אני מפחדת
שלום לכולם, אוהווו אני לא יודעת מאיפה להתחיל. קודם כל נעים לי מאד, אני צופה עליכם כבר כמה זמן וקוראת את הכתוב שלכם- והתמיכה הנהדרת שלכם אחת בשניה רק מחממת את הלב ועושה טוב. אז ראשית כל הכבוד לכן
אבל מדוע בעצם החלטתי לצאת מסמוי לגלוי( לצאת מאחורי הקלעים)? כי אני אמורה להתחיל טיפולי פוריות. הייתי בטיפול של שנתיים בערך אצל רופא שנתן לי איקקלומין ובמשך כל חודש טיפולי אולטרסאונד, אבל ללא מעקב תמידי , וקצת יחס לא רציני מצידו , למרות שהוא רופא מעולה , כנראה בנושא הזה - זה לא תחום ההתמחות שלו. באחד הביקורים החודשיים אצלו פגשתי חברה שהמליצה לי לעבור למחלקת פוריות באותה הקופה - והפלא ופלא - תוך חודש ימים , כבר עברתי צילום רחם ( והכל תקין טפו טפו) ובדיקות דם, והיום הייתי אצל האחות שהסבירה לי אחרי בדיקת דם היום בבוקר שאולי היום אני יתחיל לקבל זריקות ( תלוי בתשובה). ואני מפחדת , אני מפחדת מהזריקות, ועוד יותר מפחיד אותי לחשוב שאולי אצטרך להזריק לבד....
, מישהי מוכנה להסביר לי מה זה? איפה מזריקים ? האם זה כואב? ואיך התהיליכים מתקדמים קדימה?? ממני , עם המון חששות חברה חדשה ונאמנה בפורום שלכם orel
שלום לכולם, אוהווו אני לא יודעת מאיפה להתחיל. קודם כל נעים לי מאד, אני צופה עליכם כבר כמה זמן וקוראת את הכתוב שלכם- והתמיכה הנהדרת שלכם אחת בשניה רק מחממת את הלב ועושה טוב. אז ראשית כל הכבוד לכן