אני מפחדת

אני מפחדת

אתמול פרצו לאיריס, 2 קרוואנים ממני, בפעם השניה. נכנסו דרך חלון חדר הילדים, עלו על המיטה של עמית, הבן של איריס שיישן באתה שעה, המשיכו פנימה, הפכו את הבית, גנבו סכום כסף רציני ואין לי ממש מושג עוד איזה נזק הם הצליחו לעשות לפני שברחו בלי להתפס. עוד סיפור על פריצה בכפר שמצטרף לסדרה של סיפורי אימה על חדירה אל בית כשבני הבית נמצאים בו, לא ערים לזוועה שמתרחשת בו. הרשימה השחורה החלקית, זאת שהתגלגלה לאזניי משמועות: גראדנר, בוחבוט, בוקובזה (11:00 בבקר..), איריס אביטל, קליף, איתי יחזקאלי. חוץ מבתים, נפרצו גם עסקים כמו עופר במדבר, החנות לחומרי בניין, הבריכה, הטרקטורונים ועוד. פורצים ערבים מקצוענים ללא ספק מסתובבים פה בלילות. שאלות בלי סוף, חוסר אונים, כעס, פחד. אין לי מושג איך אני הולכת לישון הלילה, כשביני לבין חדר הילדים שלי יש דלת כניסה של קרוואן, שלוקח בדיוק 4 שניות לקמט אותה. אולי אני מדמיינת אבל נראה לי שיש איזה מיסוך סביב כל הסיפורים האלה. שחס ושלום לא נתפס כבעלי תפיסה בטחונית סדוקה. אני מבקשת לדעת אם העניין בטיפול. אני רוצה לשמוע שהנושא עומד בראש סדר היום, בפתיחתו של כל דיון, בכל פורום מקבלי החלטות בכפר. אני מניחה שהאחריות לבטחון תושבי כפר אדומים מוטלת לא פחות גם על המשטרה והצבא. יש לי תחושה נוראה שהגרוע מכל עוד לפנינו.

חיליס

New member
אביגיל

בוקר טוב אכן מצב זה הוא בלתי נסבל אך דעי לך כי לא ברורה זהותם של הפורצים וטובה שעה אחת קודם לעשות בדק בית מקיף כי אנו עלולים להיות מופתעים מאוד כאשר נדע את זהותם

רצינית10

New member
עוד פריצות בדרך?

מענין כיצד קורה שהפריצות נמשכות-וביתר שאת. היכן הרבש"ץ?היכן השומרים? מדוע מצליחים הפושעים במלאכתם? האם יש מספיק סיורים?ולא רק בלילה! רוצים תשובות ובהקדם!

מיכל1210

New member
גם אני...

גם אצלנו בבית נכנסו לסרטים - די חששתי לקום לבני בלילה. ועוד יותר מלחיץ אותי כשהבן שלי קם ומגיע אלינו לחדר בלילה ואני במחשבות - אם הוא חלילה ייתקל באיזה פורץ מטורף?!

רצינית10

New member
נו,אז יש מי שמטפל ?

לצערינו לא נתפסו הפורצים/פורץ. חוסר הבטחון בישוב משווע לפתרון.מה עושים נבחרי הציבור,הרבש"ץ,ועדת ביטחון,המשטרה,? גם היום לא כולם נועלים דלתות וחלונות.היו שנים שהבתים היו פתוחים. האם בקרוה נצטרך להתקין דב-בריח ומערכת אזעקה. והקראונים איך למגן אותם? האש מתפשטת! המצב חמור!

רצינית10

New member
עדיין אין תגובה

השבת בפתח ושוב...אולי תהיה פריצה נוספת... מה קורה? הבנתי שיש בעיות בין הדבש"ץ והישוב בעניין רכב הביטחון האם זו הסיבה? אולי אחרת? רבים בישוב חשים חוסר ביטחון. .

מאוד מוזר

לקבל את המידע על הפריצות (גם אתמול היתה אחת) בשיחות שבילים אקראיות. לא הגיוני שלפחות יידעו את התושבים מה קורה? שאנשים יסגרו חלונות? יחזיקו מחבת ליד המיטה? יזהירו את הבנות שלהם לא להסתובב לבד לילה? משהו?

למעלה