אני מפחדת

אני מפחדת

מחר אני אמורה לקבל זריקות גונל למשך 6 ימים. אני ממש בלחץ. זה כואב? והאים ניתן להזריק חוץ מהבטן?

סנונית 1

New member
היי שולקיקית ../images/Emo140.gif

ראשית ברוכה הבאה למועדון הנרקומניות מאחלת לך שזה יהיה הטיפול המנצח שלך. לשאלתך הזריקות ממש לא נוראיות כמו שזה נשמע בפעם הראשונה באים מפוחדים לאט לאט באים מרימים את החולצה ומחכים לדקירה וזהו מפתחים אדישות. יש כאן בנות שהבעל מזריק להן שלי היה עדין מדיי ולכן זה כאב לי יותר יש בנות שמזריקות לבד אני העדפתי אחות שאני לא מעניינת אותה שתתקע ותגמור עם זה. דבר נוסף כדאי לקנות משחה בשם אמלה 5% מורחים בנדיבות באזור ההזרקה מכסים את המקום עם ניילון נצמד כדי שלא ימרח על הבגדים מחכים כשעה ואז הזריקה כמעט לא מורגשת, מה שמורגש זה החומר אבל ממש לא נורא. שיהיה המון המון בהצלחה ומחר אחרי הזריקה ניתן לך את הכתר שמקבלת כל מזריקה חדשה.

I N K A

New member
ניתן להזריק גם לשריר...

אבל לכי לפי הוראות הרופא. יש רופאים שאומרים בפירוש תת עורי-זה אומר לבטן או לידיים/זרועות גם אפשרות. גונל היא אחת הזריקות הפחות כואבות ומרגיזות. מקווה שהתנחמת בזה ושיהיה בהצלחה :)

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו.

אני מניחה שאת עדיין לפני הזריקה ועדיין פוחדת אבל עוד מעט את תראי שזה ממש לא סיפור גדול הזריקות האלו. הן דקירה קטנה ואולי מכאיבה לעומת האושר הגדול של ההריון והילד/ה שהן מביאות בעקבותיהן. (מי אמר שהחסידה מביאה ילדים?
) אני מניחה גם שאת הזריקה הראשונה ואולי גם אחרות יעשו לך אחיות בקופת חולים, הם כבר יגידו לך שאפשר גם בבטן וגם בשריר. אישית אני מעדיפה בבטן העדפה אישית נוספת שלי היא להזריק לבד. אבל תתחילי עם האחיות. שידריכו אותך ואחר כך תעשי זאת לבד. שיהיה בהצלחה

עינת ב6

New member
הי לך../images/Emo140.gif

אוי אני כ"כ מבינה אותך ... אבל בתור מישהי שכבר נראית כמו מסננת אני יכולה להגיד לך שזה באמת לא נורא!
אני מזריקה גונל לאזור הירך... אבל באמת כדאי שתבדקי עם הרופא של איפה הוא ממליץ לך ולמה... אני יכולה לומר לך שלי האחיות דווקא אמרו שבבטן זה הרבה פחות כואב מבירך אבל בגלל שאני מזריקה לעצמי קצת קשה לי לחשוב על אזור הבטן... בכל אופן אני מאוד תומכת בהמלצה של פונג שתעשי את זה לעצמך- לי האמת לא הייתה הרבה בררה וכבר על הפעם הראשונה נזרקתי למים ונאלצתי להזריק לעצמי ומאז אני הרבה יותר עצמאית!
בכל אופן מותק המון בהצלחה ותזכרי שזה למטרה מה זה טובה! מחזיקה לך אצבעות.

לא לפחד!

ראשית, בהצלחה. שנית- אפשר להזריק גם בישבן. האמיצות יכולות להזריק לבד

בתור פחדנית הכי גדולה שיכולה להיות

זה לא נורא כל כך. לדעתי הזריקה בבטן פחות כואבת מהזריקה לשריר. במיוחד שאת אמורה לשבת. בהתחלה אמרו לי לעשות את הזריקה בישבן אבל לאחר מכן התחלתי עם הזריקה בבטן וזה הרבה פחות כואב. ברוכה הבאה למועדון ובהצלחה

zamzam

New member
אל תפחדי../images/Emo24.gif

גם אני הייתי במצבך לפני 4 ימים ובתור בוגרת טרייה של נסיונות הזרקה וניסיתי בישבן ביד ומאתמול בבטן לעצמי אני יכולה לבשר לך שבבטן זה פחות כואב. הפחד הוא רק ברגע הראשון ואח"כ מתרגלים.

זאת אני -שולקיקית

קודם כל אני רוצה להגיד תודה לכל הבנות שתמכו בי בקשר לגונל.אז היום בבוקר בעלי בא איתי לראות ולהחכים איך מזריקים את הגונל. אני שהייתי כ"כ לחוצה לפני הבדיקה, וזה כ"כ כאב לי בישבן. איך שאני ובעלי יצאנו מהמרפאה אמרתי לו שיחזיק אותי כי אני עומדת להתעלף. הקאתי את נשמתי היום בבוקר, זה היה פשוט זוועה. כולם ברחוב שאלו אם הכל בסדר.אני לא יודעת מה יהיה מחר. יש לי עד יום 9

יכול להיות מלחץ ../images/Emo4.gif

אבל אולי כדאי שתתיעצי עם הרופא על התופעה הזאת. זה שהזריקה כואבת בישבן מוקר לנו, אבל לא נורא עובר. מה שהאחות פעם אמרה לי זה לכווץ את הישבן ולהרפות במשך 5 דקות אחרי הזריקה ובמהלך היום שהחומר לא "ידבק" לשריר וככה זה לא יכאב, ותאמיני לי זה עובד

פרי בטן

New member
הייתכן שזה מלחץ??

זאת אני שולקיקית בחורה בת 22 נשואה 3 שנים מנסה להרות כולם אומרים לי שזה נובע מלחץ האם זה נכון? אני חושבת שזה בולשיט אם זה היה נכון נשים שנאנסות לא היו נכסות להיריון וכמו כן יש לי מלא חברות ברגע שהן מתכננות להביא ילד ישר נקלט ההיריון החלטה שגם כן כרוך בה הרבה לחץ.

למעלה