אני מצונן שבוע וחצי

dory30

Well-known member
משהו נורא. עיטושים, גם קצת שיעולים, כאבים בראש ובמצח. גיהנום, לא מאחל את זה גם לרופא החמוצים.

דיברגנט חדש

Well-known member
משהו נורא. עיטושים, גם קצת שיעולים, כאבים בראש ובמצח. גיהנום, לא מאחל את זה גם לרופא החמוצים.
החיסון החליש לך את המערכת החיסונית, יצרת גוף מפונק שלא יודע להתמודד עם חיידקים ווירוסים מבחוץ.

in bal1

Well-known member
דורי בדקת אולי ז אלרגיה.הבת שלי פעם המן התעטשה וזה נמשך המן זמן.הרבה שנים לפני הקורנה ואז אמרה לי אחות שיכל להיות שזו אלרגיה והמליצה לנו על אלרג'יק.
כדור ללא מרשם רופא.אולי תנסה? לא הייתי ממליצה על שום תרופה שצריך בה מרשם ואני לא מכירה אותה.

R 1 3

Well-known member
לך לחוף הים יש באויר יותר חמצן שגם מחטא.. אני מכיר את התופעה מהביוב לידי
בשנה האחרונה מזרימים לתוכו אויר מיונן שמזכיר קצת ריח ים.. תוצאה נלווית
אין כנימות על הצמחיה.. אני לפחות לא מצונן או מתעטש..

אם תבדוק יש מכשירי יוניזציה ביתיים שמוסיפים יונים שליליים ובדיעבד גם מחטאים את האויר.
הכל במינון כי אם נוצר אוזון O3 מעודף יונים עלול לגרום לגרוי והחרפה.
תכלס דוקא צא לאויר צח גם אם קריר.

אבח"י

Well-known member
לקחת חיסון לשפעת?
שתית תחליפי מרק עוף כדי לא להתעלל בחיות?

dory30

Well-known member
החיסון החליש לך את המערכת החיסונית, יצרת גוף מפונק שלא יודע להתמודד עם חיידקים ווירוסים מבחוץ.
הייתי מצונן פעמיים בשנה עוד לפני שהקורונה הייתה קיימת.

dory30

Well-known member
לקחת חיסון לשפעת?
שתית תחליפי מרק עוף כדי לא להתעלל בחיות?
התשובה לשאלה הראשונה היא כן. מה זה תחליפי מרק עוף? לא קיים בשפה שלי.

dory30

Well-known member
דורי בדקת אולי ז אלרגיה.הבת שלי פעם המן התעטשה וזה נמשך המן זמן.הרבה שנים לפני הקורנה ואז אמרה לי אחות שיכל להיות שזו אלרגיה והמליצה לנו על אלרג'יק.
כדור ללא מרשם רופא.אולי תנסה? לא הייתי ממליצה על שום תרופה שצריך בה מרשם ואני לא מכירה אותה.
תודה ענבל. אגיד לך במה אני משתמש: זילרג'י; שותה מרקים חמים; שותה תה חם; תרסיס לגרון; סטרפסילס; קמפור למריחה על החזה ושמן אקליפטוס על הכר. אולי אנסה את מה שהמלצת. אגב, עוד מגיל צעיר אובחנה אצלי אלרגיה לעונות המעבר וכן ברונכית ספסטית.

in bal1

Well-known member
תודה ענבל. אגיד לך במה אני משתמש: זילרג'י; שותה מרקים חמים; שותה תה חם; תרסיס לגרון; סטרפסילס; קמפור למריחה על החזה ושמן אקליפטוס על הכר. אולי אנסה את מה שהמלצת. אגב, עוד מגיל צעיר אובחנה אצלי אלרגיה לעונות המעבר וכן ברונכית ספסטית.
אלרג'יק ווז'לרג'יק לדעתי זה אותה משפחה לדעתי

dory30

Well-known member
לך לחוף הים יש באויר יותר חמצן שגם מחטא.. אני מכיר את התופעה מהביוב לידי
בשנה האחרונה מזרימים לתוכו אויר מיונן שמזכיר קצת ריח ים.. תוצאה נלווית
אין כנימות על הצמחיה.. אני לפחות לא מצונן או מתעטש..

אם תבדוק יש מכשירי יוניזציה ביתיים שמוסיפים יונים שליליים ובדיעבד גם מחטאים את האויר.
הכל במינון כי אם נוצר אוזון O3 מעודף יונים עלול לגרום לגרוי והחרפה.
תכלס דוקא צא לאויר צח גם אם קריר.
תודה רון, אעשה את זה אם תהיה היום הפוגה בסערה.

למעלה