אני מפש מערכת שתיתן לי פתרון

אופיר(-;

New member
אני מפש מערכת שתיתן לי פתרון

למצב הבא: אני בונה אתר בו אני צריך להציג מאמרים שונים. לכל מאמר אני רוצה שתהיה אפשרות להעיר לגביו. משתמשים אחרים שייכנסו - יוכלו לקרוא את המאמר, לראות את התגובות האחרות, ולהוסיף תגובות משהלם. למעשה - המערכת הדומה ביותר למה שאני מתכוון היא מערכת המאמרים ב- Walla, שם ניתן לקרוא מאמר חדשות, לראות תגובות אחרים, ולהוסיף תגובה משלך. האופטימלי ביותר הוא פתרון ב- Perl או משהו דומה, אבל גם פתרון אחר - כמו מישהו שמכיר שירות כזה שחברה מסחרית כלשהיא מספקת גם טוב לי (גם אם זה יהיה בתשלום). מישהו, בבקשה? תודה! אופיר

אשכר

New member
phpNuke

ואם תרצה מישהו שיעשה את זה תמורת תשלום, אני מכיר כזה מישהו.

Site-Builder

New member
על דף אחד של Asp ודף של קובץ טקסט?

אתה תיקח מהמסכן כסף? בחייך. תעזור לו. כולה דף אחד של Asp אשר מקבל נתונים מקובץ טקסט זהו.

אשכר

New member
כנראה שאין לך יותר מדי נסיון...

אני אמנם לא יודע מה הדרישות של הנ"ל, אבל עוד לא פגשתי (בוא נקרא לזה לקוח) שלא היו לו דרישות נוספות, בקשות להרחבה, עיצוב, תחזוקה, שאלות. בתור איש קצת עסוק, גם אם חבר שלי היה מבקש משהו כזה, היתי שולח אותו למישהו שיש לו זמן לתמיכה. לידעתך, או שלא לידיעתך, ב"עולם הגדול", מתייחסים לתמיכה (לא סתם לענות לשאלות) כ-80% מהקמת פרויקט. לתכנת? כל ילד יכול לתכנת מערכת כזאת בשעתיים. לדאוג שזה עובד 95% מהזמן? לתת פתרונות לחורי אבטחה לא ידועים? לתת פיצ´רים חדשים? להרים שרת מגיבוי? להציל שרת ממחיקה ותקלות? לעדכן גירסאות? דרישות חומרה מטופשות? החלפת ספק אינטנט + דומיין + השד יודע מה עוד. (שוב - תלוי בדרישות וביכולת הטכנית של בעל הבקשה)

Site-Builder

New member
אתה מזלזל סתם...

מי אמר שאין לי זמן?. ומי אמר שאני לבד? אני בתוך צוות עם מספר אנשים שעוזרים זה אחד. שתיים. בקשר לתחזוקה מי אמר שאין תחזוקה? רק שאם אתה רוצה תחזוקה לכל השנה, נדון בזה כבר. ואם אתה רוצה לראות עבודות למשל של עיצובים, פנה אלי. אל תזלזל סתם בלי לדעת. ולפי ההודעה שלך, אתה צריך עזרה כל זמן שהאתר נשאר און ליין בקיצור?. שמע, אני יכול לעשות לך משהו חמוד, ומצד שני אתה יכול לעזוב. אבל, סתם ככה בלי לראות אותי בלי כלום להגיד שאני לא יודע או שאין לי נסיון זה ממש לא חכם. תחשוב שוב. ניר.

Site-Builder

New member
חחח אופס טעיתי בבן אדם

התגובה הזאת לא הייתה מיועדת לך סורי אבל תתיחס למה שרשמתי אתמול ביי.

אשכר

New member
אז מה היתה השאלה

ובלי כוונה "לרדת" על אף אחד. הרבה מתכנתים לא מודעים ל-"אחר-כך". כל מתכנת מתחיל (ומתקדם
) שתשאל אותו "כמה זמן יקח לך הפרויקט?", צריך להכפיל את התשובה שלו לפחות x3 ואני מדבר מנסיון אישי ונסיון של רבים וטובים ממני.

Site-Builder

New member
אתה צודק אבל חשבת על העובדה שאולי..

את כל הדברים ב asp בנית כבר קודם וזה מוכן רק לשנות עיצוב כלפי האתר ולהכין עיצוב לאתר ולהעלות את מה שבנית כבר? יענו מקדמה עצמית?

אשכר

New member
כן אבל (וזה "אבל" גדול מאד)

הטיפול בלקוח הספציפי (אלא אם כל הלקוחות שלך אותו דבר בדיוק, ויש לך מחלקת שרות לקוחות) דורש המווווון זמן.

stac

New member
זה פשוט מציג את...

חוסר נסיון שלך לעבוד מול הלקוחות לכל לקוח צריך להתאים את האפשרויות המיוחדות לו לפרויקט וזה תלוי עוד בהרבה פרטים מעבר לעיצוב

הראל

New member
איך מפעילים ?../images/Emo35.gif

יש לי mandrake 8.1 בזמן ההתקנה ראיתי שניתן להתקין גם את ה- PHPnuke והתקנתי לא רואה כיצד מפעילים אותו מישהו יכול לומר לי כיצד נכנסים אליו ?

אופיר(-;

New member
אחלה דיון, חברה. ועכשיו -

האם מישהו יכול להמליץ לי / לסייע / למכור לי פיתרון כזה? אודה לכל מי שיראה לי דוגמא של פיתרון כזה! אופיר

פתרון שכזה...

יש לי פתרון כזה ב-ASP ו-SQL. פנה אלי בדוא"ל: [email protected] נדמה לי שיש לנו על מה לדבר גם לגבי פלאש.. תודה אמיר (לא מנהל הפורום...

lizard

New member
אהלן.

צור קשר איתי בפרטי ונדבר. אפשר ע"י מערכת המסרים של תפוז או ע"י אימייל או ICQ. בדוק בכרטיס שלי. מיכה

למעלה