פוזה שהפכה להרגל...
זה מה שזה... התחלתן לעשן,בלי לדעת למה,עשיתם רוח סביבכם שאתם באמת נהנות מזה,למרות שהריח והג'פה דחו אתכן (את כולנו..) בהתחלה,אבל אז זה כבר ניהיה הרגל, וזה כל מה שזה הרגל רע. עזבו אתכם מהבולשיט הנלווה של עלק ייסורי גמילה,וואללה זה הכל פסיכוסומטי.... אני גם בת 20 בדיוק כמוכן ואני מגיל 14 תקועה עם הסיגריה עמוק עמוק בפה, ואני עישנתי כמעט שתי קופסאות ביום,תעשו לבד חשבון כמה זה יוצא לשבוע,וכמה כסף יצא לי לבזבז מכל הטימטום הזה... באיזשהו שלב התחילו להופיע אצלי התקפי הניקוטין -לא יודעת אם יצא לכן לחוות את זה,אבל זה לא לבבי בכלל,זה שיעול יבש ומגעיל,שסיומו הוא הקאת נוזל כהה וג'יפתי במיוחד...במילה אחת-יאק! ואח''כ גם התחילו לי דקירות מטרידות בכל הגוף,כמובן שזה לא רק מהסגיריות,אבל היה להם גורם מכריע בעניין.. וכמובן שלא חסרים הסימפטומים המגעילים שאני בטוחה שאתן מכירות אותן טוב מאוד בעצמכן,ואין צורך בפירוט. יום אחד לפני חודשיים בערך תפסתי את עצמי אחרי התקף אסטמה עצבני,שכל הגרון שלי היה מלא ליחה כהה ומגעילה,עם דקירות בחזה,מחפשת את הקופסאת סיגריות כמו איזה ג'אנקי,זה היה הרגע בו תפסתי את עצמי,והעפתי את הסיגריות האלה מהחלון לקיבינימט... להגיד לכם שזה לא חסר לי בכלל,זה יהיה שקר,כי ברור שיש את הרגעים שזה חסר,כמו בפאבים,במסיבות,שיושבים על בירה בים,אחרי סקס,וכו' וכו'.. אבל בוא'נה רק צריך שנייה אחת בדיוק להיזכר במה שהגועל הזה עולל לי ולגוף שלי,בכדי להוריד את החשק מזה... אני לא באה להטיף מוסר לאפ'חד,כי היכולת להפסיק לעשן והרצון לכך יכול לבוא רק ממכן,כל העניין של הגמילה מתחיל במוח שלכן וברצון שלכן,ותפסיקו למכור לעצמכן לוקשים שזה אחרת,אין דבר כזה לא יכולה להפסיק... אתן אלה שבוחרות להדליק סיגריה בכל פעם ולא היא נדלקת מעצמה,פשוט מהכתיבה שלכן עושה רושם ששכחתן מזה,או שסתם אתן נהנות להתעלם מהעובדה הזו. כל הקטע הזה שאתן מוכרות לעצמכן שאתן חייבות סיגריה זה בולשיט,אין קריז ואין נעליים,זה הכל מקורו בראש שלכן,בחולשת אופי,שבמקום להתנתק מדבר שגורם או עלול לגרום לכם צרות אתן בוחרות להתלות בו(ואם תסתכלו על זה ככה,תבינו בעצמכן כמה אידיוטי כל הקטע הזה של העישון). נתקו את עצמכן מהתלות בגורם חיצוני ומזיק ותתחילו לנשום אוויר נקי,יעשה לכן רק טוב. שיהיה לכולנו רק בריאות.. כאבי רגליים ואהבה כתומה...