אני מפחדת

אני מפחדת

אני מפחדת שהוא יסע ולא יחזור אני מפחדת כי אני רוצה שהוא ישאר , אני אוהבת כל כך ואני מפחדת שלא אדע מה לעשות עם כל כך הרבה אהבה כשאהוב לא נמצא .הוא נוסע לדרום אמריקה לחצי שנה בערך אני ממש לא הסכמתי כמובן שזה ממש לא היה תלוי בי החלטנו יחדיו להשאר יחד ולחכות אחד לשני כי אנחנו אוהבים וכי אני לא רואה איך כל אחד מאיתנו זורם למקומות שונים . אנחנו שנתיים ביחד הוא כנראה אהבת חיי ואני כנראה אהבת חייו אני לא יודעת אם זכותי לכעוס אני לא יודעת אם זה שהוא נוסע זה אור שאולי לא אכפת לו להקריב אותנו ???????????.. help

sidi

New member
להקריב?

תראי, אני מתאר לעצמי שהוא חייל משוחרר שרוצה לנסוע לראות עולם ולהשתחרר קצת מכל החרא שיש כאן. אולי תציעי לו לנסוע איתו?!

תגובה

זה מה שהיה אמור לקרות וכה תכננו את הדברים זה לא יצא לפועל מכמה סיבות זה לא מה שאני באמת רוצה זה יפגע באנשים שקרובים לליבי ואני לא יודעת כמה דרך חזרה יש ממקום הזה של לנסוע שלישית - אני טיפוס של שופינג וקניות אין לי שום ענין בטרטקים אני לא אשתלב - בדוק וסתם יעשה ענין כמעט מכל דבר אני צריכה שיהיה איפה לישון ושיהיה נוח . לכן זה לא לענין עדין אני מוצאת שדברים יכלו לסתדר אחרת .

sidi

New member
לא

כל כך הבנתי... "זה יפגע באנשים שקרובים לליבי ואני לא יודעת כמה דרך חזרה יש ממקום הזה של לנסוע" בכל מקרה לא נראה לי שיש לך הרבה ברירות, תמשיכי הלאה ואם זה יהיה צריך להיות סוף הקשר אז זה מה שיהיה. קצת קשה לשפוט את המקרה שלך.... כיוון שמצד אחד את נפגעת אבל מצד שני אני חושב שאם הייתי במקומו אז אני לא יודע אם אני הייתי נוהג אחרת.

רק רגש

New member
סלחי לי

הוא יעשה חיים בדרום אמריקה מפעם לפעם תשוחחו בטלפון כמה דקות, את לא תצאי מהבית שמע יצלצל, את עושה טעות גדולה. לחתוך כשיחזור נראה

בלוגמן

New member
תתארסי..

תכריחי אותו. תתחייבו אחד לשני. בכדי שלאף אחד לא יהיה מחשבות זרות. תתארסו! הפחד לא יוביל אותך לשומקום. דאגות רק הורגות! לא הכל בידינו.. הדאגה לא תוביל לשום השקטה מצפונית..

sagiref99

New member
אהבה= חופש.

אם את אוהבת אותו, האם לא תרצי שהוא יעשה את הדברים שהוא רוצה, שיגשים חלומות, שיחייה כמו שהוא רוצה? המרחק לא אמור להוסיף או להפחית מהאהבה שלכם. אני יודע שזה נאיבי, ואני מאמין בזה בכל ליבי. בסופו של דבר אם זו אהבת חייכם כמו שאת אומרת, אז הוא יחזור אלייך.

תודה תודה

אני כל כך מודה לך על מה שכתבת ואיך שכתבת אני חושבת שזה למעשה הקו שמנחה אותי לשרוד את זה הענין שזהו מבחן אמיתי לקשר אמיתי ובמידה וזה לא זה סופו של הקשר יגיע כך או כך !!! קיבלתי כל מיני תגובות חלקן קלעו לרחשי ליבי באופן חלקי אך תגובתך הייתה זו שציפיתי לה .אני יודעת שאני אחכה אני בטוחה במה שאני מרגישה וסמוכה שדברים יסתדרו כעת אני פוחדת פחות תודה ..

למעלה