אני מצטער....

ליעדון

New member
אני מצטער....

אבל אני חייב להגיד את זה:
אני אוהב את נינט
חושבים כמוני? תגיבו להודעה הזו (להודעה הראשונה) ותשימו בכותרת אמוטיקון של לב. ג'י, ולחשוב שאני בנובמבר בן 24.

m G m

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כפרההההההההההה עליההההההההההההההה

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifנינט../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נינט אני אוהבת אותך
כוסית עולם
אוף חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה אותה והיא רזתה
לא רוצה שתהיה שחיפה עכשיו היא מושלמת!

m G m

New member
חחחחחחח זה שהיא רזתה זה לא

אומר שהיא תהיה שחיפה......

אני מאוד מקווה

כי עכשיו בטח תהיה לה יחצנית ושטויות..רק שלא יהפכו אותה לאנורקסית.. כמו שעשו לשרית חדד
איזה עצוב

m G m

New member
כן הא../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

אני מאוד מקווה רק שהיא לא תהפף להיות משהו מסחרי כזה.... או שהיא תהפך להיות סנובית (בקיצור שההצלחה לא תעלה לה לראש...) עכשיו היא ממש מותק ומקסימה כזאת...אחת משלנו. אני מקווה שלמרות כל ההצלחה הזאת, היא תשאר אותו דבר.

אני תמיד תמיד אחת משלכם../images/Emo9.gif

אתם ממיסים אותי! מממ.. חבל שאין לי זמן להיות כאן יותר.. (כאן ובבית
) אוהבת אתכם קוראת הכל (משתדלת..)

טוב אין ברירה..היום אני אתפוס"שיחה"

עם אסתי..אחות של נינט ואשאל אותה אם נינט מתחברת ולאן

m G m

New member
"נינט טייב" כנסי....../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

אני ממש לא יודעת אם זאת את באמת או לא.... את לא אמורה להיות בצבא????? אם תוכלי להוכיח לנו באיזשהי דרך זה יהיה באמת נחמד....

ליעדון

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

חייב לספר לכם משהו
אתמול נסעתי לאיקאה בערב עם חבר (לשעבר), היה פקק נוראי, והרגל השמאלית השזופה שלי התנוונה מרוב לחיצות חוזרות ונשנות על הקלאץ'. הייתי כל כך עצבני שחבל"ז ברווז. פתאום, משום מקום, שמעתי צרחות ברדיו, ואז את ים של דמעות מפי ני-נט שלי. וואי וואי, צרחתי מהתלהבות, ולא היה אכפת לי להגיע עד חיפה בפקקים, כל עוד נינט איתי בגלגל"צ.
הי-הי!

חחחחחחחחחחחחח כן....

חחחחחחחח היום היה לי שיעור נהיגה ובדרך גם ככה היה לי שיעור טוב כרגיל ועוד אני שומעת ברדיו את נינט יווווווו איזה כיףףףףףףף אלוהים!!!! נינטטטטטטטטט את המלכההההההה יום שני אנשי השנהע בפ"ת

hen shane

New member
מה היא מופעיה בפ"ת!!!?????

הקפצההההההההההההההההההההההה

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

מי לא אוהב את ניניט

double O S

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

אבל גם
לשירי אחחחחחחחחח נינט ושירי....

למעלה