אני מפחד ממצנע.

Run Dudi Run

New member
אני מפחד ממצנע.

תשמעו. זה לא צחוק. הבנאדם רציני, אם הוא יבחר יחזרו השיחות עם ערפאת, הוא יחזור להיות רלוונטי , שוב יהיו הסכמים, שוב ניתן להם רובים, ושוב הכל יתפוצץ. (יחד עם המחבלים). שוב לא יהיה שלום. שוב נגלה שאנחנו עיוורים. שוב מערכת בחירות. רק שהפעם, יהיה להם עוד כח, עוד לגיטימציה. ברק נתן להם הכל. מצנע יתן להם יותר. לא אכפת לי שיתן להם כמה שהוא רוצה.. מפחיד אותי מה שהם יעשו עם זה. נתנו להם את קבר יוסף. מה הם יעשו בירושלים? אני לא מוכן שמצנע יבחר. רק לא זה. למה הליכוד היה חייב להרוס הכל.. הוא יכל לזכות ב40 מנדטים בשקט.. אבל עכשיו יש אפילו חשש לניצחון של המערך. ואם לא ניצחון של המערך, אז ניצחון זעום מאוד לליכוד. מה שאומר ממשלת אחדות עם מצנע שר החוץ ופרס שר הלא-יודע-מה. שוב לא יבור תקציב בגלל גחמות העבודה. שוב אכלנו אותה. הפלשתינים ניצחו. הם גמרו אותו. שברו אותנו כלכלית, מורלית וחברתית. הם ניצחו.

Zack DA

New member
הפלשתינים ? ניצחו ?

ההנחה האסטרטגית של הפלשתינים הייתה שהטרור ישבור אותנו. אבל מה שבאמת קרה הוא שהעם שלנו עמד במשימה הקשה הזו - לא נסדק ולא נשבר. והפלשתינים מתחילים להבין בימים אלה לאן הטרור מוביל אותם ולאן ערפאת הוביל אותם. אם אצלנו אין סדקים אצלם המערכת החברתית שבורה לרסיסים, ויותר מ- 300000 מהם כבר ברחו מיש"ע מאז תחילת האינתיפאדה. אף אחד לא נצח את העימות הזה - יש בו רק מפסידים.

Run Dudi Run

New member
האמת שנכון.. אבל האמת שהם ממש הרסו

לנו הרבה דברים.. 4 ממשלות התחלפו בגללם. הכלכלה במשבר. וזה לא רק בגלל סילבן כמו השמאל מנסה למכור. העולם שונא אותנו (חוץ מארה"ב ואיטליה - תודה לשרון) הם בכל זאת הצליחו לעשות לנו משהו

Zack DA

New member
לא לא לא ולא

אתה ממש לא מדייק. קח למשל את הכלכלה. לפי הערכות, האינתיפאדה מביאה להפסד שנתי (כולל הפסדים עקיפים) של חצי מיליארד דולר בשנה. משבר ההייטק מוערך כנזק של 4 מיליארד דולר בשנה. קצת פרופורציות. ואגב - לא הבנתי את ההערה לגבי שרון. צחי

eviv

New member
אף אחד לא נהיה אנטישמי בגלל שרון...

אתה מערבב שני נושאים שבכלל לא קשור נושא אחד זה האנטישמים ששונאים יהודים בגלל שהם יהודים והנושא השני זה דעת הקהל הרחב בעמדת ישראל אני לא אומר שזה בגלל שרון זה בגלל הדעות שהוא מייצג והם לא נכונות קח לדוג´ את בריטניה היא נקראת לדעתך אנטיששמית?

eviv

New member
אנשים לא נהיו אנטישמים בגלל אוסלו..

אין לזה שום קשר למציאות האנטישמיות החלה את דרכה עוד לפני שקמה המדינה תמיד יהיה בן אדם שירגיש שהוא טוב יותר ממך סתכל בכלל מההיבט של היהדות שאומרת שאתה העליון - "העם הנבחר" גם כל הטרייד של ה"מזרחיים " מאמינים שדפקו אותם בגלל הגזע שלהם בקיצור בכל אוכלוסיה שמאמינה שהיא יותר טובה אם זה היהודים והערבים ואם זה היהודים והשאר מעניין אותי מאיפה קיבלת את הרושם שהסכמי אוסלו גרמו לאנטישמיות אתה יכול לשתף אותי בזה?

eviv

New member
יש הבדל

בכל מקום בעולם שיש לא יהודים יהיה אחוז מסויים של אנטישמיות אבל זה לא אומר שהמדינה אנטישמית גם פה יש.... אני הזדעזתי אבל בעט נסיעה שלי באוטובוס נתקלתי בצלב קרס שצוייר על גב אחד הכיסאות יש הרבה תיאוריות של מתי יהיה אנטישמים ומתי לא והם כתובות בדעות על הציונות יש שישה זרמים ולכל אחד דיעה שונה בעניין

Zack DA

New member
זה לא מה שאמרתי

רק ציינתי את העובדה שאירופה הייתה ותהיה פרו ערבית גם בגלל האנטישמיות, גם בגלל הנפט וגם בגלל אוכלוסיה מוסלמית באירופה. אם אתה רומז שבגלל שרון לא אוהבים אותנו - אתה פשוט "בולע" את התעמולה של השמאל.

eviv

New member
אתה משכנע את המשוכנע...

כבר קודם אמרתי ש "אף אחד לא נהיה אנטישמי בגלל שרון..." הסיבה שכתבתי שכל השאר לא תומכים בנו באה להראות שזה שארצות הברית ואיטליה תומכות בנו זה לא נקרא רוב ולא מראה תמיכה רחבה לא מסכים איתך שמוסלמים הם אנטישמים בקרב המוסלמים יש אנטישמים בדיוק כמו שיש אצל הנוצרים ובודהיסטים וכל הדתות האחרות

Zack DA

New member
טענה מעניינת

(בנוגע לעניין השיוויון באחוז האנטישמים) אני נוטה לא להסכים, לפי דעתי באיסלאם האנטישמיות רבה יותר.

eviv

New member
צריך עובדות ולא דעות

אני חולק עם עצמי וחולק איתך אני לא יכול לומר להם שווים באנטישמיות יחסית לנוצרים והשאר בגלל שאין לי הוחכות לך יש הוכחות?

אני לא חושב שזה רלוונטי

מצנע לא ינצח העבודה דיי תתרסק, הליכוד בכלל יכל לפרק אותם בבחירות האלו אבל אני מניח שהפרשה במרכז עלתה לפחות בכמה מנדטים , תיהיה בטוח שתוקם ממשלת אחדות בערך כמו בממשלה הקודמת , רק שהליכוד יהיה חזק בהרבה

למעלה