אני מפחד

• פותח הנושא varui
  • פורסם בתאריך

varui

New member
אני מפחד

ערב טוב לכולם במיוחד לגרא
אני לא יודע האם הוא זוכר אותי אבל לא נוראה

אני איפלו לא יודע כמה זמן לא הייתי פה אפילו לא יודע האם לציין את זה לטובה א לרעה!
אבל בזמנים אחרונים היו "זמנים שקטים"

לפני כחודש + פוטרתי מעבודה אחרונה שלי לאחר שנתיים וחצי
מצד אחד שמח שאני כבר לא שם אבל זה לא נעשה פיטורים לא בצד הכי

יפה אם הרבה בעיות ויש כאלו מובילים לדיון משפטי

אבל כמו שאני ציינתי כבר חודש וחצי אני בבית ללא מעשה ללא עבודה ללא מסגרת

הייתי בכמה ראיונות עבודה אבל ללא הצלחה

בחודש אחרון למדתי מאוד קשה למיבחנים ממשלתים אומנם קלים אבל כניראה לא בשבילי וכבר ניכשלתי 4 פעמיים

אני מרגיש שלאט מתחיל להכנס ליותר לאפתיות ושל דיכאון ואני מאוד מפחד מי זה אבל אני רואה את דרכי לשם

ואני יודע כמו ניכנס לשם במהירות אבל הדרכה יציאה מי שם יותר קשה

ואני לא רוצה להיות שם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

גרא.

New member
varui,אכו,זוכר גם זוכר,שוחחנו רבות.

ראה,,בחיים יש תקופות טובות יותר,ופחות טובות..עבדת שנתיים וחצי,בתקופה שאתה מכנה אותה "זמנים שקטים",
והנה התהפך הגלגל.פוטרת ,ואתה מתקשה ל פ י ש ע ה למצוא עבודה מתאימה.varui,המסלול הזה של ימים טובים
וכאלה שפחות טובים.מאד שכיח.צעירים רבים נמצאים בהליכים כאלה,מסיבות שלא בהכרח קשורות בהם,כלומר שאינם
אשמים.מצב כזה,מחייב חיפוש עבודה אינטנסיבי,וזה כולל ראיונות,ו/או מבחנים שלא תמיד מצליחים לעבור אותם.ובכל זאת
המסלול הזה,אסור שיוביל אותך כפי שאתה חושש לאפתיות של דיכאון,אלא דווקא ההפך,המצב הזה,חייב לדרבן אותך
להתאמץ יותר,לבדוק עם עצמך או עם מי שאפשר מ דוע אתה נכשל במבחנים קלים כפי שכתבת.אולי אתה זקוק להדרכה,
להכנה.יש מכונים המכינים אנשים לבחינות ולראיינות כניסה לעבודה.אם זה לא יקר ואתה יכול לשלם את זה.תבדוק את
האפשרות הזו.אתה יכול לעבוד ולהתמיד,כפי שעבדת ברציפות שנתיים וחצי,אתה זכאי כמו כל צעיר אחר לעבודה.ואסור
לך לוותר ולהפסיק לחפש עבודה.האלטרנטיבה של חוסר תעסוקה,אינה טובה לא לנפש וודאי לא לכיס.אני אישית
מאמין בך וביכולות שלך להתגבר על המשבר הזה,כי כבר היינו שם,ויכולת לו.המון הצלחה.

למעלה