אני מקבל את זה

keoser

New member
אני מקבל את זה

*אני* מקבל את זה *לי* אין בעיה עם זה אז למה מכעיס אותך שעשו לי משהו שנראה *בעיניך* לא בסדר? יותר מזה -- למה אתה מנסה לגרום לי לחוש באותה צורה?! אני מקבל את מה שקרה *לי* בתור חוויה לימודית -- אני מוכן ללמוד מזה ולהמשיך הלאה, למה אתה נטפל לאותה חוויה ומנסה להיטפל לכעס שינאה ואכזבה? אין לי בעיה שאתה עסוק בלכעוס, להתכאזב ולהתמוסס באותה חוויה שלא קשורה אליך בשום צורה, אבל למה אתה מנסה להכינס אותי לדפוס המחשבה שלך? לי טוב עם זה -- אני קיבלתי את זה ומוכן להמשיך הלאה, למה אתה לא מוכן? קרה לכם?

kung fu

New member
אם הבנתי אותך, אז......

לא כל כך זוכרת אם קרה לי כזה דבר.... אבל משמיעה ראשונית זה נשמע שאתה פשוט מתמודד עם האמונות הישנות שלך (בעזרת החברים הישנים שלך)
אבל זאת רק הדיעה שלי שמובססת על חוויות עבר שלי. כמו שקרה לי שהרפיתי מאמונות, ועדיין האמונות החדשות שלי היו לא יציבות, ואז החברים שלי הביאו לי את "עצמי" במצב ה"עבר".

keoser

New member
לא.. לא התייחסתי.

פשוט התעלמתי ממה שהוא אמר. אם הוא רוצה לכעוס -- שיכעס. יצאתי מזה דיי נקי.. זה היה לפני איזה שבועיים :)

kung fu

New member
מעולה! אז מה שרשמתי לא קשור אלייך

בכלל. טוב כמו שאמרתי, זאת היתה דיעה
אתה מתקדם פשוט בקצב מדהים!

kung fu

New member
אני אשנה את המילם שלי

אתה עובד פשוט מדהים! "מתקדם" יכול להישמע כאילו כבר עכשיו אתה לא מושלם כמו שאתה. כיף לנו שאנו מושלמים כמו שאנו, ממש ברגע זה

keoser

New member
יוווווו איזה כיף לקרוא את ההודעה :)

אני רוצה לאמץ את דרך החיים הזו.. לאט לאט! :) אני רוצה להעניק משהו לגוף שלי היום.. אממ. נראה. :) ד"א -- שיניתי צריך לרוצה! ואז "אלו! אני לא צריך! אני רוצה!" :))) תודה
:)

למעלה