אני מצרפת לינק להדמיה לאיך שנשמע שיר ע"י שתל

המרחפת

New member
אותי זה מאד ציער

ההבדל היה מאד גדול, ולא נעים לאוזן. אני מקווה שזה לא באמת נשמע כך, עם כל החרחורים

מסכימה עם המרחפת

זה דיי זיעזע אותי.. שמעתי את הקטע השלישי - 4,8,16,32 ערוצים ובסוף איך אוזן רגילה שומעת... ודיי הזדעזעתי, לפני ששמעתי את הקטע שבו אוזן רגילה שומעת זה היה נישמע לי כמו שיר רוק כבד ניאו נאצי או משהו שמדבר על לשרוף משהו .. ובסוף הסתבר לי שזה פשוט שיר ישן נישמע כמו סוג של קלאסיקה... גם אני מקווה שלא כך באמת שומעים...

Kanish

New member
לא נראה לי שכדאי לדאוג

יש המון נסיונות להדמות מה חירש או לק"ש שומע אבל אף אחד מהם לא מוצלח... שיקלו בדעתכם: זוכרים שבעבר היה מי ששאל מה אנחנו שומעים ואיך להדמות את זה, והמליצו כל מיני אמצעים לסתום את האזניים - רק שרובנו דווקא שומעים הרבה מאוד דברים ולכן לסתום את האוזניים לא משקף בכלל את המצב שלנו. גם העובדה שהרבה פעמים אין קשר יותר מדי הדוק בין האודיוגרמה לבין מה האדם יכול לעשות במציאות אומרת דרשנו על ערכן של הדמיות למיניהן. הרי מי שיוצר את ההדמיות האלו הוא שומע ואין לו מושג מה אנחנו שומעים.

amitk80

New member
וואי יחי ההבדל מה שנקרא

וואי ממש לא נעים. עכשיו אני יכול לנסות להבין איך זה להתמודד עם שתל. איך אבל אפשר להסביר ששתל עם מערכת fm טובה יותר משתל רגיל? וואו. זהו כלי מאד חזק למודעות עם כל הצער שבדבר. עמית

למעלה