אני מפחדת

siamese dream

New member
אני מפחדת

קיבלתי היום מרשם ל"רמרון" לעשרה ימים. הרופא אמר שיש סיכוי שהתרופה "תשפוך" אותי. מה זה אומר? מה התופעות לוואי של זה? קראתי שהם "נמנום, סחרחורת, יובש בפה, עלייה בתיאבון ועלייה במשקל". עד כמה התופעות לוואי חמורות?

nutmeg

New member
כמו לכל תרופה

גם לרמרון יש תופעות לוואי. העניין הוא שלעולם לא תדעי אם את בכלל סובלת מתופעות לוואי עד שלא תקחי את התרופה. אנשים שונים מגיבים באופן שונה. העניין הוא לא תופעות הלוואי - שעמן אפשר להתמודד - אלא חשוב לבדוק אם התרופה גם עוזרת לך. צריך לשקול לגופו של עניין את התועלת שבעזרה מול תופעות כאלה או אחרות אם בכלל תתקיימנה. אני מניחה שקיבלת את התרופה כטיפול נוגד דיכאון, ואולי בשל חרדות כשלהן והפרעות שינה... האם כל התסמינים הללו לכשעצמם משוללים תופעות לוואי? חשוב גם לזכור שהתרופה לא עושה נזקים בלתי הפיכים. אם את מוצאת שהיא אינה יעילה עבורך לטיפול בדיכאון את לא חייבת להמשיך לקחת אותה.

siamese dream

New member
קיבלתי אותה רק לעשרה ימים

הפסיכאטר רוצה שאני אעבור אבחון ADHD, והחליט שאני אקבל קודם רמרון. בכל מקרה, לקחתי אתמול את החצי כדור הראשון. באמת אני עייפה קצת ויש לי קצת סחרחורת. אבל נפשית אני מרגישה קצת יותר טוב. אז אני חושבת שזה בסדר. מישהו מבין פה קצת בadhd? אני יודעת שרוב האנשים שהם adhd נחשבו מופרעים לחלוטין בגיל הילדות. אני לא זוכרת שהייתי מופרעת לחלוטין, אני זוכרת שהמורה אפילו כתבה בתעודה בכיתה ב' שאני "סגורה ומופנמת.."

nutmeg

New member
יש אחלה פורום

למבוגרים עם ADHD כאן בתפוז. אני בטוחה שישמחו לעזור לך בכל פנייה. פורום 694. בהצלחה!

למעלה