אני מפחדת ../images/Emo7.gif
בנות... אני ממש מפחדת מעצמי. אני ממש מתחילה לכפור בה'... תצילו אותי! האינטרנט שיגע אותי ואני חייבת עזרה! בגלל האינטרנט יש לי חשק להיות חילונית בגלל האינטרנט יש לי חשק למגע של גבר בגלל האינטרנט התחלתי להתנגד חלקית לברית-מילה (!!!!!!!!!) והגרוע מכל- בגלל האינטרנט התחלתי לפקפק במצוות ובתורה (שה' יעזור לי!!!) אני בוכה ואני משתגעת. אני חייבת עזרה! תוציאו לי את הכפירה מהראש! בבקשה!!! תנסו בכל דרך אפשרית! אלוקים, תעזור לי!!! אני רוצה להאמין בך! אני מפחדת, תעזור לי!
לא רוצה לחיות ככה. לא רוצהההה!!! אני רוצה להאמין בך! ואם לא- אז למות בזה הרגע!!! אני לא יכולה לבד נגד האינטרנט, ולהתנתק מהאינטרנט אני לא רוצה. אם אני לא יכולה לעמוד בדברים הנוראיים שאני קוראת, אני מבקשת ממך ה', בכל לשון של בקשה, שתעקור ממני את החמשבות האלו... אני מבקשת ממך האמונה בכפייה! כן, תשלול ממני את הבחירה! בבקשה! אני לא רוצה בחירה, אני רק רוצה להאמין בך! שלא יהיה מאוחר. אני מתחננת אליך שתעזור לי!
אני לא יודעת כבר מה לעשות
בנות... אני ממש מפחדת מעצמי. אני ממש מתחילה לכפור בה'... תצילו אותי! האינטרנט שיגע אותי ואני חייבת עזרה! בגלל האינטרנט יש לי חשק להיות חילונית בגלל האינטרנט יש לי חשק למגע של גבר בגלל האינטרנט התחלתי להתנגד חלקית לברית-מילה (!!!!!!!!!) והגרוע מכל- בגלל האינטרנט התחלתי לפקפק במצוות ובתורה (שה' יעזור לי!!!) אני בוכה ואני משתגעת. אני חייבת עזרה! תוציאו לי את הכפירה מהראש! בבקשה!!! תנסו בכל דרך אפשרית! אלוקים, תעזור לי!!! אני רוצה להאמין בך! אני מפחדת, תעזור לי!