אני מצטערת

lironl11

New member
אני מצטערת

שלום לכולם! אני בת 20 ומעשנת 3 שנים, ואני מצטערת. לא על 5 קופסאות בשבוע, לא על 85 ש"ח בשבוע שזה 420 ש"ח בחודש או בעצם כמעט 5,000 בשנה אני לא מצטערת על הריח המסריח, גם לא על המבטים של אנשים במקומות ציבוריים. לא מצטערת ההרגשה שנתקעים בלי ואפילו לא על הצהוב בשיניים אני מצטערת אבל ממש מ צ ט ע ר ת שלא התחלתי 3 שנים לפני!!!! חומר למחשבה אשמח לתגובות

סלינוש

New member
תגובתי...

אני גם בת 20, ואני גם מעשנת 3 שנים, בדיוק כמוך. לי מאוד מאוד כואב בכיס. כן כואב לי על ה 5 קופסאות בשבוע (מדהים, אנחנו מעשנות ממש אותו דבר..., איזה סיגריה את מעשנת?..), כן כואב לי על העלויות העצומות, אני לפעמים חושבת מה יכולתי לעשות בכסף הזה, ומשתגעת מעצמי.... גם הריח לא נעים לי לפעמים, ואני גם מוצא את עצמי לא פעם נבוכה כי אנשים במקומות ציבוריים צועקים עליי לכבות את הסיגריה כי אני מסריחה להם את החיים. וואלה, צודקים. מסריח. שתינו רק בנות עשרים. בתכל'ס כמה אנחנו דואגות עכשיו? כמה מודעות לגבי הבריאות שלנו יש לנו? לא גבוהה יותר מידי. אבל אחרי אינספור סיפורים, אחרי כל כך הרבה דברים מזעזעים שרואים ושומעים על נזקי העישון, זה נהיה מפחיד. כשהתחלתי לעשן - ואמא כעסה עליי (אבל כעסה בתקיפות כזו שבחיים לא ראיתי, והיא מעשנת כבדה...) הסברתי לה יפה שאני כבר בוגרת דיו בכדי להחליט מה לעשות בעניין ומבינה שזה לא בריא. אבל זה שטויות. כי ברגע (חס וחלילה!!) שאני או כל מישהו שמעשן - יחטוף סרטן, בעיות בתפקוד הריאות או כל נזק משמעותי אחר כתוצאה מעישון - הוא יגיד שהוא היה אדיוט שהוא התחיל לעשן מלכתכילה. ואני יודעת, שהיום, אני באמת חוששת. אני לא רוצה להתעורר עוד 10\20 שנה עם גידול ממאיר בגרון\ריאות או לא יודעת איפה. אני משוכנעת שגם את לא רוצה. חוצמזה, שההשפעות המזיקות הן גם מיידיות - כלומר אני משתעלת ומתקשה לנשום במאמץ... אז הבאתי פה את הפן הכספי, את הפן המסריח ואת הפן הבריאותי, שהוא החשוב מכל, אז מתבקשת פה השאלה - למה אני ממשיכה לעשן? אני לא אשקר. אני אוהבת לעשן. אני אוהבת את הסיגריה אחרי ארוחה, אני אוהבת את הסיגריה בבוקר עם הכוס קפה. ואני גם צריכה את הסיגריות. אם לא במישור הפיזי - אז במישור הנפשי. (ביום כיפור אני צמה - אבל מעשנת, לדוגמה..., 25 שעות בלי סיגריות?? חס וחלילה!!) אז אין לי שום בעיה להגיד, וואלה אני אוהבת לעשן, או וואלה, אני לא מאמינה שאני יכולה להפסיק, אבל אני בטח לא מתכחשת לצדדים השליליים הלא מעטים שקיימים בעניין...

פוזה שהפכה להרגל...

