולמות.... טלי

LuNaTiC

New member
so true...

sometimes i feel like i don`t have a partner sometimes i feel like my only friend, is the kibbutz i live in, the kibbutz of kfar hachoresh lonely as i am שכחתי את השורה האחרונה של הבית הזה... וסתם ניסיתי לשנות את השיר לפי טעמי.. המממ -ענבל-

051807535

New member
תיצור קשר

הי! בא לי לדבר עם מישהו אז תשלח לי הודעה-אודליה

למעלה