אני מציע...

יד חמה

New member
אני מציע...

שנדיח את ויצמן מתפקידו ככלב המחנה והסיבות הם אלה: *הוא מסריח *הוא טיפש (בצורה השלילית של המילה) *הוא מציק *הוא של טל *והוא מכוער ושחור אני אומר שכל בעלי הכלבים יצעו את כלביהם שלהם לתפקיד כלב המחנה ונעשה הצבעה בפורום! (אני הייתי מציעה את בג'ו הכלבה של אחותי אבל היא באר שבעית אז אין סיכוי!)

אני מציעה את בלה../images/Emo70.gif

כי: 1.היא יפה 2.היא חמודה 3.היא מושלמת 4.היא יפה 5.היא יפה אז איזה סיבה בעצם יש לא לבחור אותה...??

אני לוקחת את מילותי בחזרה

אומנם החלק על זה שבלה היא יפה חמודה ומושלמת הוא נכון אך איני מוכנה לוותר עליה ככה שתהפוך לרכוש הציבורי של המחנה בעיקר כי אז ישימו עליה מדבקה של "רכוש ציבורי מועצה מקומית הר אדר" אבלגם מעצם העובדה הפשוטה שיש קו אדום לערכים שלי סוציאליזם סוציאליזם אבל יש גבול.....

t o k e r R

New member
דיר באלק יא חתיחת @#%$&

גרדשטיין אתה הולך על חבל דק ועוד מילה אחת אליו ואני @#$*&%*^%$@) מספר סיבות למה ויצמן הוא הכלב הכי טוב בעולם אם לא ביקום, וביג'ו לא... א. הוא שלי... (כן כן שלי טל הפסיד לי אותו בהתערבות) ב. אתה טיפש אמא שלך טיפשה אחותך ואבא שלך אז הכלבה שלכם לא יכולה להיות מבריקה, בטח שלא חכמה כמו ויצמן הכלב שלי... ג. ויצן שחור כמו המדר פאקר ניגר והוא לא איזה לבנבן זה 2pac מול פילפילוני. ד.אמא שלך מציקה... וגם אבא שלך וגם אתה אז הכלבה שלך בטח מציקה וחוץ מזה יש לה שם מציק ביג'ו אם הייתי במקומה הייתי מתאבד ה. הזכרתי שוויצמן שלי ולא של טל. לסיכום מי שיצביע להחליף את ויצמן מלהיות כלב המחנה שימות... וגרדשיין תמות בלי קשר , חתיחת $%#$^@#@^ וגם ^&%^$^%$^%$ ועוד קצת ^%$%$%#$@$ דביל...

האפגנית

New member
חחחח

חחח אני מסכימה פה אחד עם גרדשטיין הגאון עם ההצעה המדהימה ביותר ששמעתי בפורום הזה.. ואגב... הר אדר באמת (מודגש) מקום נהדר!!! והבוגרת היא משהו חזק!!! ואני ממש שמחה מזה!
אז כל הכבוד לכולם: מחנה קומונרים וכל שאר היישוב!!! אגב נשארו עוד ימים ספורים עד שאמאבא חוזרים אז יש לכם עד יום שלישי להתנחל בואו בהמונכם!!

Ofer Tal

New member
סחטיין על

הקאמבק תהילה, באת בזמן טוב.... חוצמזה גם אני הגעתי למסקנה המפורטת למעלה, ובזאת מציע את גילי לכלבת המחנה ומבטיח: * אי סרחון- גילי היא כלבה שיודעת להשקיע בעצמה * אי לכלוך- ברוך השם היא לא אוהבת אמבטיות בוץ * וכמובן- החמודות שלה , גילי היא הכלבה הכי חמודה ואין אף אחד שיכול לערער על זה! ובאשר לוויצמן , טוב , הוא כבר ימצא מה לעשות , בהר אדר יש הרבה כלבי רחוב...

t o k e r R

New member
עופר טל נבלה חסרת בושה...

אתה בוגדני כמו נחש מחליף צבעים כמו לטאה ומהלם כמו פיל בחנות חרסינה ויצמן היה ישאר ויהיה כלב המחנה וכלב השמירה של הדמוקרטיה לעולם ועד...

ronikalush

New member
טוקר בנושא זה אני איתך

וויצמן הוא וויצמן.. מישו כאן הכיר את המושג -"כלב המחנה" לפני שוויצמן הגיע אלינו? - לא!! לכן יש לוויצמן את כל הזכויות להישאר הכלב של המחנה והוא אפילו לא צריך לטרוח לשאול אותכם!! הוא משתין עליכם בעמידה!! (בדיוק כמו שהוא השתין היום על המדרכה בבית שלי והייתי צריכה להתחיל לשתוף את כל המדרכה)

נראה לי שהצדק יוצא לאור!!!!!!

לדעתי בגלל ההצעה המטופשט של גרדשטיין יש לעלות אותו לגרדום..... (יש עדיין מקום על עץ התפוז, ליד עופר טל..)

יד חמה

New member
אני חושב שלא!

טל טוקר ורוני אתם טיפשים חה חה חה.. ואני בוחר בגילי! יחי כלבת המחנה החדשה... מי בא פינג פונג?!?

למעלה