זה מה שזה... התחלתן לעשן,בלי לדעת למה,עשיתם רוח סביבכם שאתם באמת נהנות מזה,למרות שהריח והג'פה דחו אתכן (את כולנו..) בהתחלה,אבל אז זה כבר ניהיה הרגל, וזה כל מה שזה הרגל רע. עזבו אתכם מהבולשיט הנלווה של עלק ייסורי גמילה,וואללה זה הכל פסיכוסומטי.... אני גם בת 20 בדיוק כמוכן ואני מגיל 14 תקועה עם הסיגריה עמוק עמוק בפה, ואני עישנתי כמעט שתי קופסאות ביום,תעשו לבד חשבון כמה זה יוצא לשבוע,וכמה כסף יצא לי לבזבז מכל הטימטום הזה... באיזשהו שלב התחילו להופיע אצלי התקפי הניקוטין -לא יודעת אם יצא לכן לחוות את זה,אבל זה לא לבבי בכלל,זה שיעול יבש ומגעיל,שסיומו הוא הקאת נוזל כהה וג'יפתי במיוחד...במילה אחת-יאק! ואח''כ גם התחילו לי דקירות מטרידות בכל הגוף,כמובן שזה לא רק מהסגיריות,אבל היה להם גורם מכריע בעניין.. וכמובן שלא חסרים הסימפטומים המגעילים שאני בטוחה שאתן מכירות אותן טוב מאוד בעצמכן,ואין צורך בפירוט. יום אחד לפני חודשיים בערך תפסתי את עצמי אחרי התקף אסטמה עצבני,שכל הגרון שלי היה מלא ליחה כהה ומגעילה,עם דקירות בחזה,מחפשת את הקופסאת סיגריות כמו איזה ג'אנקי,זה היה הרגע בו תפסתי את עצמי,והעפתי את הסיגריות האלה מהחלון לקיבינימט... להגיד לכם שזה לא חסר לי בכלל,זה יהיה שקר,כי ברור שיש את הרגעים שזה חסר,כמו בפאבים,במסיבות,שיושבים על בירה בים,אחרי סקס,וכו' וכו'.. אבל בוא'נה רק צריך שנייה אחת בדיוק להיזכר במה שהגועל הזה עולל לי ולגוף שלי,בכדי להוריד את החשק מזה... אני לא באה להטיף מוסר לאפ'חד,כי היכולת להפסיק לעשן והרצון לכך יכול לבוא רק ממכן,כל העניין של הגמילה מתחיל במוח שלכן וברצון שלכן,ותפסיקו למכור לעצמכן לוקשים שזה אחרת,אין דבר כזה לא יכולה להפסיק... אתן אלה שבוחרות להדליק סיגריה בכל פעם ולא היא נדלקת מעצמה,פשוט מהכתיבה שלכן עושה רושם ששכחתן מזה,או שסתם אתן נהנות להתעלם מהעובדה הזו. כל הקטע הזה שאתן מוכרות לעצמכן שאתן חייבות סיגריה זה בולשיט,אין קריז ואין נעליים,זה הכל מקורו בראש שלכן,בחולשת אופי,שבמקום להתנתק מדבר שגורם או עלול לגרום לכם צרות אתן בוחרות להתלות בו(ואם תסתכלו על זה ככה,תבינו בעצמכן כמה אידיוטי כל הקטע הזה של העישון). נתקו את עצמכן מהתלות בגורם חיצוני ומזיק ותתחילו לנשום אוויר נקי,יעשה לכן רק טוב. שיהיה לכולנו רק בריאות.. כאבי רגליים ואהבה כתומה...

אין שם5

New member
יאקקקקק....זה באמת דוחה!!

רק מהתיאור של הליחה בבוקר עם נוזל צהוב..או מה שזה לא יהיה... יאקקקק....זה ממש דוחה. במיוחד שזה בא מבחורה. מסקרן אותי לדעת...איך אתן נראות?? יצא לי לצאת פה ושם עם בחורות מעשנות...אבל לא בצורה הזו. בחורות שנראות פיצוץ...אפילו דוגמניות... אבל עושה רושם שאתן ממש דוחות..ואני לא אומר את זה בשביל להעליב. איך אתן יכולות להרגיש חושניות סקסיות נשיות?? אני פשוט בהלם!! או שאתן ממש לא כאלה? אלה סתם מוזנחות שמנות וכאלה? אשמח לתשובה

למעלה