אני מצטערת לשבש

orbotek

New member
אני מצטערת לשבש

את האוירה הנינוחה כל כל שלכם אבל ממש רע לי ואני לא יכולה להשתלט על זה NEED YOUR HELP !!!!! מאז שחזרתי לשלומי אני ממש מרגישה כאילו אין ביננו (או יותר מבחינתו) שום התרגשות התלהבות או משהו בסגנון למרות שכשחזרנו הוא הבטיח לי שהוא יעשה אותי הבחורה הכי מאושרת בעולם אבל אני מרגישב שמהיום שחזרנו אני כל הזמן רבה איתו על חוסר תשומת
ואני רוצה ממנו יחס כמו שמגיע ל
והוא גם בקושי מדבר איתי על דברים מענינים כאילו המחשבות שלו נודדות למקום
אחר ואחוק רחוק ממני אני כל הזמן אומרת לו שיספר לי מה קורה מה חדש כאילו אני מנסה לדובב אותו אבל לא הועיל נורא חסר לי הפינוקים והמילים היפות למשל דוגמא הוא בא אלי
אתמול ונרדם אצלי בכלל לא התיחס אלי
אני לא יודעת מה עוד לעשות אולי טעיתי שחזרתי אליו??

mariana

New member
שלום לךךךךךךךךךךךךךךךךך

אני כבר אמתי לך את דעתי . כולם פה כמוני יגידו לי שעובר עליו משהו. אני כבר אמתי לך שאם ניסית לדבר איתו והוא עדיין בשלו, אז כמובן יש לו יזהשהי בעיה. ואת הבעייה רק את צריכה לדעת. פה מכירים אותך ולא מכירים את שלומי אז כולם בטח יביאו לך תשובה של תנסי לדבר איתו ואם זה לא יעזור אז לחתוך. אבל אני רואה את בעייתך מנקודת מבט אחרת, יש לו בעייה תעזבי אותו לתקופה של כמה ימים לחשוב על מה שיש לו, אולי זה בינו לבין עצמו. כשתראי לנכון לראות שהיום יש לו מצב רוח תגשי אליו בזהירות ותדברי איתו, ושוב אני אומרת לך גודל הציפיות כך גודל האכזבה ציפית ליותר מדי אחרי החזרה שלכם, ציפית שהכל יחזור להיות כאילו כלום לא קרה, וציפית להיות מלכה בין לילה, אבל זה לא הולך ככה תעזרי לעצמך, תנסי יותר להבין אותו אם הוא ימשיך ככה אחרי כמה ימים אז פשוט לבוא אליו ולסחוט לו את המיץ ואת כל מה שמפריע לו וזה כמובן אחרי ארוחה טובה כי גברים מדברים רק אחריי שהם שבעים. או שאני אפילו חושבת שהבעייה שהייתה לכם שבעקבותיה נפרדתם היא פשוט לא נפתרה אז קודם כל לסגור פינות ולפתור אותם. ואז לנסות להמשיך לבנות עתיד. את לא אמרת לי אם דיברת איתו על הפרידה שלכם ומה סגרתם?

orbotek

New member
זה גם הקטע

שלא ממש סגרנו את הקטע של הפרידה הוא החליט שנעזוב את מה שהיה בעבר אבל אני מרגישה שהוא לא מספיק כנה איתי ושהוא מסתיר ממני משהו אני לא יודעת מה אבל זה מטריף אותי ומטריד אותי

מיקי 35

New member
קשה לומר..

זוכרת שאמרתי לך לדבר איתו ? ישירות... תגידי כל מה שיש לך... תדרשי תשובות ישירות... תראי מה הוא יענה לך, למה הוא מתנהג ככה. אולי באמת עובר עליו משהו שהוא לא קשור אלייך. אל תשאירי את הדברים ככה. את חייבת לדבר איתו. בהצלחה

orbotek

New member
אני מבקשת ממנו

תשובות ישירות אבל זה כאילו יותר מרחיק אותו ממני הוא כל הזמן מתחמק ומנשק אותי וכל מיני שטויות ואני רוצה כ נ ו ת מה הקטע איתכם הגברים ??? סתתתתתתם אתה משהו מיוחד אבל מה אני עושה איתו?????

מיקי 35

New member
מה שאגיד לך זה קצת קשה...

תני עוד זמן... (לא יותר מדי, תקבעי לך מסגרת זמן). אל תוותרי על התשובות, אבם אם במסגרת הזמן הזה אין שינוי, המלצתי היא לחתוך. לפעמים יש איבר בגוף שכואב... ומדמם... ומכאיב כל הזמן. לפעמים עדיף פשוט לחתוך ואז יש כאב חד, אבל בסוף הפצע מגליד, והכאב נעלם.

mariana

New member
אני מסכימה עם כל מילה של מיקי

תדרשי מימנו הסברים, ולסגור את המעגל של הפרידה לא סוגרים אתם לא תוכלו להמשיך הלאה, אי אפשר לשכוח את מה שהיה צריך לדבר עליו, בגלל זה כל אחד סוחב מטען על גבו וכל אחד משליך את זה אחד על השניה, אז להוריד את המטען ולדבר ולפתור אותם רק ככה תוכלו להמשיך לדבר על זה אם הוא לא מעוניין לדבר איתך אז תצטרכי לחשוב על זה פעמיים. אני ת´אמת חשבתי שכבר דיברתם על הבעיות שלכם בגל זה הבאתי לך הצעה קצת שונה.

@@

New member
תקשיבי למיקי

הוא מומחה בדברים האלה. דבריו של מיקי נכונים, גם אני אמרתי לך שאם התקשורת שלכם לא תהיה פתוחה וכנה אז חבל"ז. דברי איתו ותאמרי לו את מה שיש בלבך.

orbotek

New member
אז זהו שבעבר

הוא כל דבר היה מתוודע אליי יש דברים מאןד סודיים עליו שאף אחד לא יודע ורק אני או כל מיני תקופות שהוא עבר וסיםר לי עליהם ובכה לי על הכתף וכל מיני כאלה בגלל זה זה מציק משהו לפי דעתי השתנה אצלו האם אני טועה או לא ??!!! אני לא יודעת אם אני אדע זה מ ש ג ע אותי אבל איך מרינוש אומרת לי כל הזמן "גברים מנגה ונשים ממאדים" I GESS SHE IS RIGHT

mariana

New member
כפרה ההפך

נגה זה מקופ יפה אז לשם שייכות הבנות ולא הגברים כי הם לא יפים חחחחחחחחחחח ובאמת הספר הזה שינה לי את כל ההשקפה על הבנים ודך חשיבתם ואני חושבת שאני מבינה את ההתנהגות שלהם יותר מפעם אני חייבת להביא לך לקרוא את הספר

orbotek

New member
דחוףףףףףףףףף

כפרה עלייך אני הולכת הביתה נתראה מחר באייייייייייי

למעלה