אני מפגרת?

אם הוא היה מבוגר ממך ב-4 שנים היית

שואלת את אותה שאלה? לדעתי אלמלא הסטיגמה כל הנשים היו צריכות להתחתן עם גברים צעירים מהן. תוחלת החיים של הנשים גבוהה יותר. הפרש הפוך היה אולי מאפשר לנו לקבור אתכן

טעות../images/Emo70.gif

אלמלא הסטיגמה... תוחלת החיים של הגברים...הייתה באופן מיידי צונחת במדרון תלול. (והנאת הקבורה הייתה נלקחת ממך...
שמחקתי לך ת'
) כך שיוצא בעצם...שהסטיגמה רק עושה טובה לגברים...ומנדבת להם עוד כמה שנים.

ורד 3

New member
שאלהים

ברא את אדם וחווה ..הוא לא גילה לאדם על הקומבינה... שלנו הנשים נתן אריכות ימים... והאמת... בכל בית קפה מצוי אם תשים לב.... תמיד יש איזה שולחן של 3-4 נשים מבוגרות (בד"כ פולניות ) עם תסרוקת להפליא..מטופחות... שנפגשות אחת לשבוע ("הפרלמנט " ) ותוכן השיחה שלהן הוא בד"כ נוסטלגיה על הבעלים שלהן שהיו ממש אוצר..... רק עכשיו הוא קבור עמוק באדמה... אחחח נשים נשים ....

ובכלל

ידוע שתוכלת החיים של גבר תמיד קצרה ב כמה שנים טובות ביחס לנשים... לא משנה אם הוא קטין או בגיר...הוא ימות מצער או מהתקף לב יותר סביר ויותר מהיר :)) לפחות אנחנו זוכות מההפקר לעצב לכם מצבה בטעמינו האישי מבעוד מועד :)) שלא לדבר על הכיתוב עצמו...

יערית

New member
לא קיבלת תשובה רצינית אני רואה:))

כן את מפגרת!!! ולגבי הבחור,תעשי עוד כמה סיבובים עם הכלב,נראה לי זה יזמן אותו שוב

ורד 3

New member
הב הב ../images/Emo107.gif

דיאט קוקה קולה טיילה להנאתה עם כלבתה האהובה והחמודה..... זו גברת ולא אדון ....שימי לב והבדילי בין זכר ונקבה בגילך....האם אני ברורה ? סיבובים עם כלב לא יזמנו לא דובים ולא יער ..אולי דבש...בספק... אבל סיבובים עם כלבה ובעלת הבית שלה ..ימשכו כמו מגנט...כל זכר שפוי !!! עכשיו אי אנצלס ? תרגום מרומנית לעברית בשבילך בעלות סמלית של כמה ג'ובות.... הערה : בא לי משהו מתוק....

יערית

New member
אי אי../images/Emo6.gif

מפ'גרת גם את! אני עסוקה את לא רואה?נא לא להפריע |אין כניסה| משהו מתוק זה בדלת השנייה,אצלי רק מלוחים ובשרים

ילוטייל

New member
מה נסגר עם הסטינגה?

זה כבר בשער של הפתפוז הרקבקוב?? או לא?? לפחות משפט הפתיחה משפט א'מחץ.

foglet

New member
מפגרת?

מחוץ לבדולח שלי,אבל זה בטח שלא ההוכחה לכך...מה שכן,עצם העניין שמטיול קטן ויד עושה,חיים יהיה התחלה טובה.

פ נ ט i ם

New member
בטח שאת מפגרת !

את צריכה מישהו מבוגר ממך... שיעניק לך השראה... אפרופו השראה - מאיפה בא לך הרעיון לניק שלך ?

היו לי הרבה ניקים חמודים פעם...

הניק הזה נחת עליי לילה אחד ב-3 בבוקר וזהו! דיאט קולה עם לימון לא אוהבת. קוקה קולה רגיל- יותר מידי קלוריות. שוופס- משעמם. פאנטה - מתוק מידי אז נשאר דיאט קוקה קולה

Mיכלילי

New member
מכל דבר לומדים

בגילאים שלנו, לדעתי, אין חשיבות... לא נורא ראי בזה למידה לפעם הבאה| נחמה|

תות9

New member
מה פתאום מפגרת

המאהב שלי צעיר ממני ב 12 שנה והקשר האחרון שלי (4 שנים) היה עם בחור שצעיר ממני ב- 4 שנים. ממממ יאמי! מה רע?

למעלה