אני מצטער סתיו אבל..

mamalala

New member
אני מצטער סתיו אבל..

לא עשית והיה חסר... *השאלות החסות סתיו
* - שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - למה התחפשתם? - הייתם בקריאת מגילה? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וסתם, תמונה.

clyps

New member
טוב שמישהו לוקח יוזמה.

שיר השבוע (של העוגיות): "יותר גדולה" - שיר השבוע (כללי): "wouldnt it ne nice"-The beach boys - אלבום השבוע: הפסקול של הבגרות. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מגמת תאטרון :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הנה....פיצוץ...." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "כן, והוא מקום ארבע בעולם!" "מקום ארבע בעולם! זה מקום אחד לפני מדליית זהב!" :) ו- "מי מנסה לשכנע אותנו, שיש בכלל אוסטרליה?! השגרירות האוסטרלית. והם הרי לא אובייקטיבים, הם אוסטרלים." - דבר שהשגתם השבוע: יחידה בתאטרון
- מאכל השבוע: קוסקוס! - משהו שעשה לכם את השבוע: שנת צהריים על רצפת המתנ"ס. - משהו שהרס את השבוע: שום כלום. - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? השלמתי שעות שינה, הייתי בחוץ עם מיתר... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הארץ היא שטוחה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסטיבל בת-ים ביום שני :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממ... שאוכל לישון. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סבא! וסתם, תמונה.----> נדב ואני בבגרות בתאטרון.

limors2

Well-known member
לא מומלץ לגעת בנורות בידיים חשופות.

- שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס מלהודות, גם השבוע לא שמעתי עוגיות - שיר השבוע (כללי):היו עוד כמה, אבל אסתפק רק בDavid Cook - Billie Jean כי אין לי כח לפשפש בזכרוני - אלבום השבוע:אותו אחד מהחודשיים האחרונים בערך - האדם שעשה לכם את השבוע:יוסי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):דבש, הכל דבש. עבר יום והופיע לי חצ'קון חדש. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)נשביתי קשות בקסמי "בנות גילמור", ציטוט לדוגמא: "Now walk smooth, that's the new Harry potter on your heads. If they should drop Harry will die and there won't be any more books." - דבר שהשגתם השבוע:"אובססיה לשנינות הנפלאה של בנות גילמור"?
- מאכל השבוע:קרים צ'יז אנד אוליבס - משהו שעשה לכם את השבוע:לא לעבוד יום שישי, כשחשבתי שאעבוד ביום שישי! ויוסי. - משהו שהרס את השבוע:היה קר והייתי מצוננת
- מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?ישבתי בגינה וצליתי את זרועותי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קיץ, כולם הולכים לים בקיץ. אאו. - למה התחפשתם?אלעד?
- הייתם בקריאת מגילה?איף יור גואינג טו דו סאמת'ינג, דו איט רייט
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש ביום שלישי! אני מקווה שיהיה חם, מאד, ואז אוכל לקחת את מצלמתי ולעקוב אחרי החרקים המעופפים בגינה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חופש בעוד ימים, מלבד יום שלישי. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לורליי גילמור
וסתם, תמונה.צילמתי גם עוד תמונה של הרגליים שלה ושל האף שלה, אבל הפרטים יצאו כ"כ חדים שכשמסתכלים עליהם בגדול הם גורמים לבחילה קלה

kepit

New member
כןןןןןןןן? ../images/Emo46.gif

נראה אתכם חיים עם מחשב שבקושי זז ונתקע כל חמש שניות ואז צריך לחכות 10 דק' כדי שהוא יידלק!@$#@&^%$ וכל פעם אתם כותבים מלאמלא והכל נחמק ואתם צריכים לכתוב הכל מחדששש זה לא קל לחיות ככה!
ושכל רגע סבתא שלכם קוראת לכם לעזור לה ושיש אחים שמציקים ולוקחים את המחשב כל שעה!!%*#&*#@
אני הולכת להתאבד.

limors2

Well-known member
לאאאא../images/Emo10.gif

את באמת רוצה להשאיר את מלאכת הקודש של פתיחת סיכומים שבועיים לאלעד? הוא דוחף שאלות לא מתאימות!
רחמי עלינו

clyps

New member
אל תרחמו עליה!

היא כתבה לנו תקציר מתורגם של קטנטנות. זה הכל

mamalala

New member
קודם כל

|סנוב| [כן! לך ליאורה!!!11] ומעולם לא התיימרתי להיות מפרסם הסיכומושי"ם, ואפילו התנצלתי על כך שגזלתי זאת מסתיו השבוע.

mamalala

New member
XDDDDDDD

אפילו לא קראתי את זהXD עכשיו קראתי את זה כי לחא הבנתי מה לא קשור במה שכתבתיXD

למעלה