אני מפחדת...

אני מפחדת...

אני חייבת לספר לכם משו בשנתיים האחרונות עבדתי במקום מסויים שלצערי נסגר. אותו מקום היה במקום אחר שהשמכתי לעבוד בו בתפקיד אחר אך לא מצאתי את מקומי שם סבלתי,בכיתי התייאשתי והיה לי הכל חוץ מטוב. פרט לאנשים שבמקום שאותם אני אוהבת כמו משפחה לא אהבתי להיות במקום העבודה וזה גרם לי להיות בן אדם שאפילו אני עצמי לא הכרתי ואהבתי. למזלי מישהו אחר עשה את הצעד הנכון ויחדיו הגענו למסקנה כי עדיף כי לא נמשיך כרגע. אני מפחדת!! אחרי למעלה משנתיים אני יוצאת אל העולם החופשי, אני אוהבת אותם ולא רוצה להיפרד אך אני גם לא יכולה להישאר. אני מפחדת מהיציאה לעולם הפתוח ומלא האפשרויות אך חסר באפשרויות. אני מפחדת כי אינני רוצה להתנתק מהם. אני באמת מפחדת ועצוב לי!!

אוסה

New member
כל סוף זה התחלה של משהו חדש.

תמיד יש בנו את הפחדים זה כמו לסיים יסודי וללכת לחט"ב , כמו לסיים חט"ב ולהתחיל תיכון כמו לסיים תיכון ולהתגייס....כמו לסיים צבא ולהתחיל את החיים. את בטח צעירה וזאת בטח לא העבודה היחידה שתעזבי ותתחילי אחרת במקומה. את החברים תוכלי לראות ולשמור איתם על קשר גם כשאת לא שם (למרות שגם הקשר הזה יגמר... כי יבואו חברים חדשים). כל פרידה קשה וכואבת אבל לבסוף תביני שעשית צעד נבון וחכם. שתהיה לך הצלחה בכל דרך שתבחרי

שבוע טוב "רוצה לשנות"

כתבת קצת מבולבל ולא ממש הבנתי. "אותו מקום היה במקום אחר שהשמכתי לעבוד בו בתפקיד אחר " באותו מקום קבלת תפקיד חדש? תפקיד שלא אהבת לא קל לשנות,תמיד יש את החשש שנצליח עוד פחות.את חייבת לחפש את מה שאת אוהבת ואת מה שאת יכולה לעשות טוב יותר. את צעירה וכל החיים עוד לפנייך. אם צריך לכי גם ללמוד. את עוזבת מקום, אך לא בהכרח אנשים. תמיד תוכלי לשמור על קשר. בכל מקרה לא היית מרוצה שם שיהיה בהצלחה

רק רוצה לשנות...שבוע טוב ומבורך

תלמדי שלכל דבר בחיים יש יתרונות וחסרונות.. זה שעזבת מקום עבודה לא אומר שאת צריכה להתנתק מהאנשים האהובים עלייך שם..תמיד את יכולה להישאר אתם בקשר . לגבי מקום עבודה חדש...נכון תמיד יש חששות ולפעמים חוסר ביטחון..אבל קחי הכל ברוח טובה ..תמיד תדעי שאת טובה בכל ...ושתצליחי בכל.. זכרי עבדת בעבר והצלחת.. ודעי שאין יאוש כלל בעולם. מאחלת לך הצלחה רבה. חיה.

פעם עוזי חיטמן שר...

סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר... אני חושבת שזה מאוד נכון, אין כמו לצאת לעולם ולנסות עוד דברים, לפגוש עוד אנשים. חברים אמיתיים ישארו איתך גם מעבר לעבודה. בהצלחה בכל אשר תיפני

למעלה