אני מפחדת

אני מפחדת ../images/Emo7.gif

בנות... אני ממש מפחדת מעצמי. אני ממש מתחילה לכפור בה'... תצילו אותי! האינטרנט שיגע אותי ואני חייבת עזרה! בגלל האינטרנט יש לי חשק להיות חילונית בגלל האינטרנט יש לי חשק למגע של גבר בגלל האינטרנט התחלתי להתנגד חלקית לברית-מילה (!!!!!!!!!) והגרוע מכל- בגלל האינטרנט התחלתי לפקפק במצוות ובתורה (שה' יעזור לי!!!) אני בוכה ואני משתגעת. אני חייבת עזרה! תוציאו לי את הכפירה מהראש! בבקשה!!! תנסו בכל דרך אפשרית! אלוקים, תעזור לי!!! אני רוצה להאמין בך! אני מפחדת, תעזור לי!
לא רוצה לחיות ככה. לא רוצהההה!!! אני רוצה להאמין בך! ואם לא- אז למות בזה הרגע!!! אני לא יכולה לבד נגד האינטרנט, ולהתנתק מהאינטרנט אני לא רוצה. אם אני לא יכולה לעמוד בדברים הנוראיים שאני קוראת, אני מבקשת ממך ה', בכל לשון של בקשה, שתעקור ממני את החמשבות האלו... אני מבקשת ממך האמונה בכפייה! כן, תשלול ממני את הבחירה! בבקשה! אני לא רוצה בחירה, אני רק רוצה להאמין בך! שלא יהיה מאוחר. אני מתחננת אליך שתעזור לי!
אני לא יודעת כבר מה לעשות

g a l i 1 0 1

New member
אש קפואהההההה היקרה!!ולשאר הבנות היקרות!!

בע"ה את תתחזקי!! אבל לפני שאת מתחרדת... לכי לאט לאט בלי לחץ ובלי פחד. קודם כל, תחליטי שאת משתמשת באינטרנט רק לתקשר פה ובאתרים לחדשות או משהו צנוע. דבר שני, לא לפחד!!!!! תחליטי שאת צנועה.אני מבינה את כל מה שאת אומרת שהרי אני מגיעה מהעולם החילוני. אבל היום ב"ה אני רוצה גבר להתחתן איתו ולא לגעת בו סתם. יודעת מדוע צריך לשמור נגיעה לפני חתונה? אני פעם לא ידעתי והיום לאחר שביררתי אני יודעת שאומרים את זה כדי שלא סתם תגעי בכל גבר שלא תתפתי לגעת במישהו בגלל חיצוניותו וכאלה.שרק הגבר איתו תתחתני תגעי בו.תשמרי את זה רק בשבילו. שזה לא יהיה לשווא ויש בזה אמת. כי תחשבי שאם תגעי בגבר ואח"כ תתחתנו זה ייהרס כבר.כי כל הקסם זה בנגיעה שבאה אחרי. בנוסף, תחשבי שאת מתאהבת בגבר בגלל אופיו,בגלל דבריו ומחשבותיו ולא בגללו מגעו. מה דעתך? שבוע נפלא וחודש נפלא!!! שנזכה לישועות ולבשורות טובות אמן ואמן!!!

אני רואה שאת מכירה את הנושא ../images/Emo13.gif

ולכן אני בטוח שיהיה לך תשובה בשבילה גם לנושא הכפירה שכל כך כואב לה
ובכך אולי תהיה לך זכות בהצלת הנשמה הטהורה
רבה במשימה הנעלה

שלום גלי!

אני יודעת את זה בקשר לנגיעה אבל זה עדיין קשה... אולי לי זה יותר קשה כי אין לי ניסיון בזה בכלל. לא היה לי חבר ולא היה לי שום מגע עם בנים לפני שחסרתי בתשובה. ביום שישי כ"כ נבהלתי מעצמי שהחלטתי שאני בלי נדר לא אקרא יותר דברים שמכניסים לי כפירה. תודה

g a l i 1 0 1

New member
שלום שלום!!!

תראו, אני מגיעה מהמקום שזה אפשרי,זה מותר,זה לגיטימי. אני חיה בחברה שאין איסורים כאלה. אבל אני רואה בזה בעייתיות. אני רואה בזה מעין "בזבוז" ובנוסף, איך אדע שאני באמת אוהבת מישהו או שאני סתם מתמכרת למגע שלו? אני מצטערת אם זה נשמע לכן לא צנוע אבל רק רציתי להבהיר את עמדתי. מאוד קל להיגרר לזה בחברה שלנו כי אף אחד לא מגביל,אף אחד לא אומר לא,אסור. אבל אני מקווה שלא אפול בזה כמו בעבר. בע"ה אכיר מישהו ואוהב את הפנימיות שבו.שיהיה בע"ה אדם אמין, ישר,מפרגן,צנוע,שאוהב לעזור לאחרים... שיהיה לכן יום מקסים!!! וישועות רבות בע"ה!!!

dralina

New member
אל תפחדי מתוקה

חוץ מבורא עולם אף אחד לא מושלם. אין אדם מושלם, אין דבר כזה! תדברי עם בורא עולם, תספרי לו על כל הפחדים והבעיות והחטאים ותבקשי ממנו סליחה, הוא אבא שלך, אבא שבשמיים והוא מבין ומקשיב ומחכה לדברים שלך אל תפחדי! תעשי השתדלות גדולה להתרחק מהאתרים האלה! בהצלחה ואנחנו כאן כדי לחזק אותך

נחמה31

New member
אישה יקרה

אל תלכי לאיבוד אבל גם עוד משהו: אם האינטרנט אחראי למצב שלך אז כדאי לסלק אותו דבר ראשון שלא תכניסי את עצמך לנסיון שקשה לך לעמוד בו, האינטרנט יכול להיות כלי משחית בעבור אנשים מסויימים אז העצה שלי אליך שתתנתקי דחוף מהאינטרנט תאזרי אומץ וגבורת לב לעשות זאת ותתחברי להקב"ה. יש לו פי כמה יותר דברים טובים להעניק לך מאשר לאינטרנט. בהצלחה אחותי!

למעלה