אני מקבלת....

help me Nick

New member
אני מקבלת....

חתימה של ניק ששם הוא כותב את השם שלי!!!!!! ואני אני מקבלת כל מיני חפצים של בקסטריט וקלטת שלהם מהופעה שני נגע בה!!!!!!!!!!!!!!! אני מואשר!!!!!!!!!!!!11 בא לי לצרוח אההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!

flying chicken

New member
ואללה??

למה ניראה לי שכבר סיפרת לי על זה?? חחחחחחח... סתם סתם... אני יחזור ויגיד לך: "יוווווווווו איזה כיף לך!! גם אני רוצה" ו.... אחרי שתקבלי את החתימה את באה איתי לארה"ב לעשות את מה שדיברנו עליו? כי אז ניק כבר יכיר אותך...חחח.. אה? מה את אומרת?

flying chicken

New member
רק רציתי...

לשים תמונה של ניק שמצאתי לפני כמה דקות.... לרובכם כמובן בטח יש אותה אבל נורא אהבתי אז החלטתי לנצל את ההיזדמנות ולשים אותה... מקווה שתהנו...(נו באמת זה ניק!!!)

shiranbs

New member
איזה ../images/Emo59.gif!!!!!!

איזה חתיך מהמם!!!!!! כפרה שלי אני חולה עליו!!!!!!! איך את שמה תמונות של ניק כאן? איך את מצליחה? תגידי לי בידיוק מה לעשות!!!!!!?

help me Nick

New member
../images/Emo99.gifאממ.... טוב

יש ילד אחד שגר בגרמניה שהכרתי אותו באודיגו, והתחלתי לדבר איתו, ואז ניהנו חברים, אני שלחתי לו תמונות שלי והוא ישלך לי תמונות שלו, אז אבא שלו עובד בתעשיית המוסיקה ומכיר מלא אמרגנים, אז אבא שלו מקבל כל מיני דברים שהוא רוצה של כל מפורסם שהוא מכיר, ואחד מהם זה ניק, אז היום הוא היתקשר לארה"ב ושאל עם הוא יכול לתת לי פוסטר חתום במיוחד בשבילי וניק היסכים, אז אני עוד מעט מקבלת את זה.... והילד הזה גם פגש את ניק וניק נתן לו כמה מתנות!!!! והילד הזה אמר לי שהוא אוהב אותי ובגלל זה הוא יש לך לי מתנות של בקסטריט!!!!

help me Nick

New member
../images/Emo98.gifהוא לא יתן....

לכל בנאדם שיבקש ממנו! וחוץ מיזה הוא שלי!!!!!!!

shiranbs

New member
אתה דפוק......./images/Emo6.gif

כן בטח ממש אנחנו מאמינים לך.... ושנית אתה ממש הומו- למקרה שלא שמת לב.... רק (רק) כדי להעיר אותך.... מה אתה עושה כאן בייביי אדיאו סאלמת גוד ביי- עכשיו הבנת???!!! מה בא לך לרצוח מה אתה החלקת על כל השכל?????????!!!!!!!!!!!

shiranbs

New member
../images/Emo52.gifאני מצטערת ...

לא התכוונתי לקרוא לך הומו או אחד מהדברים שכתבתי פשוט איכשהו ראיתי
והבנתי שזה בן..... יש כאן איזה שהוא ילד מעצבן כזה....
כאילו...... מה הוא הומו או מה??
בעצם מי מאשים אותו... ניק ?? מי לא הייה הומו?.?.??
חשבתי שזה הבן המעצבן הזה....
תסלחי לי טוב??

למעלה