אני מפורסם! אתמול גיליתי שאני בן של בן-דוד של אשתו של אח של בעלה של בת-דודה של מירי מסיקה!
A Afikli New member 21/8/05 #1 אני מפורסם! אתמול גיליתי שאני בן של בן-דוד של אשתו של אח של בעלה של בת-דודה של מירי מסיקה!
A Atza New member 21/8/05 #2 רגע רגע../images/Emo6.gifמה?../images/Emo80.gif בן של בן דוד ...של אשתו ... של אח ...של אורי?! אהההההה נחמד! תתחדש עכשיו לך תתנחל אצל מירי ותבקש שתשיר לך
רגע רגע../images/Emo6.gifמה?../images/Emo80.gif בן של בן דוד ...של אשתו ... של אח ...של אורי?! אהההההה נחמד! תתחדש עכשיו לך תתנחל אצל מירי ותבקש שתשיר לך
A Afikli New member 21/8/05 #4 כן... אם מישהו יגיד לי איפה היא גרה אני אפילו לא יודע אם בעלה של בת-דודה של אבא שלי יודע איפה היא גרה - בכל זאת, הוא בסך הכל אח של בעלה של בת דודה שלה...
כן... אם מישהו יגיד לי איפה היא גרה אני אפילו לא יודע אם בעלה של בת-דודה של אבא שלי יודע איפה היא גרה - בכל זאת, הוא בסך הכל אח של בעלה של בת דודה שלה...
A Afikli New member 25/8/05 #15 איזה אורי? את מכירה את אח של בת דודה של מירי מסיקה? את ממש מתמצאת... אני אפילו לא יודע איך קוראים לו (לאח שלו קוראים ארנון, לאשתו קוראים רותי, לבן דוד שלה קוראים גדעון ולבן שלו קוראים... אני)
איזה אורי? את מכירה את אח של בת דודה של מירי מסיקה? את ממש מתמצאת... אני אפילו לא יודע איך קוראים לו (לאח שלו קוראים ארנון, לאשתו קוראים רותי, לבן דוד שלה קוראים גדעון ולבן שלו קוראים... אני)
ה העלמה שוקולדה New member 21/8/05 #3 חחחחח כיף לך!../images/Emo6.gif למרות שבקושי הצלחתי להבין משהו, זה נשמע כמו תסרטי של טלנובלה, או לפחות אופרת שמפו!
חחחחח כיף לך!../images/Emo6.gif למרות שבקושי הצלחתי להבין משהו, זה נשמע כמו תסרטי של טלנובלה, או לפחות אופרת שמפו!
ח חמוד מסטוללל New member 22/8/05 #7 אם הצלחתי להבין נכון אז ככה : בת דודה של מירי מסיקה..אז לבעלה יש אח..אשתו של האח הזה..היא דודה של אבא שלו...והוא הבן שלו...
אם הצלחתי להבין נכון אז ככה : בת דודה של מירי מסיקה..אז לבעלה יש אח..אשתו של האח הזה..היא דודה של אבא שלו...והוא הבן שלו...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 21/8/05 #6 ../images/Emo12.gifפשש קרבה רצינית ../images/Emo6.gifפחח../images/Emo3.gif
E EVGIRL New member 22/8/05 #9 יווו ניסיתי להבין ולחשוב..ואפילו כבר כואב לי הראש..אבל עדיין אל הבנתי|חבוש|
S SuperKeren New member 23/8/05 #11 הסבר. נכון יש למירי בת דודה? אז לבעלה של בת הדודה יש אח. אז Afikli הוא הבן דוד של אשתו של האח