אני מצטער..

גם אני רוצה...

שם: מוריה שריקי שבט: עמיצור עיר: עפולה בי"ס: אולפנת כפר פינס (ואני רושמת את זהה כי זאת הסיבה שאני כמעט ולא נמצאת בפורום ובגלל זה אפילו קרן שהיא הראשונה שפגשתי... שכחה להגיד לשדכנית שלה שיש לה חתונה...) אייסי: 264425542 זהו... נראה לי... :) יומטוף

ashkeloni

New member
סבבה

נתן אשקלון סניף אפרידר שבט אלעד (אבל כבר כמעט ואני לא הולך) 15 וחצי (16 בינואר) ואייסי 289697648

אה?!

אוקיי: אני יאיר כולי חתיך אני בשבט מעפילים אני גר בחיפה עירי סניף כרמל הכי טובים ואין כמונו בכל העיר!( בסגון ראפ) (איזה משורר אני לא?!) { הכל בא בחרוזים}

אז ככה..

אפרת משבט מעפילים פרדס חנה-מרכז(אפילו שהיא כ"כ קטנה יש בה 3 סניפים), בת 14 עוד 3 חודשים, והאייסי 238003316

שכוייח, אמוץ!!! ../images/Emo13.gif

שם:רחלי
עיר: חדרה
שבט: הרא"ה, בינתיים...
תאריך לידה: י"ג תמוז, 16/7
זמן בפורום: 5 חודשים ויומיים
כמה מפגשים הייתי: 3. האחרון היה הכיייייייי כיפי!!!
מה עוד יש לי לומר? אני אחות של תמר tamarhp, בת דודה של ניר shadow dancer, ושיראל badoda. ניר החדש הוא חבר של ניר בנדודי, והוא הגיס של בת דודה שלי. בקיצור, כל החמולה שלנו פה... תסתכלו בחתימה... חחח...

ayeletkl 5

New member
וואלה רעיון טוף!

שם: איילת קסל גיל: 10 פחות חודש בערך.. שבט: נבטים-ניצנים עיר: עפולה {אחות של אלי7 ומיכל}... זהו בערך.. את האיציק שלי אין טעם לשים כי אני כמעט ולא משתמשת בו...

גם אני...

איתי שבט קוממיות סניף נתניה מרכז עיר נתניה (למי שלא הבין מהסעיף הקודם) וזהו אני חושב

בואנההה אנשים "עמיעז" זה מן

בס"ד רצון אישי שלי ובדיחה ענקית שלי ושל חברות שלי לא התכוונתי שתקחו את זה ברצינות חחחחחחחחח אושרה

SGVB

New member
תורי

שם:(עקיבא) שי
עיר: פ"ת
סניף: כפ"ג(אימפריה
)
ונראה לי שזהו

רגע! גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בס"ד
קוראים לי נטלי אני מנצרת עלית שבט עמיצור אממ מה עוד?..... אה! איסי...
165189927

למעלה