אני מפחד ממצנע.

Run Dudi Run

New member
אני מפחד ממצנע.

תשמעו. זה לא צחוק. הבנאדם רציני, אם הוא יבחר יחזרו השיחות עם ערפאת, הוא יחזור להיות רלוונטי , שוב יהיו הסכמים, שוב ניתן להם רובים, ושוב הכל יתפוצץ. (יחד עם המחבלים). שוב לא יהיה שלום. שוב נגלה שאנחנו עיוורים. שוב מערכת בחירות. רק שהפעם, יהיה להם עוד כח, עוד לגיטימציה. ברק נתן להם הכל. מצנע יתן להם יותר. לא אכפת לי שיתן להם כמה שהוא רוצה.. מפחיד אותי מה שהם יעשו עם זה. נתנו להם את קבר יוסף. מה הם יעשו בירושלים? אני לא מוכן שמצנע יבחר. רק לא זה. למה הליכוד היה חייב להרוס הכל.. הוא יכל לזכות ב40 מנדטים בשקט.. אבל עכשיו יש אפילו חשש לניצחון של המערך. ואם לא ניצחון של המערך, אז ניצחון זעום מאוד לליכוד. מה שאומר ממשלת אחדות עם מצנע שר החוץ ופרס שר הלא-יודע-מה. שוב לא יבור תקציב בגלל גחמות העבודה. שוב אכלנו אותה. הפלשתינים ניצחו. הם גמרו אותו. שברו אותנו כלכלית, מורלית וחברתית. הם ניצחו.

EverMan

New member
אז אתה מפחד ממעשים ?

הרי שרון לא מבטיח מעשים או אפילו עושה אותם - אז אתה לא מפחד. מצנע מבטיח לעשות ולקיים - אז אתה מפחד. עדיף למות לאט לאט מיובש מאשר למות בניסיון לצאת מהמצב ?

N a V e

New member
לדעתי,

אתה אחד מרבים שפוחדים מההגדרה "שמאל". ההצעה של מצנע דומה מאוד למה שהליכוד יגיע אליו בסופו של דבר. ההבדל הוא בין דיבורים למעשים.

למעלה